Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Folbiol kullanan arkadaşlar bu ilacın iştah açma gibi bir yetkisi var mı
Lütfen evet deyin. Senin oburluğunla alakası yok ilaçtan deyin
Ben folbiol'e basladiktan sonra 2 kilo aldim istahimi actigini dusunuyorum, geceleri surekli biseyler yiyorum

Ben folbiol'e basladiktan sonra 2 kilo aldim istahimi actigini dusunuyorum, geceleri surekli biseyler yiyorum
Ya ben daha dün folidoce diye bir folik asit başladım sizler böyle dedikçe korkuyorum zaten tiroidim var kilo almaya meyilliyim geçen yıl demir için feramat kullandım sonuç +4 kilo ama doktorum tiroid hapımla beraber içilmemesi gerektiğinden bahsetmemişti etkisini azaltmış ve iştahta açılınca homini gırtlak yemiştim

Benim geldi canım malesef gebelik yok

Canim cok uzuldum insan gercekten biriyle bisey paylastiginda anlasilmayi istiyor, guzel seyler duymak istiyor ama malesef insanlar cok acimasiz. Ben bu konulari arkadaslarimla konusmuyorum, cogunun pek ilgisi yok zaten, ailemle de konusamadigim icin burda sizinle paylasiyorum. Umarim arkadasin seni kirdiginin farkina varir en kisa surede.
Seninle batlarimiz ayni, bi hafta daha sabretmemiz lazim insallah pozitifi goruruz

Folik asit herkeste kilo aldırmaz vücudun ihtiyacı olduğu için kilo aldırır
Amaç da zaten eksikleri giderip gebe kalmak olduğu için sorun yapmayın bence

ayyyy işkence dimi yaa
neyseki yılbası tatil evde olucam derken biraz kafam dağılıcak.
batta 8ocak ölme eşşeğim ölme
Aynen öyle kuzum ya benim batta 9 ocak bekle dur şimdi neyseki arkadaşlarla olunca kafam dağılıyor zaman su gibi akıyor

Ben 43 kiloyla evlendim, o donem ne takviyeler ne ilaclar kullandim da 500gr bile alamadim hic istahim acilmadi, simdi 52 kiloyum ve folik asitten sonra deli gibi yiyorum sanirim bazen psikolojik de olabiliyor, saglik icin iradeli olmak bizim elimizde :)

Kızlar adete 6 gün var ateşim 36.4 çıktı takip yapmamıştım ama yüksek mi acaba burda görünce bi ölçeyim dedim
Kuzum adet bitimi başlasan iyi olurdu şimdi bata kadar takip et sürekli böyle çıkıyorsa düşüş yoksa ii
Birde sabah uyanır uyanmaz ölç yataktan çıkmadan

Merhaba arkadaşlar benim reglim 7 gün gecikti ama idrar testlerinde yarım saat sonra silik çizgi çıkıyor sağ kasık batması ve beyaz ve sarı akıntı yaşıyorum
Merhaba canım hoşgeldin
Kan ver kuzum en garantisi idrarda sonradan çıkan çizgiye güven olmuyor

Öyle ama işte eşim çok boğazına düşkün bir diyet yapayım diyorum sürekli patates kızartması istiyor gidiyor fırından sıcacık beyaz ekmek alıyor önümde ballandıra ballandıra koparıyor kokluyor ekmeği sonra kızartmayı alıyor burnumun dibine getirip çatalı sallıyor sallıyor sonra kendisi yiyor bir yere gideceksek once orda ne yeriz diye hesap yapıyor ama bu adam kilo almıyor ben böyle bir insanla nasıl diyet yapayım da irademe hakim olayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…