- 8 Aralık 2019
- 204
- 291
- 103
- 34
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #58.761
Deger dahada dustu cnm sonra kirmizi kan geldi bir iki damlaHayırdır noldu
Ben en çok sebebsiz inferliteden korkuyorum kızlar, açıkçası buBelki uğurlu olanı olmamasidir hayatı iskalamamak böyle düşününce oluyor işte sana sımsıkı sarılıyorum suan
Ya canm ozaman o kalinlik neyin nesiydiMalesef dogru 3 pozitif testten sonra olan bu okadar umutlanmistim ki husrana ugradim
Korktuklarimiz başımıza gelir rahat ol olacak inşallahBen en çok sebebsiz inferliteden korkuyorum kızlar, açıkçası bu
Ben folbiol'e basladiktan sonra 2 kilo aldim istahimi actigini dusunuyorum, geceleri surekli biseyler yiyorumFolbiol kullanan arkadaşlar bu ilacın iştah açma gibi bir yetkisi var mı
Lütfen evet deyin. Senin oburluğunla alakası yok ilaçtan deyin
üzülme her şey ALLAH tan daha zamanı değil demek kiMalesef dogru 3 pozitif testten sonra olan bu okadar umutlanmistim ki husrana ugradim
Ya ben daha dün folidoce diye bir folik asit başladım sizler böyle dedikçe korkuyorum zaten tiroidim var kilo almaya meyilliyim geçen yıl demir için feramat kullandım sonuç +4 kilo ama doktorum tiroid hapımla beraber içilmemesi gerektiğinden bahsetmemişti etkisini azaltmış ve iştahta açılınca homini gırtlak yemiştimBen folbiol'e basladiktan sonra 2 kilo aldim istahimi actigini dusunuyorum, geceleri surekli biseyler yiyorum
Benim geldi canım malesef gebelik yokKızlar listeyi temizledim
kaçtır etiket yaptığım halde dönmeyen herkesi sildim ki inanın tek tek profillerine girip en son ne zaman yazmışlar diye baktım öyle sildim, 2-3 kişiyi bıraktım ki en son yazdıkları yer burası belki bi sıkıntıları vardır giremiyorlar diye..
Bat yazdırıp bir daha uğramayan herkesi sildim, şimdi yoklama zamanı
@Zeze92 23 Aralık Duygulu14 23 Aralık @Gamgam2506 23 Aralık @Dnz1234 23 Aralık
Kızlar geldi mi kırmızılar yoksa var mı güzel haberler
Canim cok uzuldum insan gercekten biriyle bisey paylastiginda anlasilmayi istiyor, guzel seyler duymak istiyor ama malesef insanlar cok acimasiz. Ben bu konulari arkadaslarimla konusmuyorum, cogunun pek ilgisi yok zaten, ailemle de konusamadigim icin burda sizinle paylasiyorum. Umarim arkadasin seni kirdiginin farkina varir en kisa surede.Konuştuğum kişiler çok yakın iki arkadaşım ve burda sizlersiniz.. mesela ne kendi ailemle, ne de eşimin ailesiyle paylaşmıyorum, her sorduklarında geçiştiriyorum.. ama insan birileriyle paylaşmak istiyor.. ve ben bu arkadaşımın bu kadar acımasız olabileceğini tahmin etmemiştim.
Evet kesinlikle yaramaz bir ilaç bu. Sinirlendiriyor beni kilo aldırmak neBen folbiol'e basladiktan sonra 2 kilo aldim istahimi actigini dusunuyorum, geceleri surekli biseyler yiyorum
Folik asit herkeste kilo aldırmaz vücudun ihtiyacı olduğu için kilo aldırırYa ben daha dün folidoce diye bir folik asit başladım sizler böyle dedikçe korkuyorum zaten tiroidim var kilo almaya meyilliyim geçen yıl demir için feramat kullandım sonuç +4 kilo ama doktorum tiroid hapımla beraber içilmemesi gerektiğinden bahsetmemişti etkisini azaltmış ve iştahta açılınca homini gırtlak yemiştim
Aynen öyle kuzum ya benim batta 9 ocak bekle dur şimdiayyyy işkence dimi yaa
neyseki yılbası tatil evde olucam derken biraz kafam dağılıcak.
batta 8ocak ölme eşşeğim ölme
Ben 43 kiloyla evlendim, o donem ne takviyeler ne ilaclar kullandim da 500gr bile alamadim hic istahim acilmadi, simdi 52 kiloyum ve folik asitten sonra deli gibi yiyorumYa ben daha dün folidoce diye bir folik asit başladım sizler böyle dedikçe korkuyorum zaten tiroidim var kilo almaya meyilliyim geçen yıl demir için feramat kullandım sonuç +4 kilo ama doktorum tiroid hapımla beraber içilmemesi gerektiğinden bahsetmemişti etkisini azaltmış ve iştahta açılınca homini gırtlak yemiştim
Kuzum adet bitimi başlasan iyi olurdu şimdi bata kadar takip et sürekli böyle çıkıyorsa düşüş yoksa iiKızlar adete 6 gün var ateşim 36.4 çıktı takip yapmamıştım ama yüksek mi acaba burda görünce bi ölçeyim dedim
İnşAllah almam canımFolik asit herkeste kilo aldırmaz vücudun ihtiyacı olduğu için kilo aldırır
Amaç da zaten eksikleri giderip gebe kalmak olduğu için sorun yapmayın bence
Kuzum adet olacagimiz zaman da rahim kalınlaşıp adetle dökülüyorYa canm ozaman o kalinlik neyin nesiydi
Merhaba canım hoşgeldinMerhaba arkadaşlar benim reglim 7 gün gecikti ama idrar testlerinde yarım saat sonra silik çizgi çıkıyor sağ kasık batması ve beyaz ve sarı akıntı yaşıyorum
Öyle ama işte eşim çok boğazına düşkün bir diyet yapayım diyorum sürekli patates kızartması istiyor gidiyor fırından sıcacık beyaz ekmek alıyor önümde ballandıra ballandıra koparıyor kokluyor ekmeği sonra kızartmayı alıyor burnumun dibine getirip çatalı sallıyor sallıyor sonra kendisi yiyorBen 43 kiloyla evlendim, o donem ne takviyeler ne ilaclar kullandim da 500gr bile alamadim hic istahim acilmadi, simdi 52 kiloyum ve folik asitten sonra deli gibi yiyorumsanirim bazen psikolojik de olabiliyor, saglik icin iradeli olmak bizim elimizde :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?