Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba arkadaşlar benim reglim 7 gün gecikti ama idrar testlerinde yarım saat sonra silik çizgi çıkıyor sağ kasık batması ve beyaz ve sarı akıntı yaşıyorum
canım gebelik varsa eğer 3 dakikada hemen beliriyor, ama geç döllenme dolayısıyla sonradan da çıkıyor en iyi sonuç için kan ver canım, ben bi ara 15 gün geciktim hamileyim sanıyordum test yapıyorum negatif yarım saat sonra falan çizgi de çıkmıyor, doktor gidince enfeksiyon geçiriyorsun dedi. sonra kendiliğinden adet oldum..

Hayirlisi olsun canim Insallah

Hayirlisi kuzum bidahaki aya insallah

bu arada hamiş kalmak istediğimden beri her ay dikkat ederim.uzan akıntım hep olmuştur.
bu ay hıc olmadı ve yumurtalamam geldi. c life etkisi sanırım
günaydın kızlaaar ancak yazabiliyorum iş yeri çok yoğundu
benimde öyle oldu bu ay kuzum
bide deli gibi kasığım ağrırdı adette ama hiç ağrımadı
bişeylere kesin iyi geldi
sen macunu bıraktınmı
ben dün bıraktım pikti
birazdan test yapcam bakalım devam edecekmi pik

Aslında arkadaşına kizmadin ki söylediklerinin gerçek olma ihtimalinden dolayı kızdın ve arkadaşın da aslında seni korumak için söylemiş olabilir kızma ona dediği gibi belirti arama adet belirtisinin aynısı olacak çünkü belirtiler 6. Hafta başlıyor ama biz anlamak istiyoruz seni okadar iyi anlıyorum ki
Benim bir arkadaşım çocuğun var mı diye sorduklarında benden önce atlayıp onun çocuğu olmuyo ki demişti çok ağlamıştım kirilmistim aslında bu bile kötü niyetle değildi boş bulunup söylenen birsey di

Peki akıntınız var mıydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…