- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #58.781
Aynen ben de güvenmediğim için pozitif diyemiyorum regl olamamakta stres yapıyor keşke bir mucize olupta hamile oldugumu öğrensemMerhaba canım hoşgeldin❤
Kan ver kuzum en garantisi idrarda sonradan çıkan çizgiye güven olmuyor
canım gebelik varsa eğer 3 dakikada hemen beliriyor, ama geç döllenme dolayısıyla sonradan da çıkıyor en iyi sonuç için kan ver canım, ben bi ara 15 gün geciktim hamileyim sanıyordum test yapıyorum negatif yarım saat sonra falan çizgi de çıkmıyor, doktor gidince enfeksiyon geçiriyorsun dedi. sonra kendiliğinden adet oldum..Merhaba arkadaşlar benim reglim 7 gün gecikti ama idrar testlerinde yarım saat sonra silik çizgi çıkıyor sağ kasık batması ve beyaz ve sarı akıntı yaşıyorum
Insallah kuzum kan ver orda çıkar varsa ❤Aynen ben de güvenmediğim için pozitif diyemiyorum regl olamamakta stres yapıyor keşke bir mucize olupta hamile oldugumu öğrensem
Oylemii ben bunu bilmiyordum canim sagolKuzum adet olacagimiz zaman da rahim kalınlaşıp adetle dökülüyor
Canim kan testi ver en garantili olani hosgeldin bu aradaAynen ben de güvenmediğim için pozitif diyemiyorum regl olamamakta stres yapıyor keşke bir mucize olupta hamile oldugumu öğrensem
Tamam kuzum evde ateş ölçer yoktu da alayım eve geçerkenKuzum adet bitimi başlasan iyi olurdu şimdi bata kadar takip et sürekli böyle çıkıyorsa düşüş yoksa ii
Birde sabah uyanır uyanmaz ölç yataktan çıkmadan
günaydın kızlaaar ancak yazabiliyorum iş yeri çok yoğundubu arada hamiş kalmak istediğimden beri her ay dikkat ederim.uzan akıntım hep olmuştur.
bu ay hıc olmadı ve yumurtalamam geldi. c life etkisi sanırım
Aslında arkadaşına kizmadin ki söylediklerinin gerçek olma ihtimalinden dolayı kızdın ve arkadaşın da aslında seni korumak için söylemiş olabilir kızma ona dediği gibi belirti arama adet belirtisinin aynısı olacak çünkü belirtiler 6. Hafta başlıyor ama biz anlamak istiyoruz seni okadar iyi anlıyorum kiDün akşam yakın bir arkadaşımla tartıştık, inatla "belirtilerin psikolojik olabilir, bu kafada olursan hamile kalamazsın" dedi, oturup ağladım sinirimden, halbuki kendisi de korunmayı bıraktığı ilk ay hamile kalmış, bunu ona söylediğimde "ama ben hamile kalma kafasında değildim" diyor.... şu an ben de acaba gerçekten psikolojik mi demeye başladım..
Gunaydin kuzumm Iktisatci gebe degilmis ankaa gebe bu sekildeGünaydın kızçeler ne var ne yok
Sen nasilsinGünaydın kızçeler ne var ne yok
Bugün olabilir kuzummizledim kuzum hemen çıkmadı bekledim.yavas yavas belirmeye basladı.bugün net pik olur artık
Peki akıntınız var mıydıcanım gebelik varsa eğer 3 dakikada hemen beliriyor, ama geç döllenme dolayısıyla sonradan da çıkıyor en iyi sonuç için kan ver canım, ben bi ara 15 gün geciktim hamileyim sanıyordum test yapıyorum negatif yarım saat sonra falan çizgi de çıkmıyor, doktor gidince enfeksiyon geçiriyorsun dedi. sonra kendiliğinden adet oldum..
Aa uzuldum kuzum ya insallah birdahaki aya Rabbim nasip ederGunaydin kuzumm Iktisatci gebe degilmis ankaa gebe bu sekilde
kahverengi leke olmuştu yerleşme kanaması sanmıştım evet vardı akıntı daPeki akıntınız var mıydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?