- 22 Ağustos 2018
- 6.862
- 12.671
- 168
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #58.981
Aa niye yapmak istemiyor kız hayırdır seninki oyle bisey yapmazdiBekleyip gorelim bakalimbenimde bu ay umudum yok bugun catladiysa benimki seyapmak istemiyo yoldan cikarmam lasim bi sekilde
3 yıl doldu 4 yıla ekimde girdik. Aşılama falan zaman kaybı olur eğer eşim tamam derse öyle yoksa ben artık vazgecicem çünkü her ay hüsran üzülüyor insan çok fazlaSorun yoksa neden hemen tüp bebek canm, aşılama denesene, kaç yıldır evlisin
Olur mu canım, veriyorlar. Ben kendim aldım bizzat ve gittim testlerimi orada yaptılar. ama tabi sen ne kadardır bebek bekliyorsun. normal kadın doğumda testlerini yaptırdın mı? Her şey yolunda mı? Benim TSH hormanlarında düşüş gördü kadın doğum birde infertilite görsün sizi dedi. Ben gittim Aeynep Kamil'e direk. Çok şükür orada normal çıktı değerler.Diğer ultrason testlerini de orada yaptılar. Eşimden de sperm testi istediler tam onu verecektik ki hamile kaldım zaten. Ben rahim filmi de çektirdim bu arada filimden 2 ay sonra hamile kaldım. ama düşükle sonuçlandı o ayrı bir konu. Kısmet değilmiş.Infertilite bölümüne randevu vermiyorlar ki devlette
Kuzum eşin test yaptımı, eğer sorun yoksa illa ki olur, şaşırdım şimdi3 yıl doldu 4 yıla ekimde girdik. Aşılama falan zaman kaybı olur eğer eşim tamam derse öyle yoksa ben artık vazgecicem çünkü her ay hüsran üzülüyor insan çok fazla
ya ben eşlerimize de üzülüyorum didem yaa yazık adamlar görev gibi
bugünü de atlat sonra zaten mecburiyet gidiyo heves geliyo adamlara
Götür geri ver hemen canim iade et almak zorundalarKızlar kardesim miratech adli test aldi eczaciyla konuştum sağlam ver dedim bizzat. Israrı damıttım talimat göre. Hiç bir şekilde ilerlemedi idrar çizgilere. Biraz bastırdım delikten öyle gitti sonic negatifti ama test kullanma tarihine baktım 2018 diyor of ya
Aa niye yapmak istemiyor kız hayırdır seninki oyle bisey yapmazdi
Yaptırdık canım ondada sorun yok hatta doktor 4 yumurtaya karşı çok umutlu konuştu ama olmadı. Eşimde tedavi olucak birşey yok dedi sadece 1 ay denedik tedaviylwde olmadıKuzum eşin test yaptımı, eğer sorun yoksa illa ki olur, şaşırdım şimdi
Malesef degerim 1 e dusmus olmadi nasip diger aylara cnmz saolsunTmm canım ne cijti test
Ben kendimden bisey anlayamdm bence doktorda bisey anlayamadı bilemiyrm tutunamadi muhtemelen nasipte yokmus hayirlisiYa canm ozaman o kalinlik neyin nesiydi
Bal tarçın kürü ne basliycam yarın yumurtalti güçlendirir belkiBen adet biter bitmez başlamıştım iki ayda da kuzum ve iki ayda aynısını yaşadım. G ecen ay ateşi yumurtlamadan sonra bakmıştım 36.1 36 falandı hep dedim yumurtlamadım herhalde ama bu ay adetle başladım ve yumurtlamadan önce ateşim hep 35.5 35.6 ydi. Demekki yumurtlamışım çünkü yarım derece yukselmis. Yumurtlamadan önce daha düşük seyrediyormuş ateşim. 36 36.1 Benim yumurtlama sonrası ateşim galiba. Bakalım bir daha ki ay doktora gidersem ak kara anlarım sanırım
Yapabilirsin onu ama aklında bulunsun miratech ve albi bunlari alma sakın bidaha hep bozuk cikiyomusAl bi test aldırdım yerine bedava 2 tane kızlar. Yarim saat bekledim. Yapsam mı acaba
Insallah kuzumBütün hormon testlerim normal çıktı. Sadece troidim 4 onu düşürelim dedi, onun içinde dahiliyeye yönlendirdi. İnşallah troidim düşünce hamile kalabilirim
Ee elimdekiler de 2 adet albiYapabilirsin onu ama aklında bulunsun miratech ve albi bunlari alma sakın bidaha hep bozuk cikiyomus
Canim klomen vericek diyordun ne olduBütün hormon testlerim normal çıktı. Sadece troidim 4 onu düşürelim dedi, onun içinde dahiliyeye yönlendirdi. İnşallah troidim düşünce hamile kalabilirim
Biraz tut cisini yap gunum gelmiş zatrnEe elimdekiler de 2 adet albikomik bi hal aldı benim hikaye akşam kırmızıları görürsem yandigimin resmidir
Kuzum izin verirse sen cubugu gotir iceri kontrol sende olcahi ickn daha rahat okurshnsoyliycem kuzum bakalim rahat olmaya calisicam ne kadat olabilirsem
Bncede tutunamadiBen kendimden bisey anlayamdm bence doktorda bisey anlayamadı bilemiyrm tutunamadi muhtemelen nasipte yokmus hayirlisi
Iyilik kuzum isler gucler beni biliyosunKızlar napiyorsunuz
Ben kan ve idrar vereyim diyorum sağlık ocağında ama nezaman versem degerlere tsh falan baktirmak icin gebelik için deil pazartesi versemmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?