Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Infertilite bölümüne randevu vermiyorlar ki devlette
Olur mu canım, veriyorlar. Ben kendim aldım bizzat ve gittim testlerimi orada yaptılar. ama tabi sen ne kadardır bebek bekliyorsun. normal kadın doğumda testlerini yaptırdın mı? Her şey yolunda mı? Benim TSH hormanlarında düşüş gördü kadın doğum birde infertilite görsün sizi dedi. Ben gittim Aeynep Kamil'e direk. Çok şükür orada normal çıktı değerler.Diğer ultrason testlerini de orada yaptılar. Eşimden de sperm testi istediler tam onu verecektik ki hamile kaldım zaten. Ben rahim filmi de çektirdim bu arada filimden 2 ay sonra hamile kaldım. ama düşükle sonuçlandı o ayrı bir konu. Kısmet değilmiş.

3 yıl doldu 4 yıla ekimde girdik. Aşılama falan zaman kaybı olur eğer eşim tamam derse öyle yoksa ben artık vazgecicem çünkü her ay hüsran üzülüyor insan çok fazla
Kuzum eşin test yaptımı, eğer sorun yoksa illa ki olur, şaşırdım şimdi

ya ben eşlerimize de üzülüyorum didem yaa yazık adamlar görev gibi
bugünü de atlat sonra zaten mecburiyet gidiyo heves geliyo adamlara
Kiz benimki normalde hic yok demez biz hep keyfimize gore yaptik zaten de 2 gunde 3 kez yapınca yoruldu sanirim

Götür geri ver hemen canim iade et almak zorundalar
Aa niye yapmak istemiyor kız hayırdır seninki oyle bisey yapmazdi
2 gunde 3 kez yaptik dun yyapmicaktik gece rahat durmadim kudurdu yaptı bugunde aynısını yaparim yok demez

Bal tarçın kürü ne basliycam yarın yumurtalti güçlendirir belki

Bütün hormon testlerim normal çıktı. Sadece troidim 4 onu düşürelim dedi, onun içinde dahiliyeye yönlendirdi. İnşallah troidim düşünce hamile kalabilirim
Insallah kuzum ilaclari düzenli kullan su hormonlari düşürüp hamile kalalim hemencik

Kızlar napiyorsunuz
Ben kan ve idrar vereyim diyorum sağlık ocağında ama nezaman versem degerlere tsh falan baktirmak icin gebelik için deil pazartesi versemmi
Iyilik kuzum isler gucler beni biliyosun tsh ya benim adetin 2. Gunu yaptirdigim kan testinde bakmislardi kuzu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…