- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #59.001
Olsun canım üzülme bi daha ki aya nasipseMalesef degerim 1 e dusmus olmadi nasip diger aylara cnmz saolsun
Ama onlar sanırım adet ken bakılmiyor MyKızlar napiyorsunuz
Ben kan ve idrar vereyim diyorum sağlık ocağında ama nezaman versem degerlere tsh falan baktirmak icin gebelik için deil pazartesi versemmi
Kuzum sadece tsh iae adet olmasanda verebilirsinKızlar napiyorsunuz
Ben kan ve idrar vereyim diyorum sağlık ocağında ama nezaman versem degerlere tsh falan baktirmak icin gebelik için deil pazartesi versemmi
Bncede tutunamadi
Basta uzuldum ama simdi gecti cnm iiyimOlsun canım üzülme bi daha ki aya nasipse
Kiz benimki normalde hic yok demez biz hep keyfimize gore yaptik zaten de 2 gunde 3 kez yapınca yoruldu sanirim
Götür geri ver hemen canim iade et almak zorundalar
2 gunde 3 kez yaptik dun yyapmicaktik gece rahat durmadim kudurdu yaptı bugunde aynısını yaparim yok demez
Moral bozma canim bu ay değilse diğer ay olcakBasta uzuldum ama simdi gecti cnm iiyim
Inlsh cnm akısina birakmak en guzeliymis bunu anladim takmayacam sadece bana zarar takmakMoral bozma canim bu ay değilse diğer ay olcak
Ben hep adet bitimi yada öncesi baktirdim saglik ocagi bakıyor herzaman baktirsammi pazartesi yoksa beklimmi birazdaha adet falan olursammi baktirimIyilik kuzum isler gucler beni biliyosuntsh ya benim adetin 2. Gunu yaptirdigim kan testinde bakmislardi kuzu
Yok normalde bakilior kuzum saglik ocagi bakiyorAma onlar sanırım adet ken bakılmiyor My
Hahha adamlar yoruluo yaadün aksam yapmiycaktın bu aksam yapcaktin sözde adamı yormuşsun
Bence adet olursan inşallah olmazsın da ozaman 2. Günü baktirBen hep adet bitimi yada öncesi baktirdim saglik ocagi bakıyor herzaman baktirsammi pazartesi yoksa beklimmi birazdaha adet falan olursammi baktirim
Yok kuzuk ya oyle olsa ben kiyamam kendimeKuzum izin verirse sen cubugu gotir iceri kontrol sende olcahi ickn daha rahat okurshn
Kuzum ben hormonlara adetin 2. Gunu baktirdim bi ara bilgi al istersen doktor bana adet olunca ara randevu vericem ertesi gune demiştiBen hep adet bitimi yada öncesi baktirdim saglik ocagi bakıyor herzaman baktirsammi pazartesi yoksa beklimmi birazdaha adet falan olursammi baktirim
Teşekkür ederim canısıAmasya Damudere Köyü
İsmail dedeymis ismi canim
dün aksam yapmiycaktın bu aksam yapcaktin sözde adamı yormuşsun
Kuzum saglik ocagina gidicem vitaminler tsh falan için sadece tüm hormon lar için deilKuzum sadece tsh iae adet olmasanda verebilirsin
Sen mi gidiceksin canim? İnsallah sifa olurTeşekkür ederim canısı
Amin kuzum insallah tamam ozaman öyle yapımBence adet olursan inşallah olmazsın da ozaman 2. Günü baktir
Kesinlikle canim benim olsun her ay yeni umuttur ❤Aynn ole cnm cunku kanamam kanama gibi deil çamur gibi anlayamdm birde 3 testte hafif silik cıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?