- 24 Ekim 2019
- 7.150
- 12.407
- 163
- 27
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #59.021
Sağlık ocağı kuzum devlete gitmicem hormon testi deil sadece vitaminler ve tsh için sağlık ocagi yapiorya ama neyse adet olursam hormon testi yaptırırım devlette daha ii olurKuzum ben hormonlara adetin 2. Gunu baktirdim bi ara bilgi al istersen doktor bana adet olunca ara randevu vericem ertesi gune demişti
Kuzum banada oyle demişler do kadın doğumlular dahiliyeye gittim hiç birseyin yok dediler nerden çıkardın tiroit dediler bana anlattım kadın doğum um dedi diye hayır yok birsey dedi dahiliyeBütün hormon testlerim normal çıktı. Sadece troidim 4 onu düşürelim dedi, onun içinde dahiliyeye yönlendirdi. İnşallah troidim düşünce hamile kalabilirim
Tamam kuzum anladim adet olmana gerek yok direk gidip baktirabilirsinKuzum saglik ocagina gidicem vitaminler tsh falan için sadece tüm hormon lar için deil
Inanki korkucak birsey yok azcik kasinca igne batiyor gibi oluyor ama hicc hissetmiyorsunYok kuzuk ya oyle olsa ben kiyamam kendimebasa gelen cekilir artk belki korktugum kadar degildir
Onu bilmiyorum kuzum vitamin icim yaptirmadim ben daha önceSağlık ocağı kuzum devlete gitmicem hormon testi deil sadece vitaminler ve tsh için sağlık ocagi yapiorya ama neyse adet olursam hormon testi yaptırırım devlette daha ii olur
Seninkidemi yüksek ciktiKuzum banada oyle demişler do kadın doğumlular dahiliyeye gittim hiç birseyin yok dediler nerden çıkardın tiroit dediler bana anlattım kadın doğum um dedi diye hayır yok birsey dedi dahiliye
Yaa bugun benimde icim rahat etmedi doktora gitti o kabarik olan yeri yakarak aldi patolojiye yolladi sonucu beklihyorum bende epey korktum insallah sonuc olumlu olurAcimazmi mahvoldum ama mecbur dayandım doktorum cok iyi saolsun konusa komusa anlata anlata yaptin rahim agzindan ameliyat olmustum canim kanserli hucre yani rahim agzindan ameliyatla et aldıiar kanserli diye
Tamam kuzum daha yeni baktirdim aslında geçen ay tsh 2.06 idi ama yine baktiriyim dedim benim 1.60 2 arası gidip geliyor merak ettim şuan ne durumda diyeTamam kuzum anladim adet olmana gerek yok direk gidip baktirabilirsin
Sanki pik yarın olcak gibi kuzum yaBir gebenin günlüğü ve labuquık olanı yaptım.ve hiç bişey anlamadım.pikmi bu değilmi ne?
D1DEM B BUSR4 @trncysl
R Rainbow3461 @rosebatum @Martilikiz07
Yok kuzum ilaç fln vermediler çok oluyor baktirmistim hiç birşey yok demişlerdi normalde gebeliğe engel bende biliyorum onun üstüne kaç kez baktırdım tiroitlere birsey yok diyorlar hormon testlerin hepsi gayet güzel diyorlardiSeninkidemi yüksek ciktioyleyse ilac vermedimi dusurmek için /:
Herhangi bi hormonun düşük yüksek olmasi gebelige engel oluyomus cok baktim /: hormonun duzelmesi gerekiyomus
Ben geçen ay yaptirdimda sağlık ocağında genel test onu diyordum kuzum b12 d vitamini vs tsh falan bakılıyorOnu bilmiyorum kuzum vitamin icim yaptirmadim ben daha önce
Insallah kuzumilaclari düzenli kullan su hormonlari düşürüp hamile kalalim hemencik
Vermedi kuzum düşmüş diğer değerim çok şükürCanim klomen vericek diyordun ne oldu
Sen bunları nasıl yorumladın abla pik mi nasıl olmuş sence ?Bu testler bazen böyle cıkabiliyor bende bunlardan kullaniyorum sıvı alimina bide saatine dikkat ettiysen sorun yoktur heralde
Kuzum banada oyle demişler do kadın doğumlular dahiliyeye gittim hiç birseyin yok dediler nerden çıkardın tiroit dediler bana anlattım kadın doğum um dedi diye hayır yok birsey dedi dahiliye
Kuzum benim çok oluyor dediklerinde onun üstüne kaç kez hormon testi yaptırdım hiç bir Dr söylemedi demeki yok okadar özele fln gittim gayet güzel hormon Testlerin diyorlarFarklı bi hastaneye git istersen devlette vermezler özelde verirler kesin
Ayyyy ne psiriyorusun BüşraD1DEM deneme amaçlı tepsinin sol kısmını ton balıklı yaptım bakalım nasıl olcak
Eki Görüntüle 2569467
Pizzaaaaa canımız istedi evdeki malzemelerden yapalım dedikkAyyyy ne psiriyorusun Büşra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?