Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuzum ben hormonlara adetin 2. Gunu baktirdim bi ara bilgi al istersen doktor bana adet olunca ara randevu vericem ertesi gune demişti
Sağlık ocağı kuzum devlete gitmicem hormon testi deil sadece vitaminler ve tsh için sağlık ocagi yapiorya ama neyse adet olursam hormon testi yaptırırım devlette daha ii olur

Bütün hormon testlerim normal çıktı. Sadece troidim 4 onu düşürelim dedi, onun içinde dahiliyeye yönlendirdi. İnşallah troidim düşünce hamile kalabilirim
Kuzum banada oyle demişler do kadın doğumlular dahiliyeye gittim hiç birseyin yok dediler nerden çıkardın tiroit dediler bana anlattım kadın doğum um dedi diye hayır yok birsey dedi dahiliye

Sağlık ocağı kuzum devlete gitmicem hormon testi deil sadece vitaminler ve tsh için sağlık ocagi yapiorya ama neyse adet olursam hormon testi yaptırırım devlette daha ii olur
Onu bilmiyorum kuzum vitamin icim yaptirmadim ben daha önce

Kuzum banada oyle demişler do kadın doğumlular dahiliyeye gittim hiç birseyin yok dediler nerden çıkardın tiroit dediler bana anlattım kadın doğum um dedi diye hayır yok birsey dedi dahiliye
Seninkidemi yüksek cikti oyleyse ilac vermedimi dusurmek için /:
Herhangi bi hormonun düşük yüksek olmasi gebelige engel oluyomus cok baktim /: hormonun duzelmesi gerekiyomus

Acimazmi mahvoldum ama mecbur dayandım doktorum cok iyi saolsun konusa komusa anlata anlata yaptin rahim agzindan ameliyat olmustum canim kanserli hucre yani rahim agzindan ameliyatla et aldıiar kanserli diye
Yaa bugun benimde icim rahat etmedi doktora gitti o kabarik olan yeri yakarak aldi patolojiye yolladi sonucu beklihyorum bende epey korktum insallah sonuc olumlu olur

Tamam kuzum anladim adet olmana gerek yok direk gidip baktirabilirsin
Tamam kuzum daha yeni baktirdim aslında geçen ay tsh 2.06 idi ama yine baktiriyim dedim benim 1.60 2 arası gidip geliyor merak ettim şuan ne durumda diye manyağa bağladım

Seninkidemi yüksek cikti oyleyse ilac vermedimi dusurmek için /:
Herhangi bi hormonun düşük yüksek olmasi gebelige engel oluyomus cok baktim /: hormonun duzelmesi gerekiyomus
Yok kuzum ilaç fln vermediler çok oluyor baktirmistim hiç birşey yok demişlerdi normalde gebeliğe engel bende biliyorum onun üstüne kaç kez baktırdım tiroitlere birsey yok diyorlar hormon testlerin hepsi gayet güzel diyorlardi

Geçen ay ki test sonucları bunlar kizlar yine aynı yaptırım diorum

Eklentiler

• Screenshot_20191226-182141_Chrome.webp
    33,8 KB · Görüntüleme: 43

Farklı bi hastaneye git istersen devlette vermezler özelde verirler kesin

Farklı bi hastaneye git istersen devlette vermezler özelde verirler kesin
Kuzum benim çok oluyor dediklerinde onun üstüne kaç kez hormon testi yaptırdım hiç bir Dr söylemedi demeki yok okadar özele fln gittim gayet güzel hormon Testlerin diyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…