- 9 Kasım 2019
- 5.418
- 8.986
- 118
- 36
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #59.041
Afiyet olsun canimmmPizzaaaaa canımız istedi evdeki malzemelerden yapalım dedikk
Eatagfrullah kuzum tabi baktir bnde gidiyim baktiriyimTamam kuzum daha yeni baktirdim aslında geçen ay tsh 2.06 idi ama yine baktiriyim dedim benim 1.60 2 arası gidip geliyor merak ettim şuan ne durumda diyemanyağa bağladım
O da duser insallah kuzum tsh ilk teste normalmi cikmistiVermedi kuzum düşmüş diğer değerim çok şükürSadece troid kaldı
Insallah kuzum sagolInanki korkucak birsey yok azcik kasinca igne batiyor gibi oluyor ama hicc hissetmiyorsun
Srnde sagol kuzumm ne demek yarin kontrolden cikinca haber et beni mutlakaInsallah kuzum sagol❤
Kuzum benim çok oluyor dediklerinde onun üstüne kaç kez hormon testi yaptırdım hiç bir Dr söylemedi demeki yok okadar özele fln gittim gayet güzel hormon Testlerin diyorlar
İlk testte 3.57 gibi bisey cıkmıstı değişken bi hormonmuş ama ilaç kullanınca düzelir insO da duser insallah kuzum tsh ilk teste normalmi cikmisti
Ederim kuzum tmm❤Srnde sagol kuzumm ne demek yarin kontrolden cikinca haber et beni mutlaka❤
Anladım canım tamam benım 12 gun kaldı bata yanı o cıvarKuzum önemli olan battan 2 gün öncesi ve bat gunu ateş düşmezse gebelik var büyük ihtimalle
Insallah canim ama aklima takildi degerler neden degistiki acaba adetin 3.gunu gitmedinmiİlk testte 3.57 gibi bisey cıkmıstı değişken bi hormonmuş ama ilaç kullanınca düzelir ins
Baktiralim kuzumEatagfrullah kuzum tabi baktir bnde gidiyim baktiriyim
Daha var kuzum insallah düşmez gebis kalırızAnladım canım tamam benım 12 gun kaldı bata yanı o cıvar
Siğil onlar sanirim doktor ilav felan vermesimi fitil yada /: cinsel iliskiyle bulasiyomus o ama sen belki hamilesin diye olmustur kuzumYaa bugun benimde icim rahat etmedi doktora gitti o kabarik olan yeri yakarak aldi patolojiye yolladi sonucu beklihyorum bende epey korktum insallah sonuc olumlu olur
Iyi ciktiysa ozaman sorun yoktur kuzzuYok kuzum ilaç fln vermediler çok oluyor baktirmistim hiç birşey yok demişlerdi normalde gebeliğe engel bende biliyorum onun üstüne kaç kez baktırdım tiroitlere birsey yok diyorlar hormon testlerin hepsi gayet güzel diyorlardi
Ohh ellerine saglikD1DEM deneme amaçlı tepsinin sol kısmını ton balıklı yaptım bakalım nasıl olcak
Eki Görüntüle 2569467
Aminnnn kuzumDaha var kuzum insallah düşmez gebis kalırız❤
Dogru canım henüz pik olmamıs görünüyoriyi akşamlar canlarım bugun 14. Gün hala pil olmadı size atıyorum Lh testini yorumlarmısınız
Devam et kuzum bir kaç güne pik oluriyi akşamlar canlarım bugun 14. Gün hala pil olmadı size atıyorum Lh testini yorumlarmısınız
Ay valla inşallah ben sanıyordum ki benim 14üne kadar çatlıyor 26 günde bir adet oluyorum geç çatlıyor o zamnDevam et kuzum bir kaç güne pik olur
Olsun be cnm Allah biliyor sonradan icime bir ferahlik oturduki Rabbim saglikli hayirli evlat nasip etsin biz tutturyrz ama herseyin bir zamanı var. Olmayanda hayır oluyor en dogrusunu Rabbim bilirKesinlikle canim benim olsun her ay yeni umuttur ❤
Kesinlikle canim Bu teslimiyet cok guzel Insallah nasip edicekOlsun be cnm Allah biliyor sonradan icime bir ferahlik oturduki Rabbim saglikli hayirli evlat nasip etsin biz tutturyrz ama herseyin bir zamanı var. Olmayanda hayır oluyor en dogrusunu Rabbim bilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?