Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kesinlikle canim Bu teslimiyet cok guzel Insallah nasip edicek
Cnm bize düsen teslimiyet inancimiz olmasa biz hiç oluruz hamd olsun dua insana her konuda tutunacak dal. inslh zaten doktorda dedi cok yenisin bir kist falan yok olur yani uzulme diye hakli ama sters bizi bu hale getiriyor

Kizlar nasılsınız bugün eşim için keçi boynuzu özü aldım cakrik tozu aldım bide evde polen var ucunu karistiricam sabah akşam bir yemek kaşığı kendime de çörek otu tarçın bal kürü başlıyorum yarından itibaren hergun bir adette incir yiycem bu aya bomba gibi başlamak istiyorum çabalamak bizden nasip etmesi allahimdan inşallah şifa olur

Cnm bize düsen teslimiyet inancimiz olmasa biz hiç oluruz hamd olsun dua insana her konuda tutunacak dal. inslh zaten doktorda dedi cok yenisin bir kist falan yok olur yani uzulme diye hakli ama sters bizi bu hale getiriyor
Kesinliklee canim bnm Elhamdulillah sorun olmamasi bile cok guzeell Insallah bu ay olur

Şifa olsun arkadaşım ben fındık aldım birde cevizli bir macun var hani ondan aldım adam diyor işen yaradı hissediyorum sahan fazla geldiğini diyor

Sifa olsun canim her ay yemedigimiz bok kalmiyo olsa baride artik

Siğil onlar sanirim doktor ilav felan vermesimi fitil yada /: cinsel iliskiyle bulasiyomus o ama sen belki hamilesin diye olmustur kuzum
Yok ya ilac vermedi sonucu bekleyelim dedi iyi de bana esimden gecmis olmasi gerek ama esimde bisey yok doktorda olan birinin tenas ettigi yere etmis olabilirsin dedi mesela agda yaptirdigimiz ortu drgismediyse ondan bulasmis olabilir dedi bnm de aklima bi o geliyor deli oldum bugunden beri

Sakin ol kuzum dur bakalim bi sonuc ciksin yakmis yok etmis zaten onemli olan tekrarlamamasi

kizlar degerim 500 cikti aramizta yeni hamile cok normal mi adet en az 4 gun gecti. bide saglik ocaginda doktor elime verdi degerkeri kadin doguma git dedi sira yok suan kadin dogumda burda ozel hastanede yok. hemen gitmelimiyim sizde yoksa bekleyim mi bi kac hafta ne diyorsunuz ?

Kızlar iyi akşamlar yarın bat günüm sabrettim hala test yapmadım, normalde adetim günü gününe gelir. Bakalım yarın olmazsam da bir iki gün bekleyip öyle yapayım diyorum. Siz ne dersiniz? Nasıl yapayım? BiR de gebelik testi markası öneriniz var mı sonucu güvenilir olan?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…