- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #59.081
Umarim cnm insallah olmaz bi dahaSakin ol kuzum dur bakalim bi sonuc ciksin yakmis yok etmis zaten onemli olan tekrarlamamasi
Bende hic öyle birşey olmadı canimKızlar iyi akşamlar nasılsınız bisey soracaktim da c life macun kullanan arkadaslar benim yüzümde vücudumda falan sivilceler oldu sizlerdede oldumu acaba benim önceden yokdu macunu kullandıktan sonra fark ettim sanki çıktılar yüzümde
Bende hic öyle birşey olmadı canim
He anladım canım bendede iki gün dur tek tük var dedim acaba macundan mi
Sabah benim yine 36.8 di iyi mi kiBugün 36.5 ti kuzum sabah şimdimi olcim
Beni yönlendirmiyorlar hiç. Bir sıkıntımı vardı da yönlendirdiler bana dene diyip gönderiyorlarCanim ben devlete gittim gittigm doktor infertilite poliklinigine yonlendirdi hemen
Bende değerler normal bir sıkıntı görünmüyor. Hormonlar normal sadece ultrasonda polikistik görünüm var diyorlar geri gönderiyorlar. Normal kadın doğumda testleri yaptırdim. Ama hiç yoblendirmediler işteOlur mu canım, veriyorlar. Ben kendim aldım bizzat ve gittim testlerimi orada yaptılar. ama tabi sen ne kadardır bebek bekliyorsun. normal kadın doğumda testlerini yaptırdın mı? Her şey yolunda mı? Benim TSH hormanlarında düşüş gördü kadın doğum birde infertilite görsün sizi dedi. Ben gittim Aeynep Kamil'e direk. Çok şükür orada normal çıktı değerler.Diğer ultrason testlerini de orada yaptılar. Eşimden de sperm testi istediler tam onu verecektik ki hamile kaldım zaten. Ben rahim filmi de çektirdim bu arada filimden 2 ay sonra hamile kaldım. ama düşükle sonuçlandı o ayrı bir konu. Kısmet değilmiş.
Ben bu ay yaptım onu canım adetin 2.günü başladım 12.günü bıraktım. Bir de hayıt çayı içiyorum. Yumurtlama öncesi 3 gün havucta yedim ise yaramıştır inşallahBal tarçın kürü ne basliycam yarın yumurtalti güçlendirir belki
Degerin cok iyi tatlimmkizlar degerim 500 cikti aramizta yeni hamile cok normal mi adet en az 4 gun gecti. bide saglik ocaginda doktor elime verdi degerkeri kadin doguma git dedi sira yok suan kadin dogumda burda ozel hastanede yok. hemen gitmelimiyim sizde yoksa bekleyim mi bi kac hafta ne diyorsunuz ?
Hello kuzum isler gucler sen napiyosunHello kizlarr ne yapıyorsun uz
Namaz kildim hepinize dua ettim kuzum sen nasilsin ne yapiyorsunHello kizlarr ne yapıyorsun uz
Cocuk istiyoruz dedim tam da adetimin 2.gunu gitmistm zaten bir yazi yazip infertiliteye gonderdiBeni yönlendirmiyorlar hiç. Bir sıkıntımı vardı da yönlendirdiler bana dene diyip gönderiyorlar
Iyilik kuzu senNapiyosunuz kızlar
Bencede bekle canım biraz beklentide olduğumuz için günü şaşabiliyor reglin valla marka olarak hepsi aynı benceKızlar iyi akşamlar yarın bat günüm sabrettim hala test yapmadım, normalde adetim günü gününe gelir. Bakalım yarın olmazsam da bir iki gün bekleyip öyle yapayım diyorum. Siz ne dersiniz? Nasıl yapayım? BiR de gebelik testi markası öneriniz var mı sonucu güvenilir olan?
Tarif isteriz marifetli güzelD1DEM deneme amaçlı tepsinin sol kısmını ton balıklı yaptım bakalım nasıl olcak
Eki Görüntüle 2569467
İyi bende gezmeye gittim geldim babamin akrabalarina oturdum simdi napiyosunuz bakiyim dedimIyilik kuzu sen
Ohh iyi yapmissinİyi bende gezmeye gittim geldim babamin akrabalarina oturdum simdi napiyosunuz bakiyim dedim ☺
Neresi iyi kiz gittigim yerde naptiniz bebek işini diye soruyorlar isin yoksa derdini anlat tek tek milleteOhh iyi yapmissin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?