- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #59.101
Bende bisey olmadı acaba içindeki biseye alerjin mi varKızlar iyi akşamlar nasılsınız bisey soracaktim da c life macun kullanan arkadaslar benim yüzümde vücudumda falan sivilceler oldu sizlerdede oldumu acaba benim önceden yokdu macunu kullandıktan sonra fark ettim sanki çıktılar yüzümde
En nefret ettigim allahim yaNeresi iyi kiz gittigim yerde naptiniz bebek işini diye soruyorlar isin yoksa derdini anlat tek tek millete
Iyilik kuzu asil srn nasilsinSelam güzellikler nasılsınız neler yapıyorsunuz?
Ilac icme canim akinti gripdende olabilir /:Kızlar bata son 5 hiç olmayan değişik bembeyaz bi akıntım var kasık ağrılarım da geçti göğüs hassasiyetim de yok çok fena grip olmuşum hamileysem diye ilaç içmiyorum ya içsem varsa öyle bir durum etkiler mi zararı olur mu ki
Ay su beş gün geçse de bi artık ne olduğumuzu bilsekIlac icme canim akinti gripdende olabilir /:
Ben hiç sormadim sizin oglan evleneli 3 sene oldu onlarin niye yok daha diyeEn nefret ettigim allahim ya
Iyilik kuzu asil srn nasilsin
Benim direk orada yapıldı testler göndermedoCocuk istiyoruz dedim tam da adetimin 2.gunu gitmistm zaten bir yazi yazip infertiliteye gonderdi
Senin az kalmisAy su beş gün geçse de bi artık ne olduğumuzu bilsek
Ben hiç sormadim sizin oglan evleneli 3 sene oldu onlarin niye yok daha diye
Negatif görcem diye korkudan test de yapamıyorumSenin az kalmisbenim daha 14 gun var
Sorsaydin ya sende
Herif yok yumuldum icli kofteye yedinciye yol almak üzereyimNapiyosunuz kızlar
Ben utanirım sormaya belki olmuyor belki istemiyorlar banane hicte merak etmedim vallaSenin az kalmisbenim daha 14 gun var
Sorsaydin ya sende
Afiyet olsun yarasinHerif yok yumuldum icli kofteye yedinciye yol almak üzereyim
Kadin dogum hastanesiydi benim canim hastaneye gore degisebilirBenim direk orada yapıldı testler göndermedo
Bebeyim bu sefer evin yakınında fırın var oradan hamur aldım hamurla uğraşmadım kuzumTarif isteriz marifetli güzel
Gele beraber olsun canim teşekkür ederimAfiyet olsun yarasin
Daha bekle canim zaten 5 gun varmisNegatif görcem diye korkudan test de yapamıyorum
Ben utanirım sormaya belki olmuyor belki istemiyorlar banane hicte merak etmedim valla
Acayipler beni bulmasa olmazDaha bekle canim zaten 5 gun varmis
Oda dogru amaan insanlar bir a cayip
İyiyim canım ya saat öğlen oldu dana gibi hala yatıyorum napiimEn nefret ettigim allahim ya
Iyilik kuzu asil srn nasilsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?