Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende de üstü icin sıkıntı yokta hamur hep sıkıntı oluyor. Bi gun doğru düzgün tutturamadım

Huy edin artik deli ya az yorulmadin sonuçta keyfini cikar bebis dogunda uykular haram oldu dicen

Iyidir kuzum srn nasilsim bebis nasil
Ben iyi değilim açım aç ne yesem kusuyorum çok kötü
Bebiş inşallah iyidir sizin batlara az kaldı güzel haberler bekliyorum burdakı güzellerden

Ben iyi değilim açım aç ne yesem kusuyorum çok kötü
Bebiş inşallah iyidir sizin batlara az kaldı güzel haberler bekliyorum burdakı güzellerden
Yarin randevun vardi dimi kuzum doktora soyle belki bisiler veriri sana bulanti icim..
Benim daha bugun yumirtam catliyo daha var benimkine
Cok haklısın valla karpuz bile yata yata büyüyor
Deliiii

Yarin randevun vardi dimi kuzum doktora soyle belki bisiler veriri sana bulanti icim..
Benim daha bugun yumirtam catliyo daha var benimkine

Deliiii
Yok canım daha 2 janvier 1 hafta var zaman gecmiyor
Niye ben 1-2 hafta kaldi biliyorum kafa gitti varya

Sağol güzelim iyidir bizim oğlan bebişte inşallah iyidir beni zorladığına göre
Sen nasılsın ?napıyorsun ?doktoru dinliyorsun dimi?
Cok sevindim iyi olduğunuza. valla yatıyorum dana gibi diyordum şimdi D1DEM e ne zormuş yatmak hiç alışkın değilim sıkıntıdan patlıyorum. Ama yapicam bisey yok yatıyorum napiim. Bende hiç bulantı falan yok cok huzursuzluk rahatsızlık var nasıl yatsam bi turlu rahatlanamiyorum. Belim agriyor mu batıyor mu bi değişik

Aynen ya yatmaktan yoruluyorum ,zaten kalkincada kusuyorum bi degisik geciyor bu hamilelik hayirlisi
Olmaz insallah canim bulanti
benim karnimda agrimvardi belki yuzustu yatmaktan dedim ama rahatsiz edenbi agriydi simdi biraz hafifledi
Sen doktora haftaya mi gideceksin?insallah hematomda gider kendiliginden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…