- 27 Ağustos 2019
- 12.521
- 21.567
- 348
- 33
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #59.121
Yazin benide bulmasalar bariAcayipler beni bulmasa olmaz
Ohhh yat kuzum sefan olsun az yorulmadinİyiyim canım ya saat öğlen oldu dana gibi hala yatıyorum napiimne zor şeymiş yatmak ya
Bende de üstü icin sıkıntı yokta hamur hep sıkıntı oluyor. Bi gun doğru düzgün tutturamadımBebeyim bu sefer evin yakınında fırın var oradan hamur aldım hamurla uğraşmadım kuzumhamuru iyice tepsiye yağdıktan sonra üzerine salça ve zeytinyağıyla sos yapıyorum kekik karabiber falan koyuyorum fırçayla yayıyorum hamurun üzerine, sonra kaşar biber domates sucuk mısır aklına ne geliyorsa neli seviyorsan koydum kuzum
Emin ol bulurlarYazin benide bulmasalar barikrize girerim
Ohhh yat kuzum sefan olsun az yorulmadin
Ayyyy öylede ama böyle de cok sıkıntı ya. Canım sıkılıyor hiç huyum değildir yan gelip yatmakYazin benide bulmasalar barikrize girerim
Ohhh yat kuzum sefan olsun az yorulmadin
Kuzum hamur tarifimde var atıyım sanaBende de üstü icin sıkıntı yokta hamur hep sıkıntı oluyor. Bi gun doğru düzgün tutturamadım
Aaayyy atsana kuzum ya. Ama içinde yaş maya olan bisey olmasın koca Amerika da yok imkansız bulmakKuzum hamur tarifimde var atıyım sanaama ben uzun zamandır kolaya kaçıyorum fırın yakın olduğu için
Huy edin artikAyyyy öylede ama böyle de cok sıkıntı ya. Canım sıkılıyor hiç huyum değildir yan gelip yatmak
Iyidir kuzum srn nasilsim bebis nasilSelam kızlar nasılsınız?nasıl gidiyor sizlerde hayat
Yok yok kuzum şimdi instagramdan gönderdim bakAaayyy atsana kuzum ya. Ama içinde yaş maya olan bisey olmasın koca Amerika da yok imkansız bulmak
Ben iyi değilim açım açHuy edin artikdeli ya az yorulmadin sonuçta keyfini cikar bebis dogunda uykular haram oldu dicen
Iyidir kuzum srn nasilsim bebis nasil
Cok haklısın valla karpuz bile yata yata büyüyorHuy edin artikdeli ya az yorulmadin sonuçta keyfini cikar bebis dogunda uykular haram oldu dicen
Iyidir kuzum srn nasilsim bebis nasil
Kuzuuuuum nasılsın bebis nasıl oğlan nasıl? Özledim valla. Hersey yolundadır umarımBen iyi değilim açım açne yesem kusuyorum çok kötü
Bebiş inşallah iyidirsizin batlara az kaldı güzel haberler bekliyorum burdakı güzellerden ♥
Yarin randevun vardi dimi kuzum doktora soyle belki bisiler veriri sana bulanti icim..Ben iyi değilim açım açne yesem kusuyorum çok kötü
Bebiş inşallah iyidirsizin batlara az kaldı güzel haberler bekliyorum burdakı güzellerden ♥
DeliiiiCok haklısın valla karpuz bile yata yata büyüyor
Sağol güzelim iyidir bizim oğlanKuzuuuuum nasılsın bebis nasıl oğlan nasıl? Özledim valla. Hersey yolundadır umarım
Yok canım daha 2 janvier 1 hafta var zaman gecmiyorYarin randevun vardi dimi kuzum doktora soyle belki bisiler veriri sana bulanti icim..
Benim daha bugun yumirtam catliyo daha var benimkine
Deliiii
Cok sevindim iyi olduğunuza.Sağol güzelim iyidir bizim oğlanbebişte inşallah iyidir beni zorladığına göre
Sen nasılsın ?napıyorsun ?doktoru dinliyorsun dimi?
Aynen ya yatmaktan yoruluyorum ,zaten kalkincada kusuyorum bi degisik geciyor bu hamilelik hayirlisiCok sevindim iyi olduğunuza.valla yatıyorum dana gibi diyordum şimdi D1DEM e ne zormuş yatmak hiç alışkın değilim sıkıntıdan patlıyorum. Ama yapicam bisey yok yatıyorum napiim. Bende hiç bulantı falan yok cok huzursuzluk rahatsızlık var nasıl yatsam bi turlu rahatlanamiyorum. Belim agriyor mu batıyor mu bi değişik
Az kalmisYok canım daha 2 janvier 1 hafta var zaman gecmiyor
Niye ben 1-2 hafta kaldi biliyorumkafa gitti varya
Tamm canimD1DEM CNM yeni bat tarihim 23ocak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?