Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Mrbb yıldız seninde 29 muş neler hissediyorsun
Valla bisi hissedemiyorum çünkü benim adet belirtisi hamilelik belirtisiyle aynı. Bi haftadır kasık batması göğüslerimde acı sızlanma sürekli uyuma ve gerginlik var. Sadece kasık da tek fark tek taraf ciddi derecede batıyor.

Cok haklısın ya. Ayni anlattığın gibi Evet benim 3 Ocak ta randevum bakalım insallah iyi haberler olur da bende Ocak sonu Türkiye’ye gelmeyi düşünüyorum 2 aylığına falan annemin yanında biraz rahat ediyim hem özlem giderelim. İnsallah doktor seyat etmekte sorun yok derde ben de giderim

Canım ben cilidimin güzelleştiğini hissetmiştim aksine

Ay ne guzel olur insallah canim sana cok iyi gelir kesin benim annemle ablam belki yazin doguma gelir hersey yolunda giderse insallah

Kacan kovalanir oyle valla hic yok demeyen adam bugunde yapalim diyimce yeter artik dedi

Iyiyiz canim sen nasilsin?guzel kizin nasil?
oh iyi bundan sonra keyfine yapin insallah guzel sonuclar alirsiniz

Valla kuzum hicbirsey yapmiyoruz iyi yptin bmde degerlndirmeyi biraktim artik ne zmn istersek oyle ypriz

Iyiyiz canim sen nasilsin?guzel kizin nasil?
oh iyi bundan sonra keyfine yapin insallah guzel sonuclar alirsiniz
Iyiyim kuzum çok şükür ama agrım var şuan rahmim sızlıyor ve sağ kasigim
Sen nasılsın kuzum
Aynen kuzum artık keyfine takılacam amin kuzum insallah

Valla kuzum hicbirsey yapmiyoruz iyi yptin bmde degerlndirmeyi biraktim artik ne zmn istersek oyle ypriz
Aynen kuzum bende saliyorum artık nezaman olursa yumurta gitti zaten artık tutan tutmuştur tuttuysa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…