- 11 Kasım 2019
- 1.811
- 3.269
- 48
- 32
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #59.141
Canim iyiler buldukta yeni hasta almadilar baska sehirede ben istemedim hayirlisi canim daha bakalim ne oluyor ben Hala alisamiyorum hamilelige bu sorunlar varkenAz kalmisiyi bi doktor bulsaydin kendine kuzum
Tamm canim
Valla bisi hissedemiyorum çünkü benim adet belirtisi hamilelik belirtisiyle aynı. Bi haftadır kasık batması göğüslerimde acı sızlanma sürekli uyuma ve gerginlik var. Sadece kasık da tek fark tek taraf ciddi derecede batıyor.Mrbb yıldız seninde 29 muş neler hissediyorsun
Cok haklısın ya. Ayni anlattığın gibiAynen ya yatmaktan yoruluyorum ,zaten kalkincada kusuyorum bi degisik geciyor bu hamilelik hayirlisi
Olmaz insallah canim bulanti ☺
benim karnimda agrimvardi belki yuzustu yatmaktan dedim ama rahatsiz edenbi agriydi simdi biraz hafifledi
Sen doktora haftaya mi gideceksin?insallah hematomda gider kendiliginden
Canım ben cilidimin güzelleştiğini hissetmiştim aksineKızlar iyi akşamlar nasılsınız bisey soracaktim da c life macun kullanan arkadaslar benim yüzümde vücudumda falan sivilceler oldu sizlerdede oldumu acaba benim önceden yokdu macunu kullandıktan sonra fark ettim sanki çıktılar yüzümde
Iyi kuzum iyi benim akşam 37.0 idi sabah yüksek çıkar belkiSabah benim yine 36.8 di iyi mi ki
Ay ne guzel olur insallah canimCok haklısın ya. Ayni anlattığın gibi ☺ Evet benim 3 Ocak ta randevum bakalım insallah iyi haberler olur da bende Ocak sonu Türkiye’ye gelmeyi düşünüyorum 2 aylığına falan annemin yanında biraz rahat ediyim hem özlem giderelim. İnsallah doktor seyat etmekte sorun yok derde ben de giderim
Kacan kovalanir oyle vallaKizlarrr napiyorsunuz❤
Benim bugün boş gunduya aklımda yoktu kocam istedi bugünde ben boş gün dedim halde ters tepki yapıyor sanırım erkeklerde kaçan kovalaniyoruzaniyorum suan yumurtlama derdide bitti artık sira bat beklemede
Iyiyiz canim sen nasilsin?guzel kizin nasil?Kizlarrr napiyorsunuz❤
Benim bugün boş gunduya aklımda yoktu kocam istedi bugünde ben boş gün dedim halde ters tepki yapıyor sanırım erkeklerde kaçan kovalaniyoruzaniyorum suan yumurtlama derdide bitti artık sira bat beklemede
Hahaha valla öyle ters piskoloji anladım artıkKacan kovalanir oyle vallahic yok demeyen adam bugunde yapalim diyimce yeter artik dedi
Valla kuzum hicbirsey yapmiyoruz iyi yptin bmde degerlndirmeyi biraktim artik ne zmn istersek oyle yprizKizlarrr napiyorsunuz❤
Iyiyim kuzum çok şükür ama agrım var şuan rahmim sızlıyor ve sağ kasigimIyiyiz canim sen nasilsin?guzel kizin nasil?
oh iyi bundan sonra keyfine yapin insallah guzel sonuclar alirsiniz
Hahaha valla öyle ters piskoloji anladım artıksen çok yapion ama kız adam yorulmuştur heheheh
Ay hadi insallah kuzum gelirler de yanında olurlarAy ne guzel olur insallah canimsana cok iyi gelir kesin benim annemle ablam belki yazin doguma gelir hersey yolunda giderse insallah
Aynen kuzum bende saliyorum artık nezaman olursaValla kuzum hicbirsey yapmiyoruz iyi yptin bmde degerlndirmeyi biraktim artik ne zmn istersek oyle ypriz
Sen daha dün yapmadımı kız 2kereKiz yok ne cok yapmasi normal. Ilerliyoz
Aynn kuzum bkliyip gorcezAynen kuzum bende saliyorum artık nezaman olursayumurta gitti zaten artık tutan tutmuştur tuttuysa
Insallah emeklerimize ve cekdigimiz acılara deymistir kuzum Rabbim nasip etmiştir inşallahAynn kuzum bkliyip gorcez
Kiz yok dün deil eveli gundu o dun gece yaptik bi kereSen daha dün yapmadımı kız 2kerehadi ordan heheheh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?