- 27 Ağustos 2019
- 12.521
- 21.567
- 348
- 33
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #59.161
Iyidir kuzum sen nasil oldunNabersnz canlar
Yaşıyordur zaten spermler dido çatladı miKiz yok dün deil eveli gundu o dun gece yaptik bi kerebugun catladi yumurta yapsak iyidi
He kuzu az omce yaptim catlamisYaşıyordur zaten spermler dido çatladı mi
Yumurtan
İyim balım uzandm yeniIyidir kuzum sen nasil oldun
Heee haklarını nie okadar kullandin kız biraz saklasaydın yaKiz yok dün deil eveli gundu o dun gece yaptik bi kerebugun catladi yumurta yapsak iyidi
Heee haklarını nie okadar kullandin kız biraz saklasaydın yasole önemli die yapar ozaman
Ya kuzum bnde bktim catlama hununude dahil sayarsam 5 ocakkInsallah emeklerimize ve cekdigimiz acılara deymistir kuzum Rabbim nasip etmiştir inşallah❤ 9 ocakkkkk
GalibaKeyfi yaptik tamamen ondan oyle oldu sanirim
Çatlamadan sayarsam 8 ocak kuzum ben ondan sonrasından saydım 9 ocak bat saydımYa kuzum bnde bktim catlama hununude dahil sayarsam 5 ocakk
Aynn kizGaliba3 gün yaşıyor bu sperm ler zaten rahat yetişir yumurtayada bi yolunu bulamıyor bizimkiler yapsakta yapmasakta
Ne alaka kız emzirirken hamile kalan eltilerim var benim sen nediosun olacaksa hiç birşey engel olamazAynn kizbenim. Hormonda zaten dusmemistir yapsakda bisiye yaramaz suan
Olabilir kuzu burada kadın doğum hastanesi yokKadin dogum hastanesiydi benim canim hastaneye gore degisebilir
Önceden hormon fln yokmuyduki acaba herkes hamile kalıyordu eskilerAynn kizbenim. Hormonda zaten dusmemistir yapsakda bisiye yaramaz suan
Yumurta bay bay benden bu kadar demiş
Ohh çatlayınca insan bi rahatlıyor
Ben adetim gelince rahatliyorumOhh çatlayınca insan bi rahatlıyor
Allah razı olsun canım benımNamazdan sonra kur-an okudum herkese dua ettim rabbim kabul etsin inşallah ❤
Allah razı olsun Allah kabul etsin canımmNamazdan sonra kur-an okudum herkese dua ettim rabbim kabul etsin inşallah ❤
Adet sancılı geliyor bittiğinde rahatlıyorum ben tam tersiBen adetim gelince rahatliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?