- 9 Kasım 2019
- 5.418
- 8.986
- 118
- 36
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #59.181
Ben ilk görünce çok üzülüyorum sonra rahatladigimi hissediyorumBen adetim gelince rahatliyorum
Benimde sancılı geciyor biraz da idare ediyorumAllah razı olsun Allah kabul etsin canımm ❤
Adet sancılı geliyor bittiğinde rahatlıyorum ben tam tersi
Onun adı artik sallamiyorum alıştım demek oluyorBen ilk görünce çok üzülüyorum sonra rahatladigimi hissediyorum
Yok ya ben genelde çok zorlasamda ağrı kesici içiyorum çok ağrıyor özellikle geciktiyse o yüzden ilk günler kara gün gibi benimBenimde sancılı geciyor biraz da idare ediyorum ☺
Oylemi demek oluyorOnun adı artik sallamiyorum alıştım demek oluyor
Hastaneye gitmedinmi hiç busraYok ya ben genelde çok zorlasamda ağrı kesici içiyorum çok ağrıyor özellikle geciktiyse o yüzden ilk günler kara gün gibi benim
Bende öyle valla gelirsen ekime gelmezsen gerisini sen anladınOylemi demek oluyorzaten agriyor karnim
Anladim canimBende öyle valla gelirsen ekime gelmezsen gerisini sen anladın
Sıcak tut kendini o zaman hafifliyorYok ya ben genelde çok zorlasamda ağrı kesici içiyorum çok ağrıyor özellikle geciktiyse o yüzden ilk günler kara gün gibi benim
Ozele git olmazsa canimOlabilir kuzu burada kadın doğum hastanesi yok
Suan bisi yok agri felanNe alaka kız emzirirken hamile kalan eltilerim var benim sen nediosun olacaksa hiç birşey engel olamazkiz rahimim ve sag kasigim catliyor agridan sendede oluyormu
Ay ne bilim anamÖnceden hormon fln yokmuyduki acaba herkes hamile kalıyordu eskiler
HeYumurta bay bay benden bu kadar demiş
Evet kuzum.Ohh çatlayınca insan bi rahatlıyor
Ben atesimi ölctüm az önce 37 ciktı yine sabitlendi orayaSuan bisi yok agri felanbiraz sag taraf sizlixo cok hafif
Ay ne bilim anam
Heçatladı da patladi
Evet kuzum.
Oturuyorum canim boş bos sen napiyosun nasilsinİyi geceler kızlar nasılsıniz ne yapıyorsunuz
İyim cok şükür hazırlık yapıyorum yarın akşam yola cıkcam memlekete teyzem kötüleşti onun için bir kaç günlüğüne de olsa gıtcemOturuyorum canim boş bos sen napiyosun nasilsin
Geçmiş olsun canımİyim cok şükür hazırlık yapıyorum yarın akşam yola cıkcam memlekete teyzem kötüleşti onun için bir kaç günlüğüne de olsa gıtcem
Saol cnm bnmGeçmiş olsun canımşimdiden iyi yolculuklar
Iyiyim sukur canim tesekkur ederimIyiyim kuzum çok şükür ama agrım var şuan rahmim sızlıyor ve sağ kasigim
Sen nasılsın kuzum❤
Aynen kuzum artık keyfine takılacamamin kuzum insallah ❤
Gecmis olsun canim,sen iyimisin?İyim cok şükür hazırlık yapıyorum yarın akşam yola cıkcam memlekete teyzem kötüleşti onun için bir kaç günlüğüne de olsa gıtcem
Bebişi gordünmü canim sen ultrasondaIyiyim sukur canim tesekkur ederim
Insallah hayirlidir agrilar ,doktora gitmistin bi sorun yoktu cunku
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?