- 13 Ocak 2015
- 2.733
- 3.931
- 133
- 33
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #59.201
Çok teşekkür ederim canım iyim sen nasılsın bebiş nasılGecmis olsun canim,sen iyimisin?
İyi geceler canım iyiz çok şükür sen nasılsınİyi geceler kızlar nasılsıniz ne yapıyorsunuz
En son 18i gordumBebişi gordünmü canim sen ultrasonda
Bende iyim kuzum şükürİyi geceler canım iyiz çok şükür sen nasılsın
Sagol canim sukur iyiyim bebiste iyidir diye umut ediyorumÇok teşekkür ederim canım iyim sen nasılsın bebiş nasıl
İyi işte kuzum bende bildigin gibi memleketteyim yılbaşinı burda gecirelim dedikEn son 18i gordum ☺Gelen hafta gorucem bide insallah Allah izin verirse
Sen nasilsin ben bulantilardan kafami kaldiramiyorum
İyi iyı maşallah maşallah yaa kırkbırkere nazarlardan korusun sizi Allahım hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kucagına almayi nasip etsin inşallah saglıcakla kuzumSagol canim sukur iyiyim bebiste iyidir diye umut ediyorum
Aaa ne guzel ,ay yilbasi geliyor ama benim halimi goren ne oldu sana diyorİyi işte kuzum bende bildigin gibi memleketteyim yılbaşinı burda gecirelim dedik ☺
Cok sagol canim Rabbim en kisa zamanda tum isteyen kizlarimizada sanada nasip etsin insallah sagliklisindan,hayirlisindan en guzelindenİyi iyı maşallah maşallah yaa kırkbırkere nazarlardan korusun sizi Allahım hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kucagına almayi nasip etsin inşallah saglıcakla kuzum
Allahm duysun sesini inşallah kuzum tez vakitteCok sagol canim Rabbim en kisa zamanda tum isteyen kizlarimizada sanada nasip etsin insallah sagliklisindan,hayirlisindan en guzelinden ♥♥♥
Amin cok dua ediyorum Rabbim insallah kabul ederAllahm duysun sesini inşallah kuzum tez vakitte
Olur o kadar idare et artik bir kaç ay saglicakla dogsunda bebiş yemegi yine yersinAaa ne guzel ,ay yilbasi geliyor ama benim halimi goren ne oldu sana diyorinsallah yilbasi gunu biraz daha iyi olurum yemek yerim (gozum hep yemeklerde ama yedigim gibi cikiyor kilo aldirmiyor sagolsun
Bizim için dua eden biri oldugunu bilmek bile olmus kadar çok mutlu oluyorum Allahım gönlündekini nasp etsin sanaAmin cok dua ediyorum Rabbim insallah kabul eder
Dogru ya valla bu aya kadar geldi insallah saglikla devam etsin kabulum bulantilarOlur o kadar idare et artik bir kaç ay saglicakla dogsunda bebiş yemegi yine yersin
Bebek konusu herzaman benim hassas noktam ,herzaman dua ederim cok isteyen hak eden merhametli insanlara Rabbim tez zamanda versin insallahBizim için dua eden biri oldugunu bilmek bile olmus kadar çok mutlu oluyorum Allahım gönlündekini nasp etsin sana
Çubuk kreker varya tuzlu onlar bulantiya iyi geliyormuş hamilelikte dene istersen. Bizim bi tanıdik var uzun yola gidemiyor çubuk kraker yemeden degilse kusuyormuşDogru ya valla bu aya kadar geldi insallah saglikla devam etsin kabulum bulantilar
Evet yiyorum ama cogu zaman fayda etmiyor ,canim mesela bisey istiyor yedim oh diyemiyorum kalktigim anda hepsi geri iadeÇubuk kreker varya tuzlu onlar bulantiya iyi geliyormuş hamilelikte dene istersen. Bizim bi tanıdik var uzun yola gidemiyor çubuk kraker yemeden degilse kusuyormuş
İnsallah kuzum Allahım hayırlısıyla sağlıklı bir evlat versin hepimize Allahım kım evlat hasreti ile yanıyorsa bebişlerle sonsün ateşi Allahım tüm anne baba olmak isteyenlerin dualarını kabul etsin inşallahBebek konusu herzaman benim hassas noktam ,herzaman dua ederim cok isteyen hak eden merhametli insanlara Rabbim tez zamanda versin insallah ♥
lise arkadasim 5aylik hamileyken kaybetti ben kachun kendime gelemedim bide tam benim hamile oldugum aya denk geldi onun icinde dua edin insallah yeniden hamile kalsin
Amin cokca amin insallahİnsallah kuzum Allahım hayırlısıyla sağlıklı bir evlat versin hepimize Allahım kım evlat hasreti ile yanıyorsa bebişlerle sonsün ateşi Allahım tüm anne baba olmak isteyenlerin dualarını kabul etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?