Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sagol canim sukur iyiyim bebiste iyidir diye umut ediyorum
İyi iyı maşallah maşallah yaa kırkbırkere nazarlardan korusun sizi Allahım hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kucagına almayi nasip etsin inşallah saglıcakla kuzum

İyi işte kuzum bende bildigin gibi memleketteyim yılbaşinı burda gecirelim dedik ☺
Aaa ne guzel ,ay yilbasi geliyor ama benim halimi goren ne oldu sana diyor insallah yilbasi gunu biraz daha iyi olurum yemek yerim (gozum hep yemeklerde ama yedigim gibi cikiyor kilo aldirmiyor sagolsun

İyi iyı maşallah maşallah yaa kırkbırkere nazarlardan korusun sizi Allahım hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kucagına almayi nasip etsin inşallah saglıcakla kuzum
Cok sagol canim Rabbim en kisa zamanda tum isteyen kizlarimizada sanada nasip etsin insallah sagliklisindan,hayirlisindan en guzelinden

Aaa ne guzel ,ay yilbasi geliyor ama benim halimi goren ne oldu sana diyor insallah yilbasi gunu biraz daha iyi olurum yemek yerim (gozum hep yemeklerde ama yedigim gibi cikiyor kilo aldirmiyor sagolsun
Olur o kadar idare et artik bir kaç ay saglicakla dogsunda bebiş yemegi yine yersin

Bizim için dua eden biri oldugunu bilmek bile olmus kadar çok mutlu oluyorum Allahım gönlündekini nasp etsin sana
Bebek konusu herzaman benim hassas noktam ,herzaman dua ederim cok isteyen hak eden merhametli insanlara Rabbim tez zamanda versin insallah
lise arkadasim 5aylik hamileyken kaybetti ben kachun kendime gelemedim bide tam benim hamile oldugum aya denk geldi onun icinde dua edin insallah yeniden hamile kalsin

Dogru ya valla bu aya kadar geldi insallah saglikla devam etsin kabulum bulantilar
Çubuk kreker varya tuzlu onlar bulantiya iyi geliyormuş hamilelikte dene istersen. Bizim bi tanıdik var uzun yola gidemiyor çubuk kraker yemeden degilse kusuyormuş

Çubuk kreker varya tuzlu onlar bulantiya iyi geliyormuş hamilelikte dene istersen. Bizim bi tanıdik var uzun yola gidemiyor çubuk kraker yemeden degilse kusuyormuş
Evet yiyorum ama cogu zaman fayda etmiyor ,canim mesela bisey istiyor yedim oh diyemiyorum kalktigim anda hepsi geri iade

İnsallah kuzum Allahım hayırlısıyla sağlıklı bir evlat versin hepimize Allahım kım evlat hasreti ile yanıyorsa bebişlerle sonsün ateşi Allahım tüm anne baba olmak isteyenlerin dualarını kabul etsin inşallah

Amin cokca amin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…