Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet yiyorum ama cogu zaman fayda etmiyor ,canim mesela bisey istiyor yedim oh diyemiyorum kalktigim anda hepsi geri iade
Migden bulandıgında derin derin nefes al ver migde bulantın geçene kadar. ben öyle yapardım kusmadan atlatırdım o anı

Migden bulandıgında derin derin nefes al ver migde bulantın geçene kadar. ben öyle yapardım kusmadan atlatırdım o anı
Yok abla ya kusmasam kalbim dayanacak gibi halim cok fena oluyor kustuktan sonra rahatliyorum sonra yine acikip bisey yiyorum yine ayni oluyor boyle gunu gecirmekle mesqulum 2 gun olmadi cok korkmustum bisey mi oldu diye o yuzden kabulum bebek iyi olsunda

Zor senin işin Allah kolaylık versin ben pek yaşamadım hamileyken bulantı kusma çok nadiren 3. ayda falan oldu

Son düzenleme:
Merhaba canım hoşgeldin kendini tanıtır mısın
Hoşbuldum canım 1 yıldır evliyim 6 aydır korunmayı bıraktık henüz olmadı maalesef. Yarın eşim test yaptıracak bende geçen ay yumurta takibine başladım çünkü hipofiz adenomum var. Bir sürü bir sürü stresler anlayacağın bende koştum geldim çünkü bunları sadece o an yaşayanlar anlar

Patik giy kış günü özellikle battaniyeye sarıl yat dinlen o zaman azaliyor agrı

Günaydın kızlar nasılsıniz ne yapıyorsunuz bakalım ben izinli olduğum halde işe gitmem gerekiyor işe gidiyorum daha eve gelcem valiz hazırlama yapcam, yemekler yapcam evı toparlayacagım vs bgun cok tempolu olcak sizler neler yapıyorsunuz bakalım

İzinli izinli hiç çekilmiyor yaa ise gitmek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…