- 22 Ağustos 2018
- 6.862
- 12.671
- 168
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #59.221
Migden bulandıgında derin derin nefes al ver migde bulantın geçene kadar. ben öyle yapardım kusmadan atlatırdım o anıEvet yiyorum ama cogu zaman fayda etmiyor ,canim mesela bisey istiyor yedim oh diyemiyorum kalktigim anda hepsi geri iade
Yok abla ya kusmasam kalbim dayanacak gibi halim cok fena oluyor kustuktan sonra rahatliyorum sonra yine acikip bisey yiyorum yine ayni oluyor boyle gunu gecirmekle mesqulumMigden bulandıgında derin derin nefes al ver migde bulantın geçene kadar. ben öyle yapardım kusmadan atlatırdım o anı
Zor senin işin Allah kolaylık versin ben pek yaşamadım hamileyken bulantı kusma çok nadiren 3. ayda falan olduYok abla ya kusmasam kalbim dayanacak gibi halim cok fena oluyor kustuktan sonra rahatliyorum sonra yine acikip bisey yiyorum yine ayni oluyor boyle gunu gecirmekle mesqulum2 gun olmadi cok korkmustum bisey mi oldu diye o yuzden kabulum bebek iyi olsunda
Oglumda ben cok rahattim bu farkli geciyorZor senin işin Allah kolaylık versin ben pek yaşamadım hamileyken bulantı kusma çok nadiren 3. ayda falan oldu
Yok kuzum o kadar değil, kuzenim falan acile gitmeden geçmiyor sancısı mesela, çok şükür benim sadece ilk gün ağrı kesiciyle geçiyorHastaneye gitmedinmi hiç busra
Doğru ilk gün çok üşüyorum ayaklarım özellikleSıcak tut kendini o zaman hafifliyor ☺
Merhaba canım hoşgeldin kendini tanıtır mısın
Hoşbuldum canımMerhaba canım hoşgeldin kendini tanıtır mısın
Belli olmuyor işte hormonal degisikliklere farklı tepkiler veriyor vücutOglumda ben cok rahattim bu farkli geciyor
Patik giy kış günü özellikle battaniyeye sarıl yat dinlen o zaman azaliyor agrıYok kuzum o kadar değil, kuzenim falan acile gitmeden geçmiyor sancısı mesela, çok şükür benim sadece ilk gün ağrı kesiciyle geçiyor ☺
Doğru ilk gün çok üşüyorum ayaklarım özellikle ☺
Inslh cnm bnmKesinliklee canim bnm Elhamdulillah sorun olmamasi bile cok guzeell Insallah bu ay olur
İzinli izinli hiç çekilmiyor yaa ise gitmekGünaydın kızlar nasılsıniz ne yapıyorsunuz bakalım ben izinli olduğum halde işe gitmem gerekiyor işe gidiyorumdaha eve gelcem valiz hazırlama yapcam, yemekler yapcam evı toparlayacagım vs bgun cok tempolu olcak sizler neler yapıyorsunuz bakalım
Evet malesef bakanlıktan yazı gelmiş form doldurcaz allahtan memlekete cıkmamıstım yola Ne yaplımİzinli izinli hiç çekilmiyor yaa ise gitmek
İyi bari gitmeden olması da guzel.. çok geçmiş olsun canım teyzen hasta galibaEvet malesef bakanlıktan yazı gelmiş form doldurcaz allahtan memlekete cıkmamıstım yola Ne yaplım
Geçmiş olsun canım teyzene. Kolay gelsin yola çıkmak ayrı dert diğer işlerle uğraşmak ayrı dertEvet malesef bakanlıktan yazı gelmiş form doldurcaz allahtan memlekete cıkmamıstım yola Ne yaplım
Valahı öle kuzum benim ama malesef cıkcam birde cok uzun yol aksam 10 binip sabah 11 ordayımGeçmiş olsun canım teyzene. Kolay gelsin yola çıkmak ayrı dert diğer işlerle uğraşmak ayrı dert
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?