Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Cok tşk ederim canım benim Allah razı olsun evet beyın kanaması geçirdi suan enfeksiyon olmus vücudu herşeye hazırlıklı olun dedidiler
Çok üzüldüm canım rabbim tez zamanda şifa versin inşallah biran önce iylesir Allah'ım size bağışlasın

Dimi hiç sorma ya. Ama uyuyunca da uyku bölündüğü için 12 de anca kalkıyorum
Evde Teksen bişey olmaz ev senin kacta klkarsan kalk canım ben de kocisi ise yollayıp tekrar uyuyorum burayı okuya okuya dalıyorum oglede uyanıyorum

Benimde bat bugün ama 2 gün önce testim negatifti umarım sen güzel haberi alırsın

Vajınısmusu yenı yendım bu sene gebe kalmak ıstıyorum doktora mı gıtmelıyım ne yapmalıyım sağlıklı gebelik ıcın
Ece canım, adına sevindim vajinismusu yendiysen gerisi gelecektir emin ol, evet doktora git hormon testini yaptır ultrason muayneni ol, eşinde sperm testi versin, gerekirse hsg çektir ve inşallah bebişin olur

Günaydın kızlar bakalım ilk gebe kim olacak :)
Audreyhorne benim bat bugün görünüyor ama henüz gelen giden yok, 2 gün önce tesr negatifti, dr 14-17 gün arasında olursun dedi, muhtemelen salıya kadar olurum, yeni bat tarihini öyle veririm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…