- 9 Ekim 2019
- 1.864
- 3.069
- 48
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #59.241
Aman uyu kız kalkıp ne yapacanGünaydın canlar. Eşimi ise yolladim namazı kıldım. Uyusam mi uyumasam mi aradayım şu vakitlerde
Cok tşk ederim canım benim Allah razı olsun evet beyın kanaması geçirdi suan enfeksiyon olmus vücudu herşeye hazırlıklı olun dedidilerİyi bari gitmeden olması da guzel.. çok geçmiş olsun canım teyzen hasta galiba
Şimdiden hayırlı yolculuklar bizim köy gibi uzak yani. Yolculuk yorucu oluyor dikkat et kendineValahı öle kuzum benim ama malesef cıkcam birde cok uzun yol aksam 10 binip sabah 11 ordayım
Çok üzüldüm canımCok tşk ederim canım benim Allah razı olsun evet beyın kanaması geçirdi suan enfeksiyon olmus vücudu herşeye hazırlıklı olun dedidiler
Dimi hiç sorma ya. Ama uyuyunca da uyku bölündüğü için 12 de anca kalkıyorumAman uyu kız kalkıp ne yapacan
Saol cnm bnm allahtan siz varsınız yoksa yol cekılmez zaten hiç uyuyamam otobuse oyuzden sizle vakit gecerŞimdiden hayırlı yolculuklar bizim köy gibi uzak yani. Yolculuk yorucu oluyor dikkat et kendine
Evde Teksen bişey olmaz ev senin kacta klkarsan kalk canım ben de kocisi ise yollayıp tekrar uyuyorum burayı okuya okuya dalıyorumDimi hiç sorma ya. Ama uyuyunca da uyku bölündüğü için 12 de anca kalkıyorum
Allah razı olsun senden canım benimÇok üzüldüm canım ☹rabbim tez zamanda şifa versin inşallahbiran önce iylesir Allah'ım size bağışlasın
Senden de canım benimAllah razı olsun senden canım benim ❤
Saol cnm bnm allahtan siz varsınız yoksa yol cekılmez zaten hiç uyuyamam otobuse oyuzden sizle vakit gecer
Ehe ehe bende kaynana kayınpeder var ama sıkıntı olmuyor kuzuEvde Teksen bişey olmaz ev senin kacta klkarsan kalk canım ben de kocisi ise yollayıp tekrar uyuyorum burayı okuya okuya dalıyorumoglede uyanıyorum
Ohh ohh iyi o zaman uyu uyuEhe ehe bende kaynana kayınpeder var ama sıkıntı olmuyor kuzu
Valahı ole ama iyki varsınız yaaaynen kuzu zaten 1 saat sonra bir girelim baya sohbet olmus oluyor okurken vakit nasil geçiyor bende anlamıyorum
Benimde bat bugün ama 2 gün önce testim negatifti umarım sen güzel haberi alırsınKızlar iyi akşamlar yarın bat günüm sabrettim hala test yapmadım, normalde adetim günü gününe gelir. Bakalım yarın olmazsam da bir iki gün bekleyip öyle yapayım diyorum. Siz ne dersiniz? Nasıl yapayım? BiR de gebelik testi markası öneriniz var mı sonucu güvenilir olan?
Ece canım, adına sevindim vajinismusu yendiysen gerisi gelecektir emin ol, evet doktora git hormon testini yaptır ultrason muayneni ol, eşinde sperm testi versin, gerekirse hsg çektir ve inşallah bebişin olurVajınısmusu yenı yendım bu sene gebe kalmak ıstıyorum doktora mı gıtmelıyım ne yapmalıyım sağlıklı gebelik ıcın
Sende iyi ki varsın canım. Hepbirlikte 2020 anneleri olacaz inşallahValahı ole ama iyki varsınız yaa ❤
İnşallahh inşallah kuzum ya inşallah Allahım herkese nasip etsin cifter çifter versin inşallahSende iyi ki varsın canım. Hepbirlikte 2020 anneleri olacaz inşallah
Amin canım inşallahİnşallahh inşallah kuzum ya inşallah Allahım herkese nasip etsin cifter çifter versin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?