Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bal0ncuk kuzum sen erken yapmışsın ama sonuçta idrara geç geçiyormuş. Ben reglimin 2 3 gün gecikmesini bekleyeceğim pazar günü yada pazartesi yaparım diye düşündüm

kızlar günaydın
Dün akşam pik gibi gördük ya.kaçırmak içimden gelmedi değerlendireyim dedim.
aman Allahım böyle bi acıma yok. Afedersiniz ilişki sırasında içeriden bişeye vuruyomuş,değiyormuş gibi acı çektim sesimi cıkarmadım ama bitsin diye bekledim resmen.bence dün pikti.yumurta baya büyümüştü.normalde böyle bi hissetme olmaz genelde.ve dün ateşim 35.8 di. bugün 36 olmuş. ne demek şimdi bu ateş.?çatladımı ? pik günümü?
D1DEM diloyloy1 B BUSR4 MimiLA rosebatum R Rainbow3461 B blossom-

Canım benim de öyle çok ağrılı oldu bir kaç gün hatta yumurtlama sonrasında bile ağrılı oldu bu sefer çizginin soluklaştığını gördüm o zamanlar da ağrılı oldu inşallah hayırlara vesiledir

Gunaydin kizlr
G gizsiz canim ates konusunda bilgim yok ama bencede senin dun geceye tamamen pik Olmustu. Kizlar yazarlar atesle ilgili. Sen yine beni etiketlersin canım ovulasyon yaptığında sayfalar hizli ilerliyor goremiyor insan.

Bal0ncuk kuzum sen erken yapmışsın ama sonuçta idrara geç geçiyormuş. Ben reglimin 2 3 gün gecikmesini bekleyeceğim pazar günü yada pazartesi yaparım diye düşündüm
Ben çatlatma iğnesi vuruldum ya kuzum, ondan öyle şey olmas sanırım ama negatif yani.. İlla ki silikte olsa çıkıyor amannnnn regl olam işte salıya kdar beklerim olmazsa kan testi veririm

tamam canım etiketliycem 14:00 da

Gunaydınnnn canımm ben ates olcme yontemını hıc bılmıyorum ama hu haftayı guzel degerlendır

Gunaydınnnn canımm ben ates olcme yontemını hıc bılmıyorum ama hu haftayı guzel degerlendır
kuzum senı etıketlemeyı unutmuşum,kusura bakma
evet kuzum inşallah bi aksilik olmazsa.bu aksamda değerlendiririm ovulasyona göre. ctesi pazarda ilk defa yumurtlama günüme geldi. normalde hep hafta içidir.gündüz olsun bide

Yaa ne kusuru bole seylerın kusuru mu olur askolsun kuzumm aynen cok ıyı oldu bak senın ıcın onumuzdekı hafta haftaıcıde gun asırı devam edersın

Yaa ne kusuru bole seylerın kusuru mu olur askolsun kuzumm aynen cok ıyı oldu bak senın ıcın onumuzdekı hafta haftaıcıde gun asırı devam edersın
evet canım bende öyle düşünüyorum.İnşşallah bu ay olacak gibi bi his var içimde.
ayyy bide ne oldu biliyomusun?
ben çarşamba aksamı meryem süresi okudum.o akşamda meryem ananın isayı doğurdugu akşammış. hiç haberim yokken duasını okumuşum. Rabbim Kabul etsin inşallah çok güzel denk geliyor herşey.

Rabbım kabul etsın kuzumm hergun dua et ınsallah olacak

Benim umudum azalıyor iyice ya bugün 14. Gün negatif yarına kadar adet olmazsam doktora gidicektim inşallah umudum artık kanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…