- 13 Kasım 2019
- 637
- 1.361
- 28
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #59.261
Canım benim de öyle çok ağrılı oldu bir kaç gün hatta yumurtlama sonrasında bile ağrılı oldu bu sefer çizginin soluklaştığını gördüm o zamanlar da ağrılı oldu inşallah hayırlara vesiledirkızlar günaydın
Dün akşam pik gibi gördük ya.kaçırmak içimden gelmedi değerlendireyim dedim.
aman Allahım böyle bi acıma yok. Afedersiniz ilişki sırasında içeriden bişeye vuruyomuş,değiyormuş gibi acı çektim sesimi cıkarmadım ama bitsin diye bekledim resmen.bence dün pikti.yumurta baya büyümüştü.normalde böyle bi hissetme olmaz genelde.ve dün ateşim 35.8 di. bugün 36 olmuş. ne demek şimdi bu ateş.?çatladımı ? pik günümü?
D1DEM diloyloy1 B BUSR4 MimiLA rosebatum R Rainbow3461 B blossom-
Ben çatlatma iğnesi vuruldum ya kuzum, ondan öyle şey olmas sanırımBal0ncuk kuzum sen erken yapmışsın ama sonuçta idrara geç geçiyormuş. Ben reglimin 2 3 gün gecikmesini bekleyeceğim pazar günü yada pazartesi yaparım diye düşündüm
bat ne zaman senın kuzumgünaydın şekerlerHala ara ara sağ kasık sancılarım hafif bel ağrılarım bacağıma giren ağrılarımla batımı beklemekteyim umarım iyi bişeydir bunlar
Ben uyurdum yaGünaydın canlar. Eşimi ise yolladim namazı kıldım. Uyusam mi uyumasam mi aradayım şu vakitlerde
Gunaydınnnn canımm ben ates olcme yontemını hıc bılmıyorum ama hu haftayı guzel degerlendırkızlar günaydın
Dün akşam pik gibi gördük ya.kaçırmak içimden gelmedi değerlendireyim dedim.
aman Allahım böyle bi acıma yok. Afedersiniz ilişki sırasında içeriden bişeye vuruyomuş,değiyormuş gibi acı çektim sesimi cıkarmadım ama bitsin diye bekledim resmen.bence dün pikti.yumurta baya büyümüştü.normalde böyle bi hissetme olmaz genelde.ve dün ateşim 35.8 di. bugün 36 olmuş. ne demek şimdi bu ateş.?çatladımı ? pik günümü?
D1DEM diloyloy1 B BUSR4 MimiLA rosebatum R Rainbow3461 B blossom-
kuzum senı etıketlemeyı unutmuşum,kusura bakmaGunaydınnnn canımm ben ates olcme yontemını hıc bılmıyorum ama hu haftayı guzel degerlendır
Yaa ne kusuru bole seylerın kusuru mu olur askolsun kuzumm aynen cok ıyı oldu bak senın ıcın onumuzdekı hafta haftaıcıde gun asırı devam edersınkuzum senı etıketlemeyı unutmuşum,kusura bakma
evet kuzum inşallah bi aksilik olmazsa.bu aksamda değerlendiririm ovulasyona göre. ctesi pazarda ilk defa yumurtlama günüme geldi. normalde hep hafta içidir.gündüz olsun bide
evet canım bende öyle düşünüyorum.İnşşallah bu ay olacak gibi bi his var içimde.Yaa ne kusuru bole seylerın kusuru mu olur askolsun kuzumm aynen cok ıyı oldu bak senın ıcın onumuzdekı hafta haftaıcıde gun asırı devam edersın
Rabbım kabul etsın kuzumm hergun dua et ınsallah olacakevet canım bende öyle düşünüyorum.İnşşallah bu ay olacak gibi bi his var içimde.
ayyy bide ne oldu biliyomusun?
ben çarşamba aksamı meryem süresi okudum.o akşamda meryem ananın isayı doğurdugu akşammış. hiç haberim yokken duasını okumuşum. Rabbim Kabul etsin inşallah çok güzel denk geliyor herşey.
inşallah canımmRabbım kabul etsın kuzumm hergun dua et ınsallah olacak ♥
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?