- 28 Temmuz 2016
- 4.044
- 6.758
- 158
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #59.281
Merhaba canım. Sizin bu sabrınıza hayranımKızlar iyi akşamlar yarın bat günüm sabrettim hala test yapmadım, normalde adetim günü gününe gelir. Bakalım yarın olmazsam da bir iki gün bekleyip öyle yapayım diyorum. Siz ne dersiniz? Nasıl yapayım? BiR de gebelik testi markası öneriniz var mı sonucu güvenilir olan?
günaydın canımkızlar günaydın
Dün akşam pik gibi gördük ya.kaçırmak içimden gelmedi değerlendireyim dedim.
aman Allahım böyle bi acıma yok. Afedersiniz ilişki sırasında içeriden bişeye vuruyomuş,değiyormuş gibi acı çektim sesimi cıkarmadım ama bitsin diye bekledim resmen.bence dün pikti.yumurta baya büyümüştü.normalde böyle bi hissetme olmaz genelde.ve dün ateşim 35.8 di. bugün 36 olmuş. ne demek şimdi bu ateş.?çatladımı ? pik günümü?
@D1DEMdiloyloy1 @BUSR4 @MimiLA @rosebatum R Rainbow3461 trncysl
Merhaba tabi öce bi doktora görünmeniz iyi olurVajınısmusu yenı yendım bu sene gebe kalmak ıstıyorum doktora mı gıtmelıyım ne yapmalıyım sağlıklı gebelik ıcın
Dur bakalım hemen öyle yeni batlar matlar. Bi bugünü atlatalımGünaydın kızlar bakalım ilk gebe kim olacak :)
Audreyhorne benim bat bugün görünüyor ama henüz gelen giden yok, 2 gün önce tesr negatifti, dr 14-17 gün arasında olursun dedi, muhtemelen salıya kadar olurum, yeni bat tarihini öyle veririm :)
amiiiiiiin canım benimm amiiiiiiiiiiinGunaydin canlar
Hayirli cumalar
Kimin ne istedigi varsa allah bu cuma gunu hurmetine kabul etsin
Ben de kendi sabrıma hayran kalmadım desem yalan olurMerhaba canım. Sizin bu sabrınıza hayranım
Bebe time dışında kaset tipi markalar güvenli bence
inşallah olmayacaksın, kan testi vereceksin ve listeye önce seni yazacağızBen çatlatma iğnesi vuruldum ya kuzum, ondan öyle şey olmas sanırımama negatif yani.. İlla ki silikte olsa çıkıyor amannnnn regl olam işte salıya kdar beklerim olmazsa kan testi veririm
Kuzum günaydın ben hamile olduğumu öğrendiğim günden bir gün önceki ilişkide böyle bir his yaşamıştım dediğin gibi yumurta ya çatladı ya da çok büyüdüGunaydınnnn canımm ben ates olcme yontemını hıc bılmıyorum ama hu haftayı guzel degerlendır
Bu hissin olması çok önemli işteevet canım bende öyle düşünüyorum.İnşşallah bu ay olacak gibi bi his var içimde.
ayyy bide ne oldu biliyomusun?
ben çarşamba aksamı meryem süresi okudum.o akşamda meryem ananın isayı doğurdugu akşammış. hiç haberim yokken duasını okumuşum. Rabbim Kabul etsin inşallah çok güzel denk geliyor herşey.
Günaydınnnn
hepimize happy friday, ayrıca senenin son cuma günü
Dünkü karın ağrımın, bel ağrımın hiçbiri yok bugün, mide bulantısı da yok, her şey normal sanırım regl olacağım vaktinde fakat göğüslerim de şişmedi -bu noktada kafam karışıyor.
Belirti arama canım bak aradıkça benim gibi çıkmazsa girersin, psikolojin alt üst olur ve buda gebeliğe engel olur.. Akışına bırak brn gibi hata yapma, bazen diyorum 2 sene bekleseydimde doktora gitmeseydm, planlı gebelik yapalım sağlıklı olalım dedik moralimizden düştük, bazende diyorum ki önlemleri erkenden almış oluyoruminşallah olmayacaksın, kan testi vereceksin ve listeye önce seni yazacağız
Şu an beklemiyorum kuzum ya, gerçekten çok gönülden söylüyorum bunu.. Olursa şahane olur, olmazsa da allahın takdiri, zaten bu ay için en baştan söylediğim biz eşimle zevkine korunmadık bu ayBelirti arama canım bak aradıkça benim gibi çıkmazsa girersin, psikolojin alt üst olur ve buda gebeliğe engel olur.. Akışına bırak brn gibi hata yapma, bazen diyorum 2 sene bekleseydimde doktora gitmeseydm, planlı gebelik yapalım sağlıklı olalım dedik moralimizden düştük, bazende diyorum ki önlemleri erkenden almış oluyorum
Bak sen ne diyordun? Takmıyoruz eşim korunuyor vs vs, en güzeli en iyisi takmamak salla gitsinilk başlara sizleri yazacaz Allahın izniyle, benim sivilceler pörtlemeye başladı yakındır kırmızıların gelmesi
Bu arada ben üzüntüden unuttum sanırımAudreyhorne dünmüydü o anahtarlık olayı? Kaçırdım mı?
Bende zaten adet olucam olucam dedim hamile ciktim gecen seferlerde oyuzden itimat etmiyorum, test yapsammi yapmasammi die dusunuyordum simdi 2 gun kaldiValla bisi hissedemiyorum çünkü benim adet belirtisi hamilelik belirtisiyle aynı. Bi haftadır kasık batması göğüslerimde acı sızlanma sürekli uyuma ve gerginlik var. Sadece kasık da tek fark tek taraf ciddi derecede batıyor.
Ama diger yaptigim test kayitlarima bakiyorum,adet gunu silik cikmislarValla bisi hissedemiyorum çünkü benim adet belirtisi hamilelik belirtisiyle aynı. Bi haftadır kasık batması göğüslerimde acı sızlanma sürekli uyuma ve gerginlik var. Sadece kasık da tek fark tek taraf ciddi derecede batıyor.
ateş işi R Rainbow3461günaydın canım
ateşle ilgili benimde bilgim yok ama yükseldiyse çatlamış olabilir diye düşünüyorum kızlar öyle söylüyorlardı.
acı içinse bir kaç kişiden duymuştum çok acıdı diye burada. benimde öyle oluyor bazen ama hiç hatırlamıyorum çatladığı zamanmıydı
aminnn canım inşşallah rabbim nasip edecek sanki içimde anlamsız bi umut var.düne kadar çok karamsardım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?