Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba canım. Sizin bu sabrınıza hayranım
Bebe time dışında kaset tipi markalar güvenli bence

günaydın canım

ateşle ilgili benimde bilgim yok ama yükseldiyse çatlamış olabilir diye düşünüyorum kızlar öyle söylüyorlardı.
acı içinse bir kaç kişiden duymuştum çok acıdı diye burada. benimde öyle oluyor bazen ama hiç hatırlamıyorum çatladığı zamanmıydı

Dur bakalım hemen öyle yeni batlar matlar. Bi bugünü atlatalım

Gunaydınnnn canımm ben ates olcme yontemını hıc bılmıyorum ama hu haftayı guzel degerlendır
Kuzum günaydın ben hamile olduğumu öğrendiğim günden bir gün önceki ilişkide böyle bir his yaşamıştım dediğin gibi yumurta ya çatladı ya da çok büyüdü rabbim gönlüne göre versin inşallah

Bu hissin olması çok önemli işte hadi hayırlısı

Kızlar hayırlı sabahlar hastaneden çıktım şimdi tansiyon ve insülin direncim çıktı diyetisyene yönlendirdi beni . Haşimato felan yokmuş troidlerim çok iyiymiş 1.90 çıkmıştı TSH zaten bakalım nolcak

inşallah olmayacaksın, kan testi vereceksin ve listeye önce seni yazacağız
Belirti arama canım bak aradıkça benim gibi çıkmazsa girersin, psikolojin alt üst olur ve buda gebeliğe engel olur.. Akışına bırak brn gibi hata yapma, bazen diyorum 2 sene bekleseydimde doktora gitmeseydm, planlı gebelik yapalım sağlıklı olalım dedik moralimizden düştük, bazende diyorum ki önlemleri erkenden almış oluyorum
Bak sen ne diyordun? Takmıyoruz eşim korunuyor vs vs, en güzeli en iyisi takmamak salla gitsin ilk başlara sizleri yazacaz Allahın izniyle, benim sivilceler pörtlemeye başladı yakındır kırmızıların gelmesi
Bu arada ben üzüntüden unuttum sanırım Audreyhorne dünmüydü o anahtarlık olayı? Kaçırdım mı?

Şu an beklemiyorum kuzum ya, gerçekten çok gönülden söylüyorum bunu.. Olursa şahane olur, olmazsa da allahın takdiri, zaten bu ay için en baştan söylediğim biz eşimle zevkine korunmadık bu ay
ama önce seni istiyorum listeye

Bende zaten adet olucam olucam dedim hamile ciktim gecen seferlerde oyuzden itimat etmiyorum, test yapsammi yapmasammi die dusunuyordum simdi 2 gun kaldi

Ama diger yaptigim test kayitlarima bakiyorum,adet gunu silik cikmislar

ateş işi R Rainbow3461
bakalım na
G gizsiz sana yazmak istemiştim yanlış alıntı yapmışım ya
aminnn canım inşşallah rabbim nasip edecek sanki içimde anlamsız bi umut var.düne kadar çok karamsardım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…