Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bugün canım

Bacım aynı sorun bende de var adam nuh diyo peygamber demiyo zorlaya zorlaya bu ay 2 defa korunmasız birliktelik yasatabildim yılbaşında sonra dedik zamanın değil diyip duruyo
biz ovulasyon takkibi yaptigimiz günler biktim diye isyan ediyodu

Iyiyim sukur canim tesekkur ederim
Insallah hayirlidir agrilar ,doktora gitmistin bi sorun yoktu cunku
Cok sevindim hep iyi ol insallah
Amin kuzum inşallah evet gittim herşey yolunda ter temiz çıktı zaten doktor dedi bu dönem ağrı olabilir normal diye ama bu ay çok çok daha şiddetli ağrı oldu ondan kafama takıldı

hayirlisini diliyorum hepimiz icin bende acikcasi Test yapmaktan cekiniyorum adet tarihini 3 gün gectikten sonra yapmayi düsünüyorum

Günaydın kuzum bende öyle acı çektim işte pik günü oldum ağrıdan ben ağladım ilişkide eşim bırakalım dedi ben yok dedim sonra baya bi sulu akinti geldi çok fazla kanama zannettim ilk baş çok kötü agrım oldu yumurtalarımız güzel gelişti ondan sanırm çok ağrı yaptı bu ay
Bugünde test yap kuzum siliklesmisse zaten pik tir bugunude degerlendirirsin
Ateş iyi artmış

Kizlar elazigda deprwm olmus orda biri oturuyordu busramiydi cook gecmis olsun ama bizde hissettik

yumurtlama ateşimi oluyor bu.
mesela gebelik olursa bu ateş hiç düşmüyormu?

Cok korkuyorumm bir mol iki bos gebeligim varr,2 gun var adetime cok tuhafimmm yaâa,mubarek gün allahimm
Korkma kuzum kanda takip ettir ozaman mutlaka bugun kan ver 2 gunde bir de tekrarla kuzum insallah saglikla kucagina almak nasip olsun insallah

Korkma kuzum kanda takip ettir ozaman mutlaka bugun kan ver 2 gunde bir de tekrarla kuzum insallah saglikla kucagina almak nasip olsun insallah
Allahım isteyen herkeze versin insallah insallah,burasi cok guzel bi yer daha eşimin haberi yok,burdaki tüm kullara rabbim sifa versin mutlu eylesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…