- 28 Temmuz 2016
- 4.044
- 6.758
- 158
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #59.301
Bugün canımBelirti arama canım bak aradıkça benim gibi çıkmazsa girersin, psikolojin alt üst olur ve buda gebeliğe engel olur.. Akışına bırak brn gibi hata yapma, bazen diyorum 2 sene bekleseydimde doktora gitmeseydm, planlı gebelik yapalım sağlıklı olalım dedik moralimizden düştük, bazende diyorum ki önlemleri erkenden almış oluyorum
Bak sen ne diyordun? Takmıyoruz eşim korunuyor vs vs, en güzeli en iyisi takmamak salla gitsinilk başlara sizleri yazacaz Allahın izniyle, benim sivilceler pörtlemeye başladı yakındır kırmızıların gelmesi
Bu arada ben üzüntüden unuttum sanırımAudreyhorne dünmüydü o anahtarlık olayı? Kaçırdım mı?
Benimki de şuan geçti uyuyup kalkıncaSuan bisi yok agri felanbiraz sag taraf sizlixo cok hafif
Ay ne bilim anam
Heçatladı da patladi
Evet kuzum.
biz ovulasyon takkibi yaptigimiz günler biktim diye isyan ediyoduBacım aynı sorun bende de var adam nuh diyo peygamber demiyo zorlaya zorlaya bu ay 2 defa korunmasız birliktelik yasatabildimyılbaşında sonra dedik zamanın değil diyip duruyo
Cok sevindim hep iyi ol insallahIyiyim sukur canim tesekkur ederim
Insallah hayirlidir agrilar ,doktora gitmistin bi sorun yoktu cunku
hayirlisini diliyorum hepimiz icin bende acikcasi Test yapmaktan cekiniyorum adet tarihini 3 gün gectikten sonra yapmayi düsünüyorumBelirti arama canım bak aradıkça benim gibi çıkmazsa girersin, psikolojin alt üst olur ve buda gebeliğe engel olur.. Akışına bırak brn gibi hata yapma, bazen diyorum 2 sene bekleseydimde doktora gitmeseydm, planlı gebelik yapalım sağlıklı olalım dedik moralimizden düştük, bazende diyorum ki önlemleri erkenden almış oluyorum
Bak sen ne diyordun? Takmıyoruz eşim korunuyor vs vs, en güzeli en iyisi takmamak salla gitsinilk başlara sizleri yazacaz Allahın izniyle, benim sivilceler pörtlemeye başladı yakındır kırmızıların gelmesi
Bu arada ben üzüntüden unuttum sanırımAudreyhorne dünmüydü o anahtarlık olayı? Kaçırdım mı?
Günaydın kuzum bende öyle acı çektim işte pik günü oldum ağrıdan ben ağladım ilişkide eşim bırakalım dedi ben yok dedim sonra baya bi sulu akinti geldi çok fazla kanama zannettim ilk baş çok kötü agrım oldu yumurtalarımız güzel gelişti ondan sanırm çok ağrı yaptı bu aykızlar günaydın
Dün akşam pik gibi gördük ya.kaçırmak içimden gelmedi değerlendireyim dedim.
aman Allahım böyle bi acıma yok. Afedersiniz ilişki sırasında içeriden bişeye vuruyomuş,değiyormuş gibi acı çektim sesimi cıkarmadım ama bitsin diye bekledim resmen.bence dün pikti.yumurta baya büyümüştü.normalde böyle bi hissetme olmaz genelde.ve dün ateşim 35.8 di. bugün 36 olmuş. ne demek şimdi bu ateş.?çatladımı ? pik günümü?
@D1DEM @diloyloy1 @BUSR4 @MimiLA @rosebatum R Rainbow3461 trncysl
yumurtlama ateşimi oluyor bu.Günaydın kuzum bende öyle acı çektim işte pik günü oldum ağrıdan ben ağladım ilişkide eşim bırakalım dedi ben yok dedim sonra baya bi sulu akinti geldi çok fazla kanama zannettim ilk baş çok kötü agrım oldu yumurtalarımız güzel gelişti ondan sanırm çok ağrı yaptı bu ay
Bugünde test yap kuzum siliklesmisse zaten pik tir bugunude degerlendirirsin
Ateş iyi artmış
Gebelik olursa ateş hiç düşmüyor kuzum bat günüde sonrasida yüksek gidiyor senin yumurtlama dündü bence bugün anlicaz testten bakalımyumurtlama ateşimi oluyor bu.
mesela gebelik olursa bu ateş hiç düşmüyormu?
KızlaaaarrrrrrEki Görüntüle 2569683 kızlaarr ustteki dünkü alttaki bugunki 5 dakika icinde cikti,cok korkuyorum
Kuzum çizgi çok net cıkmış gebesin kan ver ❤Eki Görüntüle 2569683 kızlaarr ustteki dünkü alttaki bugunki 5 dakika icinde cikti,cok korkuyorum
Himm ozaman 6 ocak kuzummÇatlamadan sayarsam 8 ocak kuzum ben ondan sonrasından saydım 9 ocak bat saydımdaha var ama zaman su gibi akıyor bi bakmışız 5 ocak bi bakmışız 9 ocak ❤ inşallah yüzümüzde güler ❤
Cok korkuyorumm bir mol iki bos gebeligim varr,2 gun var adetime cok tuhafimmm yaâa,mubarek gün allahimmKuzum çizgi çok net cıkmış gebesin kan ver ❤
Ay kuzum fark etmez ya 1 gün 5 6 yada 8 9 amanHimm ozaman 6 ocak kuzumm
Korkma kuzum kanda takip ettir ozaman mutlaka bugun kan ver 2 gunde bir de tekrarla kuzum insallah saglikla kucagina almak nasip olsun insallahCok korkuyorumm bir mol iki bos gebeligim varr,2 gun var adetime cok tuhafimmm yaâa,mubarek gün allahimm
inşallah ateşim hiç düşmezGebelik olursa ateş hiç düşmüyor kuzum bat günüde sonrasida yüksek gidiyor senin yumurtlama dündü bence bugün anlicaz testten bakalım
Allahım isteyen herkeze versin insallah insallah,burasi cok guzel bi yer daha eşimin haberi yok,burdaki tüm kullara rabbim sifa versin mutlu eylesinKorkma kuzum kanda takip ettir ozaman mutlaka bugun kan ver 2 gunde bir de tekrarla kuzum insallah saglikla kucagina almak nasip olsun insallah❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?