Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
D1DEM Selam kizlar bende geldim. Benim sat 10 aralik, bat 6 ocak. Olursa esime dogum gunu hediyesi olarak soylicem 12 ocakta Allah hepimizin gonlune gore versin insallah
Hosgeldin canimmm bnmde aynen sat 10 bat 6 Benimde esimin 22 ocakta Insallah Rabbim bize nasip ederde supriz yapariz

Canım, selam. Ben de 9 gün oldu kürtaj olalı. Şuan lekelenmelerim devam ediyor.Bende bir adet sonrası korunmayı bırakmayı düşünüyorum. Sana bu şekilde doktorun mu tavsiye etmişti.

Allahım isteyen herkeze versin insallah insallah,burasi cok guzel bi yer daha eşimin haberi yok,burdaki tüm kullara rabbim sifa versin mutlu eylesin
Kuzum tebrikler gebesin kan testi verirsen bizide haberdar et olurmj
Bakalim testlerim koyulaşcakmi,adet gunum gelsin,ellerim titrio yazamiyrm,etmemmi ederim,dua da ederim herkeze,burda adini bildigim bilmedigim

kuzum günaydın
bende pikden 1 gün önce o acıyı çekmiştim
sanırım rahim aşağıya indiği için oluyormuş o
bide kuruluk yaşıyorsan o da etkili
ben aynı zamanda preseed jel de kullanıyorum onunla çok rahat oluyor,
zaten bu dönemde zevk almak falan hayal oluyor bana nedense sende nasıl ?

benımde belkide piktir bugün.eşim dün aksam 4gün üst üste nasıl olucak diyor. olmadı dün aksam oldu. bu aksam pikse yapmıyım diyorum. ertesi gün yaparım çatlama günü.birde pazar yaparım.nasıl olur sence
canım aslında bişey yoktu ilk aşamalarda ama artık ilişkinin sonuna gelince bi şehvet gelir ya. orda öldüm öldüm dirildim resmen belli etmedim.zevk konusunda sıkıntı yok ama dün gece olmadı dogrusu.
birde senın kendini eşine bırakman eşinide etkiliyor bunu bil.dahada adapte oluyorlar..Herkes için aynıdır bence.

Kızlar eşim dün aksam 4gün üst üste nasıl olucak diyor, bilerek öyle dedim ona. olmadı dün aksam oldu. bu aksam pikse yapmıyım diyorum. ertesi gün yaparım çatlama günü,zaten evdeyim hafta sonu..birde pazar yaparım.nasıl olur sizce?
MimiLA
Martilikiz07
R Rainbow3461
m_aslicim
B blossom-

Canım pık oncesı gun pık gunu sonrası gun(catladıgı gun) sonra gun asırıyla tuttu benımkı pık gununde yapman gerekır bence sılıklesıncedenuapman gerekıe

Kızlar 6. gün kan testi yaptırdım negatif. Bugün 8. Gün ama ben hala adet olmadım adet gününde ve öncesinde gün asırı iliski var. Sizce geç döllenme olabilir mi
Olabilir kuzumm olmazsan ilerleyen gunlerde bir daha yaptir biliyormusun ben adeti 20 gun gecikip daha yeni degeri 50 olan birini bilirim hic uzulme insallah gelmez adetini bekliyelim gelmediyse ilerleyen gunlerde yaparsan cikar kuzumm

Bende zaten adet olucam olucam dedim hamile ciktim gecen seferlerde oyuzden itimat etmiyorum, test yapsammi yapmasammi die dusunuyordum simdi 2 gun kaldi
Ben test yaptım 8 gün önce miratech mi neydi pozitif çıktı sonra 6 gün kala erken gebelik yaptım oda iki cizgiydi ogun kan verdim değer 0.100 Du artık testlere inanmıyorum artık adet geçmeden test falan yapmicam. Bence test yapma bekle geçmesini

G gizsiz kuzum benim pik oldugu gun atesim düşer catladigi gun yukselir atesim bugun test yap bakalim sende nasil olcak.. Agriya gelirsek bilmem hatirlarmisin gecen ay pik gun agridan ölüyordum aksam ilişkiden sonra aglamistim hatta dedigin gibi sanki icerde bisiye carpiyo gibi oluyodu

Ama diger yaptigim test kayitlarima bakiyorum,adet gunu silik cikmislar
Benim hormonlar dan galiba adetten önce hep gebelik ve ovulasyon testlerin de ikinci çizgi çıkıyor. Doktor hormonlar dandir demişti. Sen adet gününü bekle hem ikinci çizgi silik bile olsa umut ödersin sonra adet olursan üzülürsün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…