- 20 Haziran 2019
- 1.233
- 2.153
- 53
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #59.321
Hosgeldin canimmm bnmde aynen sat 10 bat 6 Benimde esimin 22 ocakta Insallah Rabbim bize nasip ederde supriz yaparizD1DEM Selam kizlar bende geldim. Benim sat 10 aralik, bat 6 ocak. Olursa esime dogum gunu hediyesi olarak soylicem 12 ocakta Allah hepimizin gonlune gore versin insallah
Canım, selam. Ben de 9 gün oldu kürtaj olalı. Şuan lekelenmelerim devam ediyor.Bende bir adet sonrası korunmayı bırakmayı düşünüyorum. Sana bu şekilde doktorun mu tavsiye etmişti.bayanlar merhaba..
30 ekim de düşük yaptim..kuretaj yok kendi düştü (ilk gebeligim idi)
27 kasimda adet oldum.
8 aralik yumurtlama günü idi ilişki oldu.
22 aralık normal döngüye göre adet olmaliydim..olmadim.
bugün hala gelen birsey yok.
ilk gebeligimde belirtileri çok erken fark etmistim.
hafif baş dönmesi yine hafif bulantilar ile beraber vücudumda bi farklilik hissediyordum..en belirgini de gaz sıkışması ile karnim davul gibiydi..2 gün adet gecikmesi ile test yapip pozitifi görmüştüm..henuz 4 haftalik bile değildi..
şimdi yine hafiften gaz mevcut.
adet olmam gereken 22 aralikta gece mide bulantim başgösterdi..
düşükten sonra bu kadar kısa sürede tekrar gebelik mümkün mü sizce..ihtimali var mi?
düşükten sonra adet düzensizliği ne doğrultuda oluyor..durumum sadece adet gecikmesi diyebilir miyim..
ay sonuna kadar bekleme taraftariyim ama bilirsiniz işte içim bi heyecan doldu :))
Kuzum tebrikler gebesin kan testi verirsen bizide haberdar et olurmjEki Görüntüle 2569683 kızlaarr ustteki dünkü alttaki bugunki 5 dakika icinde cikti,cok korkuyorum
Evet ya cook var ama hic belirti filan aramihorum kndimde Oylece bekklemekteyimAy kuzum fark etmez ya 1 gün 5 6 yada 8 9 amandaha cok var ya
Allahım isteyen herkeze versin insallah insallah,burasi cok guzel bi yer daha eşimin haberi yok,burdaki tüm kullara rabbim sifa versin mutlu eylesin
Bakalim testlerim koyulaşcakmi,adet gunum gelsin,ellerim titrio yazamiyrm,etmemmi ederim,dua da ederim herkeze,burda adini bildigim bilmedigimKuzum tebrikler gebesin kan testi verirsen bizide haberdar et olurmj
kuzum günaydınkızlar günaydın
Dün akşam pik gibi gördük ya.kaçırmak içimden gelmedi değerlendireyim dedim.
aman Allahım böyle bi acıma yok. Afedersiniz ilişki sırasında içeriden bişeye vuruyomuş,değiyormuş gibi acı çektim sesimi cıkarmadım ama bitsin diye bekledim resmen.bence dün pikti.yumurta baya büyümüştü.normalde böyle bi hissetme olmaz genelde.ve dün ateşim 35.8 di. bugün 36 olmuş. ne demek şimdi bu ateş.?çatladımı ? pik günümü?
D1DEM @diloyloy1 @BUSR4 MimiLA rosebatum R Rainbow3461 B blossom-
Allah razi olsun ku,um su mubarek gunun hurmrtine Rabbim sana o sevinci dolu dolu yasatsin ❤Bakalim testlerim koyulaşcakmi,adet gunum gelsin,ellerim titrio yazamiyrm,etmemmi ederim,dua da ederim herkeze,burda adini bildigim bilmedigim
Bat 10 Ocak kuzumbat ne zaman senın kuzum
benımde belkide piktir bugün.eşim dün aksam 4gün üst üste nasıl olucak diyor. olmadı dün aksam oldu. bu aksam pikse yapmıyım diyorum. ertesi gün yaparım çatlama günü.birde pazar yaparım.nasıl olur sencekuzum günaydın
bende pikden 1 gün önce o acıyı çekmiştim
sanırım rahim aşağıya indiği için oluyormuş o
bide kuruluk yaşıyorsan o da etkili
ben aynı zamanda preseed jel de kullanıyorum onunla çok rahat oluyor,
zaten bu dönemde zevk almak falan hayal oluyor bana nedense sende nasıl ?
Canım pık oncesı gun pık gunu sonrası gun(catladıgı gun) sonra gun asırıyla tuttu benımkı pık gununde yapman gerekır bence sılıklesıncedenuapman gerekıeKızlar eşim dün aksam 4gün üst üste nasıl olucak diyor, bilerek öyle dedim ona. olmadı dün aksam oldu. bu aksam pikse yapmıyım diyorum. ertesi gün yaparım çatlama günü,zaten evdeyim hafta sonu..birde pazar yaparım.nasıl olur sizce?
MimiLA
Martilikiz07
R Rainbow3461
m_aslicim
B blossom-
Olabilir kuzumm olmazsan ilerleyen gunlerde bir daha yaptir biliyormusun ben adeti 20 gun gecikip daha yeni degeri 50 olan birini bilirim hic uzulme insallah gelmez adetini bekliyelim gelmediyse ilerleyen gunlerde yaparsan cikar kuzummKızlar 6. gün kan testi yaptırdım negatif. Bugün 8. Gün ama ben hala adet olmadım adet gününde ve öncesinde gün asırı iliski var. Sizce geç döllenme olabilir mi
Hasta oldum cnm Bn bat 23ocak cnm
Hosgeldim canimD1DEM Selam kizlar bende geldim. Benim sat 10 aralik, bat 6 ocak. Olursa esime dogum gunu hediyesi olarak soylicem 12 ocakta Allah hepimizin gonlune gore versin insallah
Ben test yaptım 8 gün önce miratech mi neydi pozitif çıktı sonra 6 gün kala erken gebelik yaptım oda iki cizgiydi ogun kan verdim değer 0.100 Du artık testlere inanmıyorum artık adet geçmeden test falan yapmicam.Bende zaten adet olucam olucam dedim hamile ciktim gecen seferlerde oyuzden itimat etmiyorum, test yapsammi yapmasammi die dusunuyordum simdi 2 gun kaldi
Benim hormonlar dan galiba adetten önce hep gebelik ve ovulasyon testlerin de ikinci çizgi çıkıyor. Doktor hormonlar dandir demişti. Sen adet gününü bekle hem ikinci çizgi silik bile olsa umut ödersin sonra adet olursan üzülürsün.Ama diger yaptigim test kayitlarima bakiyorum,adet gunu silik cikmislar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?