Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
evet dido yumurta büyüdüğünden sanırım.
dur bakalım bugn test nasıl cıkıcak anlıycaz ozaman ateşide demekki

Bugunkinde 5 dakikada cikti ya bilmiyrm

Olabilir kuzumm olmazsan ilerleyen gunlerde bir daha yaptir biliyormusun ben adeti 20 gun gecikip daha yeni degeri 50 olan birini bilirim hic uzulme insallah gelmez adetini bekliyelim gelmediyse ilerleyen gunlerde yaparsan cikar kuzumm
insallah çok teşekkür ederim içimi rahatlattınız günü gününe gelirdi acaba regl olmam gereken gün hamile mi kaldım diye düşünüyorum artık

bende öyle gün aşırı yapıyorum kuzum
sıkıntı çıkaracaksa kendini hiç strese sokmadan gün aşırı dene
stres de engelliyor döllenmeyi demişti doktorum

Gunaydim kizlar bol hamisli gunumuz olsun ☺
Dun catlama gününde bisi olmadi ikna edemedim ve cok sinirlerimi bozdu yapmicam buay baska onceki yaptiklarimdan olursa olur
kuzum biliyormusun aynı şeyleri hepimiz yaşıyoruz
ben şunu anladım
bunlar bizim yumurtlama dönemimiz olduğunda ellerinde olmadan şehvet duygusunu değil mecburiyet duygusunu hşissediyolar
o yüzden aslında gün aşırı yaptırıp çaktırmamak lazım bunlara
test yaptığımızda da pik günü geleceğinde ona göre ayarlarız artık napalım

Hoşgeldin tekrardan canımm burda hepimiz aynı şey için birbirimize destek oluyoruz hipofiz adenom nedir canım

Kuzum eğer o kadar ağrı olduysa çok büyük ihtimalle pikti, benimde pik günleri deliler gibi batıyor, yumurtlama ne taraftan oluyorsa

BENce mantikli canim ama boyle gunleri bilmek esini strese sokabilir cokta gunleri bilmese keske
kuzum benımki bu ay kendı soruyo.dün testi yaptınmı banada at dedi.
bazı seylerı mecburıyetten acıklamak durumunda kalıyorum. hiç sormasa sesımı cıkarmıycaktım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…