- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #59.341
evet dido yumurta büyüdüğünden sanırım.
Kuzumm keske ikna edebilseydin dun de onemliydi belki bugun ikna edersinGunaydim kizlarbol hamisli gunumuz olsun ☺
Dun catlama gününde bisi olmadi ikna edemedimve cok sinirlerimi bozdu yapmicam buay baska onceki yaptiklarimdan olursa olur
Bugunkinde 5 dakikada cikti ya bilmiyrmBen test yaptım 8 gün önce miratech mi neydi pozitif çıktı sonra 6 gün kala erken gebelik yaptım oda iki cizgiydi ogun kan verdim değer 0.100 Du artık testlere inanmıyorum artık adet geçmeden test falan yapmicam.Bence test yapma bekle geçmesini
insallah çok teşekkür ederim içimi rahatlattınız günü gününe gelirdi acaba regl olmam gereken gün hamile mi kaldım diye düşünüyorum artıkOlabilir kuzumm olmazsan ilerleyen gunlerde bir daha yaptir biliyormusun ben adeti 20 gun gecikip daha yeni degeri 50 olan birini bilirim hic uzulme insallah gelmez adetini bekliyelim gelmediyse ilerleyen gunlerde yaparsan cikar kuzumm
Gün geçmeden kırmızıları gördümmrsbride merhaba, günün geçti ve buraya bildirmedin sanırım
benımde belkide piktir bugün.eşim dün aksam 4gün üst üste nasıl olucak diyor. olmadı dün aksam oldu. bu aksam pikse yapmıyım diyorum. ertesi gün yaparım çatlama günü.birde pazar yaparım.nasıl olur sence
canım aslında bişey yoktu ilk aşamalarda ama artık ilişkinin sonuna gelince bi şehvet gelir ya. orda öldüm öldüm dirildim resmen belli etmedim.zevk konusunda sıkıntı yok ama dün gece olmadı dogrusu.
birde senın kendini eşine bırakman eşinide etkiliyor bunu bil.dahada adapte oluyorlar..Herkes için aynıdır bence.
Kızlar eşim dün aksam 4gün üst üste nasıl olucak diyor, bilerek öyle dedim ona. olmadı dün aksam oldu. bu aksam pikse yapmıyım diyorum. ertesi gün yaparım çatlama günü,zaten evdeyim hafta sonu..birde pazar yaparım.nasıl olur sizce?
@MimiLA
@Martilikiz07
R Rainbow3461
@m_aslicim
B blossom-
kuzum biliyormusun aynı şeyleri hepimiz yaşıyoruzGunaydim kizlarbol hamisli gunumuz olsun ☺
Dun catlama gününde bisi olmadi ikna edemedimve cok sinirlerimi bozdu yapmicam buay baska onceki yaptiklarimdan olursa olur
Rica ederim ne demek Insallah gebesindir canimm ve bizde o mutku haberi lairiz sendeninsallah çok teşekkür ederim içimi rahatlattınız günü gününe gelirdi acaba regl olmam gereken gün hamile mi kaldım diye düşünüyorum artık
Benim hepsinde 3 4 dk da çıkmıştı. Resmini atsana canım merak ettim. Ben artık o testlere güvenmiyorum çünkü insallah senin vardirda çok sevinirsinBugunkinde 5 dakikada cikti ya bilmiyrm
Hoşgeldin tekrardan canımm burda hepimiz aynı şey için birbirimize destek oluyoruzHoşbuldum canım1 yıldır evliyim 6 aydır korunmayı bıraktık henüz olmadı maalesef. Yarın eşim test yaptıracak bende geçen ay yumurta takibine başladım çünkü hipofiz adenomum var. Bir sürü bir sürü stresler anlayacağın bende koştum geldim çünkü bunları sadece o an yaşayanlar anlar
Kuzum eğer o kadar ağrı olduysa çok büyük ihtimalle pikti, benimde pik günleri deliler gibi batıyor, yumurtlama ne taraftan oluyorsakızlar günaydın
Dün akşam pik gibi gördük ya.kaçırmak içimden gelmedi değerlendireyim dedim.
aman Allahım böyle bi acıma yok. Afedersiniz ilişki sırasında içeriden bişeye vuruyomuş,değiyormuş gibi acı çektim sesimi cıkarmadım ama bitsin diye bekledim resmen.bence dün pikti.yumurta baya büyümüştü.normalde böyle bi hissetme olmaz genelde.ve dün ateşim 35.8 di. bugün 36 olmuş. ne demek şimdi bu ateş.?çatladımı ? pik günümü?
D1DEM @diloyloy1 B BUSR4 @MimiLA rosebatum R Rainbow3461 B blossom-
BENce mantikli canim ama boyle gunleri bilmek esini strese sokabilir cokta gunleri bilmese keskeKızlar eşim dün aksam 4gün üst üste nasıl olucak diyor, bilerek öyle dedim ona. olmadı dün aksam oldu. bu aksam pikse yapmıyım diyorum. ertesi gün yaparım çatlama günü,zaten evdeyim hafta sonu..birde pazar yaparım.nasıl olur sizce?
@MimiLA
@Martilikiz07
R Rainbow3461
@m_aslicim
B blossom-
kuzum benımki bu ay kendı soruyo.dün testi yaptınmı banada at dedi.BENce mantikli canim ama boyle gunleri bilmek esini strese sokabilir cokta gunleri bilmese keske
Amin kuzum insallahAllahım isteyen herkeze versin insallah insallah,burasi cok guzel bi yer daha eşimin haberi yok,burdaki tüm kullara rabbim sifa versin mutlu eylesin
Aynen kuzum bu ay belirti aramak yok arayanı döverim haEvet ya cook var ama hic belirti filan aramihorum kndimde Oylece bekklemekteyim
Bence olur kuzum doktorlar zaten hep 1dolu 1 boş öneriyorKızlar eşim dün aksam 4gün üst üste nasıl olucak diyor, bilerek öyle dedim ona. olmadı dün aksam oldu. bu aksam pikse yapmıyım diyorum. ertesi gün yaparım çatlama günü,zaten evdeyim hafta sonu..birde pazar yaparım.nasıl olur sizce?
@MimiLA
@Martilikiz07
R Rainbow3461
@m_aslicim
B blossom-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?