Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Herkese hayırlı cumalar kızlar. Bu yılın son cuma günü bugün sela vakti geliyor Allah el açıp dua ettiğiniz ne varsa kalbinizdekileri Rabbim elinize vermeyi nasip etsin inşallah. Bu arada günü geçenler ne olur çok umut etmeyin inanın regl olunca insan çöküyor bem ilk defa 6 gun gecikti bu ay. Herkesin şaşma oluyormuş bu ay mevsimlerden dolayı akışına bırakın inanın zor ama akışına bırakmak bizi daha iyi rahatlatır gelicek olan gelirde önümüzdeki maçlara bakarız.

Keşke ama nerdeeee bu liste ocakts coşacak gibi

Öğle arası bi koşu alayım, 2 dilek şartmı ben tek dilek hakkımı kullanmak istiyorum

hayirlisini diliyorum hepimiz icin bende acikcasi Test yapmaktan cekiniyorum adet tarihini 3 gün gectikten sonra yapmayi düsünüyorum
En iyisi regl gecikince yapmak ben salaklık yaptım ama doktorda yapabilirsin dedi, bugünden salıya kadar regl olmam lazm bakalım

Günaydın tamam doktora gıdıcem gebe kalmadan önce ne yapmalıyım ogrenıcem
En iyisi ececim

Hasta oldum cnm Bn bat 23ocak cnm
Gün geçmeden kırmızıları gördüm yeni bat 23 ocak
Kızlarrrrr ocakta coşalım coşalım inşallahhhh

Bu topiğin ilk hamişini deli gibi merak ediyorum
Bendeeee

Kuzumm keske ikna edebilseydin dun de onemliydi belki bugun ikna edersin
Naptim nettim olmadi umrumda değil su dakkadan sonra bidahaki yumurtlamaya kadar yok
Ya benimki boylr degildi noldu anlamiyorum tuturmus o gun 2 kere yaptim pert im cikti diye naptim nettim dun istemedi onceki gunler yapmistik zaten olucak sa olsun bu sekilde.. Bodahaki yumurtlamaya kadar elletmicem kendimi cok sinir oldum ona

Hayırrlı cumalar canım, ocağa güzel dileklerle girecez inşallaj, rabbim nasip etsin inşallah

kuzum ben Adet oldum bugun 4. Günüm.
3. günü hormon testi yaptırdım
Değerlerim normal Allaha şükür sadece tsh yüksek
Onun içinde dahiliyeye gidip ilac yazdırmam lazım
Tsh yüksek olmadı gebeliğe engelmiş
Yani benim 4.5 çok yüksek değil ama bebek düşünenlerde 2.5 olması lazımmış

Valla kızlar ben meryem suresini okuyorum hergun yasinle birlikte 41e tamamlicam inşallah. Bu şekilde hamile kalanlar var. Rabbim neyi vesile eder bilmiyoruz. Vericek olanda vermicek olanda Allah. Ve yüce Rabbim kabul etmicegi duaya el artırmazmış. Ben buna çok inanıyorum. Valla umarım 2020 herşeyiyle herkese huzur sağlık umut dolu yıl getirsin inşallah

Aynen kuzum bu ay belirti aramak yok arayanı döverim ha
Kesinlikle belirti yokk Valla insan arayinca pisklojikmen ortaya hersey cikiyor o yuzden hiic kndimizi yiprstmaya gerek yok bata kadar beklicez gelmezse test yapicaz Bu kadar basitt

Günaydın kizlaar bende daha yeni ayılabildim dün misafirim vardı yemekte doktorun yeme dediği şeylerden yedim ve aşırı rahatsız etti şimdi anlıyorum doktoru bütün gece uyuyamadım inşallah bu dr sayesinde ve allahın izniyle hamis kalacağıma inanıyorum

Kesinlikle belirti yokk Valla insan arayinca pisklojikmen ortaya hersey cikiyor o yuzden hiic kndimizi yiprstmaya gerek yok bata kadar beklicez gelmezse test yapicaz Bu kadar basitt
Aynen öyle kuzum güzel özetledin

Kızlar benim takvimde bu ay böyle oldu bundan sonrası mühim deil kafaya gore artık
Ateşimde bugün 36.6 cıktı

Eklentiler

• Screenshot_20191227-121707_Period Tracker.webp
    13,7 KB · Görüntüleme: 29
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…