- 4 Eylül 2019
- 4.647
- 3.131
- 83
- 43
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #59.361
NEDEN KORKUYORSUN CANIM. TADINI ÇIKARTSANA HAMİŞSİN NE GÜZEL :dEki Görüntüle 2569683 kızlaarr ustteki dünkü alttaki bugunki 5 dakika icinde cikti,cok korkuyorum
Keşke ama nerdeeeeŞu an beklemiyorum kuzum ya, gerçekten çok gönülden söylüyorum bunu.. Olursa şahane olur, olmazsa da allahın takdiri, zaten bu ay için en baştan söylediğim biz eşimle zevkine korunmadık bu ay
ama önce seni istiyorum listeye
Öğle arası bi koşu alayım, 2 dilek şartmı ben tek dilek hakkımı kullanmak istiyorumBugün canım
En iyisi regl gecikince yapmak ben salaklık yaptım ama doktorda yapabilirsin dedi, bugünden salıya kadar regl olmam lazm bakalımhayirlisini diliyorum hepimiz icin bende acikcasi Test yapmaktan cekiniyorum adet tarihini 3 gün gectikten sonra yapmayi düsünüyorum
En iyisi ececimGünaydın tamam doktora gıdıcem gebe kalmadan önce ne yapmalıyım ogrenıcem
Hasta oldum cnm Bn bat 23ocak cnm
Kızlarrrrr ocakta coşalım coşalım inşallahhhhGün geçmeden kırmızıları gördümyeni bat 23 ocak
BendeeeeBu topiğin ilk hamişini deli gibi merak ediyorum
Naptim nettim olmadi umrumda değil su dakkadan sonraKuzumm keske ikna edebilseydin dun de onemliydi belki bugun ikna edersin
Ya benimki boylr degildi noldu anlamiyorum tuturmus o gun 2 kere yaptim pert im cikti diye naptim nettim dun istemedi onceki gunler yapmistik zaten olucak sa olsun bu sekilde.. Bodahaki yumurtlamaya kadar elletmicem kendimi cok sinir oldum onakuzum biliyormusun aynı şeyleri hepimiz yaşıyoruz
ben şunu anladım
bunlar bizim yumurtlama dönemimiz olduğunda ellerinde olmadan şehvet duygusunu değil mecburiyet duygusunu hşissediyolar
o yüzden aslında gün aşırı yaptırıp çaktırmamak lazım bunlara
test yaptığımızda da pik günü geleceğinde ona göre ayarlarız artık napalım
Hayırrlı cumalar canım, ocağa güzel dileklerle girecez inşallaj, rabbim nasip etsin inşallahHerkese hayırlı cumalar kızlar. Bu yılın son cuma günü bugün sela vakti geliyor Allah el açıp dua ettiğiniz ne varsa kalbinizdekileri Rabbim elinize vermeyi nasip etsin inşallah. Bu arada günü geçenler ne olur çok umut etmeyin inanın regl olunca insan çöküyor bem ilk defa 6 gun gecikti bu ay. Herkesin şaşma oluyormuş bu ay mevsimlerden dolayı akışına bırakın inanın zor ama akışına bırakmak bizi daha iyi rahatlatır gelicek olan gelirde önümüzdeki maçlara bakarız.
Insallah canim ama aklima takildi degerler neden degistiki acaba adetin 3.gunu gitmedinmi
Iyiyim kuzum sen nasılsın
Iyiyim hamd olsun kuzum valla oylece bati bekliyoruz
Naptim nettim olmadi umrumda değil su dakkadan sonrabidahaki yumurtlamaya kadar yok
Ya benimki boylr degildi noldu anlamiyorum tuturmus o gun 2 kere yaptim pert im cikti diye naptim nettim dun istemedi onceki gunler yapmistik zaten olucak sa olsun bu sekilde.. Bodahaki yumurtlamaya kadar elletmicem kendimi cok sinir oldum ona
[/QUOT
Kuzum insallah yunurtlama gunundekinden tutar ne diyelim
Kesinlikle belirti yokk Valla insan arayinca pisklojikmen ortaya hersey cikiyor o yuzden hiic kndimizi yiprstmaya gerek yok bata kadar beklicez gelmezse test yapicaz Bu kadar basittAynen kuzum bu ay belirti aramak yok arayanı döverim ha
Kızlar eşim dün aksam 4gün üst üste nasıl olucak diyor, bilerek öyle dedim ona. olmadı dün aksam oldu. bu aksam pikse yapmıyım diyorum. ertesi gün yaparım çatlama günü,zaten evdeyim hafta sonu..birde pazar yaparım.nasıl olur sizce?
@MimiLA
@Martilikiz07
R Rainbow3461
m_aslicim
@trncysl
Anladim canım bnde bugun gostericemadetin 3. Günü gittim canım. Önceki değerlerim ekim ayının değerleri stresten yüksek cıkmıs olabilir
Aynen öyle kuzum güzel özetledinKesinlikle belirti yokk Valla insan arayinca pisklojikmen ortaya hersey cikiyor o yuzden hiic kndimizi yiprstmaya gerek yok bata kadar beklicez gelmezse test yapicaz Bu kadar basitt
Cook sukur kuzum yook hissetmedim esim hissetmis ne zaman oldukiTubaasare bitanemmm nasilsin nerlerdesin sende depremi hissettinmi
tamam kuzum anladımEki Görüntüle 2569710
24'ü pik 25'i çatlamaydı yavrum benim dönem böyleydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?