- 24 Ekim 2019
- 7.150
- 12.407
- 163
- 27
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #59.381
Iyiyim kuzum sen nasılsınKızlar nasılsınız? Eşim 2de ameliyata giriyor dualarınızı eksik etmeyin olur mu?
14 te bi yap bakalım kuzum, o dediğin sancının olduğu bi gün önce, ve sancının oldığu gün pik oluyor benim, sonra silikleşiyor. Bakalım senin nasıl çıkcak, sancı hala devam ediyor mu peki. Ara ara bıçak saplanır gibitamam kuzum anladım
valla sora sora bir hal oldum kusura bakmayın..
bugünün ovulasyonuna bakıcam 14:00da
Iyiz canim gecer gider hemencicik insallah kuzumKızlar nasılsınız? Eşim 2de ameliyata giriyor dualarınızı eksik etmeyin olur mu?
Canım Allah yardimcisi olsun biranonce saglicakla girer cikar insalahKızlar nasılsınız? Eşim 2de ameliyata giriyor dualarınızı eksik etmeyin olur mu?
hayır kuzum şuan yok14 te bi yap bakalım kuzum, o dediğin sancının olduğu bi gün önce, ve sancının oldığu gün pik oluyor benim, sonra silikleşiyor. Bakalım senin nasıl çıkcak, sancı hala devam ediyor mu peki. Ara ara bıçak saplanır gibi
Canim cok erken gecmeden test yapmayin valla insanin pskilojisi etkileniyor bos yere uzuluyorsnKızlar bata 5 gün kala test yaptım negatiferken mi yaptım acaba ama kesin yoktur yine
Hilala tsh hemen düşer cnm merat etme, çokta yüksek değil zaten inş gebe kalırsnkuzum ben Adet oldum bugun 4. Günüm.
3. günü hormon testi yaptırdım
Değerlerim normal Allaha şükür sadece tsh yüksek
Onun içinde dahiliyeye gidip ilac yazdırmam lazım
Tsh yüksek olmadı gebeliğe engelmiş
Yani benim 4.5 çok yüksek değil ama bebek düşünenlerde 2.5 olması lazımmış
Bende regl olmayı bekliyorum ama türkçesi olurmu bilemedim olmaz diyorlarValla kızlar ben meryem suresini okuyorum hergun yasinle birlikte 41e tamamlicam inşallah. Bu şekilde hamile kalanlar var. Rabbim neyi vesile eder bilmiyoruz. Vericek olanda vermicek olanda Allah. Ve yüce Rabbim kabul etmicegi duaya el artırmazmış. Ben buna çok inanıyorum. Valla umarım 2020 herşeyiyle herkese huzur sağlık umut dolu yıl getirsin inşallah
Kalacaksn tabi kuzucuk inşallahGünaydın kizlaar bende daha yeni ayılabildimdün misafirim vardı yemekte doktorun yeme dediği şeylerden yedim ve aşırı rahatsız etti şimdi anlıyorum doktoru bütün gece uyuyamadım inşallah bu dr sayesinde ve allahın izniyle hamis kalacağıma inanıyorum
Saat en fazla 10 gibi oldu kuzum elazigdan buraya vurmusCook sukur kuzum yook hissetmedim esim hissetmis ne zaman olduki
Erken davrandım herhalde ben ya ama hiç adet belirtim yoktu normalde başlardı artık silik falan çıkar dedim ama çıkmadıCanim cok erken gecmeden test yapmayin valla insanin pskilojisi etkileniyor bos yere uzuluyorsn
sabah 10 mu canim hic hissetmemisim uyuyodum Rabbim beterinden korusunSaat en fazla 10 gibi oldu kuzum elazigdan buraya vurmus
En az 2 gun gecmeli canım bos yere yipratiyoruz kendimiziErken davrandım herhalde ben ya ama hiç adet belirtim yoktu normalde başlardı artık silik falan çıkar dedim ama çıkmadı
3 kere sıkıntı yasadim daNEDEN KORKUYORSUN CANIM. TADINI ÇIKARTSANA HAMİŞSİN NE GÜZEL :d
Benim hepsinde 3 4 dk da çıkmıştı. Resmini atsana canım merak ettim. Ben artık o testlere güvenmiyorum çünkü insallah senin vardirda çok sevinirsin
Bilmem canım aslin da hiç biseye alerjim olmazdı da bilemiyorumBende bisey olmadı acaba içindeki biseye alerjin mi var
Canim sıkıntı yasaydiysan hemen bi doktora gitsene ilac alman gerekiyosa hemen versin kan testide yaptir3 kere sıkıntı yasadim da
Evet aslindaCanim sıkıntı yasaydiysan hemen bi doktora gitsene ilac alman gerekiyosa hemen versin kan testide yaptir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?