- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #59.401
Benimki hiç bir umut vaad etmiyordlKızlar benim takvimde bu ay böyle oldu bundan sonrası mühim deil kafaya gore artık
Ateşimde bugün 36.6 cıktı
kac gün kala yaptın canım testiEki Görüntüle 2569721 dünku bugunki
Benim yine aynı 36.8 hiç sasmio kaç gündür aynı ama gün içinde dusuoIyi kuzum iyi benim akşam 37.0 idi sabah yüksek çıkar belki
Cok sukur canim insallah hayirli haberlerini aliriz..folik asidi senmi istedin canim her doktor vermiyorGünaydın kızlar bugün doktor kontrolüm var di yumurtalıklara baktircakdim gittim çok güzel bi sorun yok dedi sağ taraftaki yumurta büyümüş catlatma inesi vuruldum bu akşam ilişki yok yarın iliski var dedi inş güzel sonuç alırım bide folik asit verdi bakalım hayırlısı olsun catlatma inesi vurulupda sonuç alan varmı kizlar
Iki gunKaç gu
kac gün kala yaptın canım testi
Hiç bi bilgim yok kuzum benim sorum başkaKızlar c life macun la beraber folik asit kullansam sorun olurmu acaba bilgisi olan varmi
Benim bugün beş gün vardı yaptım negatif çıktı çok üzüldüm de erken mi davranmışım acaba diye sordumIki gun
Erken yapmisin acelen ne canimBenim bugün beş gün vardı yaptım negatif çıktı çok üzüldüm de erken mi davranmışım acaba diye sordum
Resim attim,dunkinde bisi cikmadiBenim bugün beş gün vardı yaptım negatif çıktı çok üzüldüm de erken mi davranmışım acaba diye sordum
Alıyorlar canim götür yenisini al mecbur almak zorundalar test Bozuk oluncaKızlar adete iki gün kala bu testleri yaptım test bozuk cıktı görürsem alirlarmi Eki Görüntüle 2569726 Eki Görüntüle 2569727
Evet bi tyhaflik varKızlar adete iki gün kala bu testleri yaptım test bozuk cıktı görürsem alirlarmi Eki Görüntüle 2569726 Eki Görüntüle 2569727
Kuzum hastayım da çok ilaç içemiyorumErken yapmisin acelen ne canim
Bozuk canim bu benim de böyleydiKızlar adete iki gün kala bu testleri yaptım test bozuk cıktı görürsem alirlarmi Eki Görüntüle 2569726 Eki Görüntüle 2569727
Ikinci çizgi hep belirdi ama gebelik olamaz dimiAlıyorlar canim götür yenisini al mecbur almak zorundalar test Bozuk olunca
Sonra üzülüyoruz canim alma sen yinede ilaç flan geçmiş olsun kuzumKuzum hastayım da çok ilaç içemiyorumyoksa en azından ilaç içeyim diye
Negatifmiydi pekiBozuk canim bu benim de böyleydi
O zaman bir kaç gün sonra tekrar deneyim çünkü adet belirtililerim yok kasık ağrım oldu ama geçti üç gündür hiç ağrım da yok göğüslerim sisti iyice ama acı yok ben ihtimal vermiştim bu ay ama negatif çıkınca üzüldüm birazResim attim,dunkinde bisi cikmadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?