- 9 Kasım 2019
- 5.418
- 8.986
- 118
- 36
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #59.421
Bozuk olduğu için canim birsey diyemem yenisi yap ona göre bakalım olurmu bunu götür mutlakaIkinci çizgi hep belirdi ama gebelik olamaz dimi
Tesekkur ederim kuzucum aynen çok üzüldüm sabah sabah yapmasaydım keşkeSonra üzülüyoruz canim alma sen yinede ilaç flan geçmiş olsun kuzum
Bugün göturemem ama adetimde 2 gün gecikti bu testi 4 5 gün önce yapmıştımBozuk olduğu için canim birsey diyemem yenisi yap ona göre bakalım olurmu bunu götür mutlaka
Bak benim de aynı senin gibi yapmadım kaşık ağrılarım var goguslerim ucu acımaya başladı yapamadım test bekliyorum çok umudum yok ama olsunTesekkur ederim kuzucum aynen çok üzüldüm sabah sabah yapmasaydım keşke
Unutmuşum ya, oysaki boş boş dolandım tüh
Anladim canim varmı belirtin falnBugün göturemem ama adetimde 2 gün gecikti bu testi 4 5 gün önce yapmıştım
Yok kuzum söylemedi açıkçası bende o sevinçten sormak aklıma bile gelmedi çünkü benim yumurtalık lar çok çok aşırı zayıftı tembeldi beni gören doktor imkansız büyümez diyiyordu o sevinle sormadimHiç bi bilgim yok kuzum benim sorum başkakc mm olmus yumurtan söyledi dr ekstra başka birşey kullaniyormusun ilaç fln
Belirtilere cok bakmak ii degil aslinda ben iki gebeligimde oldum olacagim dedim,gebe ciktim,tabi kisiden kisiye degisioO zaman bir kaç gün sonra tekrar deneyim çünkü adet belirtililerim yok kasık ağrım oldu ama geçti üç gündür hiç ağrım da yok göğüslerim sisti iyice ama acı yok ben ihtimal vermiştim bu ay ama negatif çıkınca üzüldüm biraz
Koş al kız koş, hem yürüyüş yapmış olursunUnutmuşum ya, oysaki boş boş dolandım tüh
Ooooo çok şükür kuzum valla çok sevindim en azından kullandığın macunlar ise yaramis folik asit zannetmiyorum birsey olcagini macun la birlikte kullan sen inşallah güzel haber verirsinYok kuzum söylemedi açıkçası bende o sevinçten sormak aklıma bile gelmedi çünkü benim yumurtalık lar çok çok aşırı zayıftı tembeldi beni gören doktor imkansız büyümez diyiyordu o sevinle sormadimilaçta 3 ay hayit ilacı bide başka bitkisel ilaçlar kullandım geçen gittim doktora herşeyin düzeldiğini öğrendim allaha şükür şimdide c life macun aldım onu kullanıyorum 8 gundur
Burdada kar yağıyor ya dışarısı çıkılacak gibi değil
Ay kediler doğururken insanlar gibi nasıl vaaa vaaa vaaa vaaaa bağıryorlarBurdada kar yağıyor ya dışarısı çıkılacak gibi değilbide kedim doğuracak evde tek bırakmak istemiyorum
C life bırakmam gerek biliyorsun degilmi çatlatma ignemi vuruldukdan sonraYok kuzum söylemedi açıkçası bende o sevinçten sormak aklıma bile gelmedi çünkü benim yumurtalık lar çok çok aşırı zayıftı tembeldi beni gören doktor imkansız büyümez diyiyordu o sevinle sormadimilaçta 3 ay hayit ilacı bide başka bitkisel ilaçlar kullandım geçen gittim doktora herşeyin düzeldiğini öğrendim allaha şükür şimdide c life macun aldım onu kullanıyorum 8 gundur
Senin baya baya belli inşallah vardır. Benim bu kadar aşırı belli çıkmamıştı hiç hep silik pembeydi. İnşallah vardır git kan ver canımEki Görüntüle 2569721 dünku bugunki
Benim kedim daha öncede doğum yaptı hiç bağırmamıştı ama kuzum benim çok uslu sessiz sakindir benim kızım verene kurban olayım ya evladım gibi seviyorumAy kediler doğururken insanlar gibi nasıl vaaa vaaa vaaa vaaaa bağıryorlar
Inş canım rabbim hepimize nasip etsin o güzel duyguyu yaşamayı hepimiz emeklerimizin karşılığını alırız insOoooo çok şükür kuzum valla çok sevindim en azından kullandığın macunlar ise yaramis folik asit zannetmiyorum birsey olcagini macun la birlikte kullan sen inşallah güzel haber verirsin
Merhaba canım Genelde ağrı yaşayan arkadaşlar oluyor yumurtalık ağrısı onlar gayet normal canim olmasiKızlar merhaba 36 yasindayim 4 aydir cocuk deniyoruz bu ay ilk kez klomen kullandım adetim başlayalı bugün 17.gün korkunç yumurtalik ve bel agrisi yaşıyorum 7 gun once yumurta oluşmuş dedi doktor detay vermedi ilişki günleri verdi gönderdi benim gibi agri yaşayan var mi ?
Aminnnn kuzum aminn inşallahInş canım rabbim hepimize nasip etsin o güzel duyguyu yaşamayı hepimiz emeklerimizin karşılığını alırız ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?