Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
10 gün önce 3 gün boyunca kahverengi pembe kanamam oldu ama onun dışında hiç bir belirtim yok tekrardan test yapmaya korkuyorum negatif çıkar diye

Hiç bi bilgim yok kuzum benim sorum başka kc mm olmus yumurtan söyledi dr ekstra başka birşey kullaniyormusun ilaç fln
Yok kuzum söylemedi açıkçası bende o sevinçten sormak aklıma bile gelmedi çünkü benim yumurtalık lar çok çok aşırı zayıftı tembeldi beni gören doktor imkansız büyümez diyiyordu o sevinle sormadimilaçta 3 ay hayit ilacı bide başka bitkisel ilaçlar kullandım geçen gittim doktora herşeyin düzeldiğini öğrendim allaha şükür şimdide c life macun aldım onu kullanıyorum 8 gundur

Belirtilere cok bakmak ii degil aslinda ben iki gebeligimde oldum olacagim dedim,gebe ciktim,tabi kisiden kisiye degisio

Ooooo çok şükür kuzum valla çok sevindim en azından kullandığın macunlar ise yaramis folik asit zannetmiyorum birsey olcagini macun la birlikte kullan sen inşallah güzel haber verirsin

C life bırakmam gerek biliyorsun degilmi çatlatma ignemi vuruldukdan sonra

Kızlar merhaba 36 yasindayim 4 aydir cocuk deniyoruz bu ay ilk kez klomen kullandım adetim başlayalı bugün 17.gün korkunç yumurtalik ve bel agrisi yaşıyorum 7 gun once yumurta oluşmuş dedi doktor detay vermedi ilişki günleri verdi gönderdi benim gibi agri yaşayan var mi ?

Ooooo çok şükür kuzum valla çok sevindim en azından kullandığın macunlar ise yaramis folik asit zannetmiyorum birsey olcagini macun la birlikte kullan sen inşallah güzel haber verirsin
Inş canım rabbim hepimize nasip etsin o güzel duyguyu yaşamayı hepimiz emeklerimizin karşılığını alırız ins

Merhaba canım Genelde ağrı yaşayan arkadaşlar oluyor yumurtalık ağrısı onlar gayet normal canim olmasi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…