- 19 Kasım 2019
- 53.607
- 136.115
- 698
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #59.441
Butik felan yokmu yakınlarda, bem 3 yer gezdim anca bunu buldumBenim kedim daha öncede doğum yaptı hiç bağırmamıştı ama kuzum benim çok uslu sessiz sakindir benim kızım verene kurban olayım ya evladım gibi seviyorum
Çok tatlımış.
Yok kuzum doktorun kendisi verdi ismide folic trio diye bi ilacCok sukur canim insallah hayirli haberlerini aliriz..folik asidi senmi istedin canim her doktor vermiyor
Çarşıya inmem gerekir öyle şeyler satan yer bulabilmek içinButik felan yokmu yakınlarda, bem 3 yer gezdim anca bunu buldum
Ama akşama kdar al, daha vakit varÇok tatlımış.
Bende alamadım ya
Herşeyi önce rabbime sonra da sizlere borçluyum sizin sayenizde herşeyi öğrendim yaşım 22 ben ne yumurtalık ne de başka bisey bilmezdim hamileliği dair hiçbir şey bilmezdim sizlerin sayenizde vucudumu çözdüm değişiklerin farkına vara biliyorum hepinizden rabbim razı olsunAminnnn kuzum aminn inşallah
Sonra negatif çıktıNegatifmiydi peki
Kesin vardır canim test yap10 gün önce 3 gün boyunca kahverengi pembe kanamam oldu ama onun dışında hiç bir belirtim yok tekrardan test yapmaya korkuyorum negatif çıkar diye
Ayy canimmm benim biz bunun için burdayız zaten benimde bilmediğim çok şey varmis burdan öğrendim bende allah senden de razı olsun minnak kuzzu yaşında küçükmüşHerşeyi önce rabbime sonra da sizlere borçluyum sizin sayenizde herşeyi öğrendim yaşım 22 ben ne yumurtalık ne de başka bisey bilmezdim hamileliği dair hiçbir şey bilmezdim sizlerin sayenizde vucudumu çözdüm değişiklerin farkına vara biliyorum hepinizden rabbim razı olsun
Ne yapiosun canim olumlu sonuç mu var yoksa bakamadım mesajlaraHerşeyi önce rabbime sonra da sizlere borçluyum sizin sayenizde herşeyi öğrendim yaşım 22 ben ne yumurtalık ne de başka bisey bilmezdim hamileliği dair hiçbir şey bilmezdim sizlerin sayenizde vucudumu çözdüm değişiklerin farkına vara biliyorum hepinizden rabbim razı olsun
Merhaba canim ev işi vallahi sen nasılsınNapiyosunuz kizlar
1.5 aylık evliyim ama kanama daha yenisin diye olmuş olabilir diyolar bilmiyorum ama gerçekten çok istiyorum bende esimdeKesin vardır canim test yap
Macunu bırakmam gerekiyormu canım ben de kendimce diyiyordum ineden 3gun sonrada kullanınca bırakırım kadın demisdi ya yumurta çatlayınca 3 gün da kullanıp birakinC life bırakmam gerek biliyorsun degilmi çatlatma ignemi vuruldukdan sonra
Bn cok az Hissrttim bnde uykudaydim kuzum uyandim annem soyledi dusakabin kalisi baya sallanmisSabah 10 mu canım
sabah 10 mu canim hic hissetmemisim uyuyodum Rabbim beterinden korusun
Sen ne yapiyorsun kuzum cok hissettinmi
Sağol kuzum benim ❤Ayy canimmm benim biz bunun için burdayız zaten benimde bilmediğim çok şey varmis burdan öğrendim bende allah senden de razı olsun minnak kuzzu yaşında küçükmüş
Burak canim artik yumurtlama oldukdan sonra iki gün daha kullanın bırakın diyorlar sen çatlatma iğnesi vurulcam diyorsun bırak artıkMacunu bırakmam gerekiyormu canım ben de kendimce diyiyordum ineden 3gun sonrada kullanınca bırakırım kadın demisdi ya yumurta çatlayınca 3 gün da kullanıp birakin
Ovu testinden iki gün sonra bırakın deniliyor yani catladikdan sonra kuuzmBurak canim artik yumurtlama oldukdan sonra iki gün daha kullanın bırakın diyorlar sen çatlatma iğnesi vurulcam diyorsun bırak artık
Benim için olumlu kuzum yumurtaliklarim tembeldi 3 ayin sonunda rabbime şükürler olsun düzeldiler bugün doktor kontrolüm var di gittim sağda ki yumurta büyümüş catlatma inesi vuruldumNe yapiosun canim olumlu sonuç mu var yoksa bakamadım mesajlara
Şimdi ine yi vuruldum eve geldim canım daha kullanmayayım macunu öylemi diyiyorsun canımBurak canim artik yumurtlama oldukdan sonra iki gün daha kullanın bırakın diyorlar sen çatlatma iğnesi vurulcam diyorsun bırak artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?