- 4 Ağustos 2019
- 2.541
- 6.501
- 88
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #59.641
Sağol cnm inşallah bi dahakine hamıle diye güncellersin cnmGüncelledim :)
Güncelledim :)
Maşallah canım tsh düşürmek için nasıl bir ilaç kullanılıyor?
Yeni bat alabilir miyim
Yaaaa çok tatlıBende iş çıkışı alacağım
Evet canım bende eşimde bütün tahlillerimizi yaptırdık çok şükür ikimizde sağlıklıyız lakin hiç gebe kalmadım aslında ben hep 14 gün sanıyodum yumurtlamayı ama öle deilmis meğersem 18 19 günlerde yumurtuyormuşumCanim srn hic hormon testi yaptirddinmi kontrol felan oldun mu
Amın. Kuzum inşallah ya ınsallah@Melodiaa astroloji ile ilgileniyor bugün akşam güneş-jüpiter kavuşumu varmış yılda 1 kez oluyormuş, niyet kapıları açık oluyormuş, sahip olmak istediğin birşey için anahtarlık aldık, bugün 21:25te sessiz bir odada niyetimizi tutacaz ve anahtarkığı çantamıza koyacaz her gördüpümüzde niyeti tekrar edecezbende bebek figürlü aldm onu bulabildim birtek uğurlu gelecek inanıyorum
Yaa unutmaaaa
Olacakkkkkkk burası hamiş dolup taşacak
Aa daha sendemi almadn, unutmayn
Tamm kuzumgörmedim kuzum kusura bakma
bide işteyim tam bildirim geliyo açıyorum.biri gelince sayfayı direk kapatıyorum.Kalıyo öyLE
tamam kuzum dediğin gibi yapalım
Iyi canim sorun yoksa denemeye devam ozamamEvet canım bende eşimde bütün tahlillerimizi yaptırdık çok şükür ikimizde sağlıklıyız lakin hiç gebe kalmadım aslında ben hep 14 gün sanıyodum yumurtlamayı ama öle deilmis meğersem 18 19 günlerde yumurtuyormuşum
senın bariz belli çok güzell..Tamm kuzum Eki Görüntüle 2569799
Bak bunlar benimkiler son testi dun yaptim catlamis gordugun gibi tammen silik yani seninkinde hala bi koyuluk oldugu icin yarina felan catlayabilir eve gidince aksam bitane daha yap test bende dun gece 11 de yaptim son testi
Dun catlamisti gectisenın bariz belli çok güzell..
sende bu aksamı değerlendir kuzum
akşama herkese sevişsinn
evet canım inşallah daha fazla aratmaz Rabbim tez zamanda verir her birimizin kucağına birer ikişer üçer gerçi ben dördede razıyımIyi canim sorun yoksa denemeye devam ozamam ☺ herkes oyle saniyo evet hep ayni olmayabiliyo yumurtlama ben 17. 18. 19. 20. Gun bile yumurtladığım oldu her ay farkli
Gösterme bidaha yapmiyom test artik de hattaÖyle yapcam canim okadar pismanimki gösterdiğime anlatamam adam tükenmişlik sendromuna girdi
bu aksam sen bi poposun dokun ve gözlerinin içine bakarak ' içim istiyo ' deDun catlamisti gectibenimki istemedi malesef oncesine yapmistik zatrn oluyosa olsun gina geldi sen bu geceyi kacirma yarinda
Ha ha hasenın bariz belli çok güzell..
sende bu aksamı değerlendir kuzum
akşama herkese sevişsinn
Kiz dun neler yaptım yok herifde istek yok sinir oldum hic yanasmicambu aksam sen bi poposun dokun ve gözlerinin içine bakarak ' içim istiyo ' debi yoklama yap ayda 1kere geliyor bu firsatlar dün aksamın inadını yapma
Sizin kaç çıkmıştı evvelde bana hicbisey yazmadıBende vardı kilo verdim düzene girdi doktorum şuan değer sadece 3 ama doktorum hormonlar için ve insulin direnci icin glifor yazdı. 2.5 ustu direnc demekmis. Dahiliye doktorum olaca gerek yok dedi ama kadın doğum doktoru kullan dedi bende kullanıyorum
Gözün aydın canım Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahdoktora gittim bebeği görmeye:) 5 hafta 5 günlük olmuşuz :) kalbinin atışını da gördüm ya çok mutluyum şu an içimde bir mucize var
Rabbim isteyen herkese tez zamanda nasip etsin inşallah
Merhaba cnm hoşgeldinHanımlar merhaba
Valla kuzum dongun uzun ya olabilirİnşallah yarında bu manzarayla karşılaşmasam iyidir
Hoşbulduk cnm benimMerhaba cnm hoşgeldin
Çok teşekkür ederim kuzum böyle önerilerinizi yazıp eczaneden bakıcam bugünBen dün eczacıma danıştım hazırlık aşamasındayım dedim FOLİDOCE tavsiye etti B12 de varmış içinde onu aldım.bugün kullanmaya başladım.ilk hamileliğimde ımom kullandım o da başarılı.
Adam yoruldu DidemcimKiz dun neler yaptım yok herifde istek yok sinir oldum hic yanasmicamzatrn hormonum dusmemistir daha bu ay bi iseye yaramaz
Aynen canım yaaValla bende hayret ediyorum anlamayanlara biz cok takip ettiğimizdenmidir nedir bilmiyorum ki aay canim valla oyle yapacam pike yaklaşınca adam yaklaşacak artık biz ister onlar kaçar oldu tersine döndük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?