Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Amın. Kuzum inşallah ya ınsallah

görmedim kuzum kusura bakma
bide işteyim tam bildirim geliyo açıyorum.biri gelince sayfayı direk kapatıyorum.Kalıyo öyLE
tamam kuzum dediğin gibi yapalım
Tamm kuzum
Bak bunlar benimkiler son testi dun yaptim catlamis gordugun gibi tammen silik yani seninkinde hala bi koyuluk oldugu icin yarina felan catlayabilir eve gidince aksam bitane daha yap test bende dun gece 11 de yaptim son testi

Iyi canim sorun yoksa denemeye devam ozamam herkes oyle saniyo evet hep ayni olmayabiliyo yumurtlama ben 17. 18. 19. 20. Gun bile yumurtladığım oldu her ay farkli

senın bariz belli çok güzell..
sende bu aksamı değerlendir kuzum
akşama herkese sevişsinn

senın bariz belli çok güzell..
sende bu aksamı değerlendir kuzum
akşama herkese sevişsinn
Dun catlamisti gecti benimki istemedi malesef oncesine yapmistik zatrn oluyosa olsun gina geldi sen bu geceyi kacirma yarinda

Iyi canim sorun yoksa denemeye devam ozamam ☺ herkes oyle saniyo evet hep ayni olmayabiliyo yumurtlama ben 17. 18. 19. 20. Gun bile yumurtladığım oldu her ay farkli
evet canım inşallah daha fazla aratmaz Rabbim tez zamanda verir her birimizin kucağına birer ikişer üçer gerçi ben dördede razıyım

Dun catlamisti gecti benimki istemedi malesef oncesine yapmistik zatrn oluyosa olsun gina geldi sen bu geceyi kacirma yarinda
bu aksam sen bi poposun dokun ve gözlerinin içine bakarak ' içim istiyo ' debi yoklama yap ayda 1kere geliyor bu firsatlar dün aksamın inadını yapma

bu aksam sen bi poposun dokun ve gözlerinin içine bakarak ' içim istiyo ' debi yoklama yap ayda 1kere geliyor bu firsatlar dün aksamın inadını yapma
Kiz dun neler yaptım yok herifde istek yok sinir oldum hic yanasmicam zatrn hormonum dusmemistir daha bu ay bi iseye yaramaz

Sizin kaç çıkmıştı evvelde bana hicbisey yazmadı

doktora gittim bebeği görmeye:) 5 hafta 5 günlük olmuşuz :) kalbinin atışını da gördüm ya çok mutluyum şu an içimde bir mucize var
Rabbim isteyen herkese tez zamanda nasip etsin inşallah
Gözün aydın canım Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah çok sevindim kuzum sağlıklı gebelik geçirirsin inşallah sağlıkla da kucağına alırsın

Çok teşekkür ederim kuzum böyle önerilerinizi yazıp eczaneden bakıcam bugün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…