- 11 Kasım 2019
- 1.811
- 3.269
- 48
- 32
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #59.661
Canım doktorum bana moltifor fol vermiştikızlar sizler hangi folik asiti kullanıyorsunuz
ben folbiol kullanıyordum ama ağırmış o tavsiye etmiyolar
şöyle multivitaminli olanı almak istiyorum ama sizler ne kullanıyosunuz doktoruma da sormayı unutmuşum
Silinmeye başkamış kuzum çatlıyorkızlar ovulasyonum
papatya kağıdı gözüken bugün olan.diğeri dünki test.karsılaştırmanız için koydum.
D1DEM @diloyloy1 B BUSR4 @Rainbow3461 @trncysl @Martilikiz07 @Yildem rosebatum
Aynen bi gebe kalsam dünyalar benim olucakValla kuzum dongun uzun ya olabilir
Kiz ne yorulmasiAdam yoruldu Didemcim
Bunu da ekledim kuzum bakacaklarımın arasına çok teşekkür ederim canımmCanım doktorum bana moltifor fol vermişti
En iyisi aslinda ama ne oldu adama boyle herzaman sen kaciyordun nazar degdi adama
Benimde hep 2 gün sürerdineyse öyle yada böyle değerlendirmeye calısıcam canım
bak 2gün pik diyip durdum. 1günde çatladı.
hafta sonuna kalmadı bile
C life bende kullandım canımVallahi canım hayit ilacı kapsülü kullandım incir havuç kuru icdim son olarakda c life macun aldım onu kullanıyorum simdide
Çatlamış görünüyor kuzum hadi inşallah bu ay tutarkızlar ovulasyonum
papatya kağıdı gözüken bugün olan.diğeri dünki test.karsılaştırmanız için koydum.
D1DEM @diloyloy1 B BUSR4 @Rainbow3461 @trncysl @Martilikiz07 @Yildem rosebatum
Amin amin binlerce kez amin canımdoktora gittim bebeği görmeye:) 5 hafta 5 günlük olmuşuz :) kalbinin atışını da gördüm ya çok mutluyum şu an içimde bir mucize var
Rabbim isteyen herkese tez zamanda nasip etsin inşallah
Ayy vallahi ben ilk bu ay böle gün aşırı yaptik bakalım ne olcak 2 gündür ara verdikDun catlamisti gectibenimki istemedi malesef oncesine yapmistik zatrn oluyosa olsun gina geldi sen bu geceyi kacirma yarinda
Al kuzum bence çünkü benim değerlerimin hepsi çok çok yüksekdi ben o ilacı 3 ay kullandim geçen hafta kontrolde doktor inanamadı değerlerim hep düşmüş sadece prolakda min sınırda kalmış onun için dikkat etmemi soyledi sende kullan sonucunu inş gorecenC life bende kullandım canım
Zaten olmazsa şu hayıt hapını bende alacağım
Maşallah kuzum Allah tamamını erdirsin inşallahTabiki :) yaprak gibi açılıp kapanıyor :) duyabilir miyim dediğimde zarar vermesin tavsiye etmiyorum 1 ay sonra dinleyelim dedi :) gördüm yani
Slm canimm nasılsınSelam kizlarrrr ♥♥♥♥
Cıx cıx cıx nasıl kaçırdın yaTamam ben de çıkınca alayım o zaman
Ben o yazıyı nasıl kaçırdım acaba yaa
Hadi inşallahhhhhhhhhBen de 2020 de burcunu neler bekliyor diye baktım raslantiya bak 10 Ocak batim ve o gün burcumda tutulma olacakmış ve isteklerim olacakmış Allah'ın izniyle insallah
Selam cm nasıl gidiyor hamilelik ☺Selam kizlarrrr
Zamanı gelince herşey olur kuzum üzme kendini Rabbim geciktiriyorsa vardır bir bildiğiAynen bi gebe kalsam dünyalar benim olucak
Sukur iyiyim,siz nasilsiniz ?Slm canimm nasılsın
Sagol canim cok halsiz,bulantili gidiyorSelam cm nasıl gidiyor hamilelik ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?