- 24 Ekim 2019
- 7.150
- 12.407
- 163
- 27
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #59.861
❤Ahhh ahhhhh keşke valla kuzum yemiş kadar oldum
doktorda aynini dedi canim cok nazli ama nasi tutunmus bak annesine artik guzel dusun dedi hayirlisi bakalim❤❤❤❤Cok şükür kuzum.Ne nazli minikdi ya kiz olcak gibi pek nazli olucak
amin cok tesekkurlerSelam canim cok sevindimm Rabbim kucaginada almayi nasip etsin
Sizde iyiki varsinizYaaa siz varya sizz iyiki varsinizz
Sende cok tatlisin kuzum cok sagolÇok tatlısın kuzum sen yaaa
Afiyet şifa olsun canımm
Hemde nasil Kuzumm vallahi cok iyi geliyor dedigin gibi ❤❤❤❤Sizde iyiki varsinizburasi insana gercekten merhem oluyor kimseyle konusamadigin seyleri konusabiliyorsun❤❤❤❤❤❤
Insallah deildir kuzum korkma test verirsin olmadı bakılır için rahat ederKuzum bnm gogus agrim gecmedi boyle hel adet oncesi agrisi nasilsa hala oyle Ama yinjrtlamadan beri oyle insallah kotu birsey degildir
Ay masallahdoktorda aynini dedi canim cok nazli ama nasi tutunmus bak annesine artik guzel dusun dedi hayirlisi bakalim❤❤❤❤
Canim bu konuda hic bilgim yok malesefKizlar lutfen anlayan varsa yazsın
Reglin 12ci günü endometri 9.5mm
Sizce bu mayalanmami?
Endometri kac olursa gebelikdir?
Cok sagol kuzum benim beraber olsunEllerine saglik kuzum afiyet seker olsun❤
Hemde nasil Kuzumm vallahi cok iyi geliyor dedigin gibi ❤❤❤❤
Bende kendi annemle altı ustluyum yeme içme bir ama ev ayrıAynen cnm bende senin gibiyim kaynanamlarla olunca illa ki çeşit bol vede çayın yani boş gitmez hepimiz çok sevince tatlıyı böyle oluyor
Bir konuda gormustim coktan wimdi bulamiyorum orada bir kac kişi yazmiwdi endometri iste su milim olursa gebelikdir diyeCanim bu konuda hic bilgim yok malesef
Hahahaha olabilir kuzum valla herşey olabilir sürekli düşünüyoz ya
Canım benim kırmızılar gene ıki gün erken geldi sonraki bat 25 ocakAy masallahdinlen kendine dikkat et kuzum ☺
Evet canım en güzeliAynen kuzum hem maddi hem manevi zarar birde yine zam geliyor bırakıcam sigarayı inşallah çok yakında 30 tl olacak en ucuz sigara 20 tl daha içemem istesemde kocamda birakir zaten iyi olur bizim icinde
İiyiim kuzmm ama çok salladı korkuttu yabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?