Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bir konuda gormustim coktan wimdi bulamiyorum orada bir kac kişi yazmiwdi endometri iste su milim olursa gebelikdir diye
Canim bu dedigin eger rahim kalinligiysa adet oluncagi zamanda rahim kalinlasir geven bi arkadasimiz 11 miydi 14miydi neydi oyle bisi yazmisti ama hamile ciktimi cikmadimi hatirlamiyorum
Canım benim kırmızılar gene ıki gün erken geldi sonraki bat 25 ocak
Tamm kuzum

Bende de göğüs ağrısı kalmadı ama sağ kasığım bariz belli ediyor kendini hayırlısı artık ilk kez böyle oldu bu ay sanki ümitliyim ya bilmiyorum olmazsa çok büyük çöküş yaşarım

Ne alaka kiz oyle düşünme

Kuzum bende aynı durumdayım ilk kez bu ay oluyor umutlanıyorum ama çok kaptirmicam yıkılmamak için sonrasinda sende çok kaptirma kuzum hayirlisi olsun insallah

Kuzum bende aynı durumdayım ilk kez bu ay oluyor umutlanıyorum ama çok kaptirmicam yıkılmamak için sonrasinda sende çok kaptirma kuzum hayirlisi olsun insallah
Amin amin Kızlar siz böyle konuluyorsunuz ya ben heyecan yapıyorum erken gebelik testi ile belli olur mu şuan ?

Ay canım benim ne güzel bir rüya keşke inşallah hamile olursun karnin büyüdüğüne şahit olursun

Hahahaha olabilir kuzum valla herşey olabilir sürekli düşünüyoz ya ama ben düşünmedim dün sütyeni çıkarırken fark ettim acimadığını
Iste kuzum bnde agriyor diye cikardim suan yok hadi baklaim bize oyun iynamadan ciksin ortaya adetmi gebelikmi herneyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…