- 16 Ağustos 2017
- 418
- 585
- 103
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #59.881
kaç cnm hormonun ben kann verdim geçende dahiliyeye 0 4arasi 2.5ciktiDereotu TSH hormonu düşmesine yardımcı oluyomuş artık sabah akşam yerim
Canim bu dedigin eger rahim kalinligiysa adet oluncagi zamanda rahim kalinlasir geven bi arkadasimiz 11 miydi 14miydi neydi oyle bisi yazmisti ama hamile ciktimi cikmadimi hatirlamiyorumBir konuda gormustim coktan wimdi bulamiyorum orada bir kac kişi yazmiwdi endometri iste su milim olursa gebelikdir diye
Tamm kuzumCanım benim kırmızılar gene ıki gün erken geldi sonraki bat 25 ocak
Ben alarm bile kurdum unutmayaym diyeKizlar nasilsiniz? Ben anahtarliklarimi aldim saat 21.25'i bekliyorum
Ay inanmiyorum ben de alarm kurdum kesin unuturum dedimBen alarm bile kurdum unutmayaym diye
Uğur getirir inşallah ya
Bende de göğüs ağrısı kalmadı ama sağ kasığım bariz belli ediyor kendini hayırlısı artık ilk kez böyle oldu bu ay sanki ümitliyim ya bilmiyorum olmazsa çok büyük çöküş yaşarımValla bende oyle hissediom kuzum agrilardan rahmimde batma yanma oluyo ve sag kasikta ozellikle bildigin adet olcam sanki bugun garip birseyler var
Buarada göğüs agrım geçti benim üstüne yatamıyordum yumurtlama zamanı şimdi hiç birşey yok
Ne alaka kiz oyle düşünmeKızlar inanmam pek böyle şeylere ama tam tersi mi olurdu ya, hiç olamayacağım herhaldedün rüyamda kendimi hamile olarak gördüm, karnım da baya çıkmıştı. Çok şükür diyodum bu günleri de gördüm yoksa bu hiç mi göremeyeceğime işaret allahımm
Tamm canimBenim bat 20 ocak olduD1DEM
Ay hadi inşallahBende de göğüs ağrısı kalmadı ama sağ kasığım bariz belli ediyor kendini hayırlısı artık ilk kez böyle oldu bu ay sanki ümitliyim ya bilmiyorum olmazsa çok büyük çöküş yaşarım
Kuzum bende aynı durumdayım ilk kez bu ay oluyor umutlanıyorum ama çok kaptirmicam yıkılmamak için sonrasinda sende çok kaptirma kuzum hayirlisi olsun insallahBende de göğüs ağrısı kalmadı ama sağ kasığım bariz belli ediyor kendini hayırlısı artık ilk kez böyle oldu bu ay sanki ümitliyim ya bilmiyorum olmazsa çok büyük çöküş yaşarım
Tamm canim
Amin amin Kızlar siz böyle konuluyorsunuz ya ben heyecan yapıyorum erken gebelik testi ile belli olur mu şuan ?Kuzum bende aynı durumdayım ilk kez bu ay oluyor umutlanıyorum ama çok kaptirmicam yıkılmamak için sonrasinda sende çok kaptirma kuzum hayirlisi olsun insallah
Ay canım benim ne güzel bir rüya keşke inşallah hamile olursun karnin büyüdüğüne şahit olursunKızlar inanmam pek böyle şeylere ama tam tersi mi olurdu ya, hiç olamayacağım herhaldedün rüyamda kendimi hamile olarak gördüm, karnım da baya çıkmıştı. Çok şükür diyodum bu günleri de gördüm yoksa bu hiç mi göremeyeceğime işaret allahımm
Daha adetimin 12ci günü amaCanim bu dedigin eger rahim kalinligiysa adet oluncagi zamanda rahim kalinlasir geven bi arkadasimiz 11 miydi 14miydi neydi oyle bisi yazmisti ama hamile ciktimi cikmadimi hatirlamiyorum
Tamm kuzum
Iste kuzum bnde agriyor diye cikardimHahahaha olabilir kuzum valla herşey olabilir sürekli düşünüyoz yaama ben düşünmedim dün sütyeni çıkarırken fark ettim acimadığını
Daha 12. Gunuyse zaten yumurtlama olur yakinda döngün kac gun senin suan hamilelik yoktur bile canimDaha adetimin 12ci günü ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?