- 10 Ekim 2016
- 6.332
- 14.077
- 198
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #59.901
Bence dun olduysa bugun olmasin kuzum yarina sakla enerjinizi. Arasla disardaydim ancak girip yazabildimkızlar ovulasyonum
papatya kağıdı gözüken bugün olan.diğeri dünki test.karsılaştırmanız için koydum.
D1DEM @diloyloy1 @BUSR4 @Rainbow3461 B blossom- @Martilikiz07 @Yildem @rosebatum
Insallah kuzum insallahHepimiz sıra sıra gebe kalıp bu sayfa komple hamişler topiği açalım inşallah hadi sıra sıra kızlar bu Cuma hürmetine amin ecmain
Aminnn amin agzin bal yesin emiHepimiz sıra sıra gebe kalıp bu sayfa komple hamişler topiği açalım inşallah hadi sıra sıra kızlar bu Cuma hürmetine amin ecmain
İnşallah canımm aynen çok güzel rüyaydı gerçek gibiAy canım benim ne güzel bir rüya keşke inşallah hamile olursun karnin büyüdüğüne şahit olursun
İnsan uyanınca tuaf oluyor ama olsun kendini öyle görmek bile mutluluk veriyorİnşallah canımm aynen çok güzel rüyaydı gerçek gibi☺
Kuzum henuz pik olmamis Bu arada sende elazigda oturuyon nasilsin deprem.oldu bu sabahEki Görüntüle 2569895 kızlar ovulasyon testim gleir gelmez öylesine bii yapaym dedim sonuçama sıvı alımına felan saate hiç dikkat etmeden naptiym şimdi bn ameliyatta in sonra ilk yumrtlama herhalde resimde daha az belli olyor aceleyle ceketim Eki Görüntüle 2569898 takvime bakılırsa doğruda yani
Evet çokk salladı cnmm baya salladı Rabbim bidaha yaşatmasınKuzum henuz pik olmamis Bu arada sende elazigda oturuyon nasilsin deprem.oldu bu sabah
Ayyy çok üzülüyorm şöyle kadersizlikleri görünce yaaKızlar şimdi haberler izledim yıllarca çocuk sahibi olmak ugrasmislar tub bebk ile ikizlerin hamile kalmış kadın 8 buçuk aylık hamileyken hastalanmış hsatneye gitmişler çocuklar ve kadın vefat etmiş oyuzden eşlik dua sakın etmeyelim adam hem karısını hemde çocuklarını kaybetmiş
Aynen cnm çok kötü bir durum rabbim kimseye yaşatmasınAyyy çok üzülüyorm şöyle kadersizlikleri görünce yaasen o kdr uğraş sonra sonu nasıl olsun... Allahın takdiri tabi ama çok üzücü
Evet kuzum olabikir simdi su alimini biraksan saat 10dada yapabilirsin Cook gecmis olsun canm bn diyarbakirda oturuyorum ama hissedildi burdadaEvet çokk salladı cnmm baya salladı Rabbim bidaha yaşatmasınsende mi elazığdasn birde su alım a dikkat etmedim ve yeni yaptm ondan pik göstermemiş olablr mi
Adama Allah sabir versin Allah rahmet eylesinKızlar şimdi haberler izledim yıllarca çocuk sahibi olmak ugrasmislar tub bebk ile ikizlerin hamile kalmış kadın 8 buçuk aylık hamileyken hastalanmış hsatneye gitmişler çocuklar ve kadın vefat etmiş oyuzden eşlik dua sakın etmeyelim adam hem karısını hemde çocuklarını kaybetmiş
Kesinlikle kuzumAdama Allah sabir versin Allah rahmet eylesin
Gercekten her seyin hayirlisi dememiz lazım gec olsun hayirli olsun
Tabiki canim benim geç olsun hayırlısıyla gelsin allahin izniyleAdama Allah sabir versin Allah rahmet eylesin
Gercekten her seyin hayirlisi dememiz lazım gec olsun hayirli olsun
Daha pik olmamis kuzum yapmaya devam etEki Görüntüle 2569895 kızlar ovulasyon testim gleir gelmez öylesine bii yapaym dedim sonuçama sıvı alımına felan saate hiç dikkat etmeden naptiym şimdi bn ameliyatta in sonra ilk yumrtlama herhalde resimde daha az belli olyor aceleyle ceketim Eki Görüntüle 2569898 takvime bakılırsa doğruda yani
Amin canim benim Rabbimin takdiri❤Tabiki canim benim geç olsun hayırlısıyla gelsin allahin izniyle
Tm cnmDaha pik olmamis kuzum yapmaya devam et
Saol teşekkür ederim ❤ hepimize geçmiş olsun canım o zmanEvet kuzum olabikir simdi su alimini biraksan saat 10dada yapabilirsin Cook gecmis olsun canm bn diyarbakirda oturuyorum ama hissedildi burdada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?