Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar şimdi haberler izledim yıllarca çocuk sahibi olmak ugrasmislar tub bebk ile ikizlerin hamile kalmış kadın 8 buçuk aylık hamileyken hastalanmış hsatneye gitmişler çocuklar ve kadın vefat etmiş oyuzden eşlik dua sakın etmeyelim adam hem karısını hemde çocuklarını kaybetmiş

kızlar ovulasyon testim gleir gelmez öylesine bii yapaym dedim sonuç ama sıvı alımına felan saate hiç dikkat etmeden naptiym şimdi bn ameliyatta in sonra ilk yumrtlama herhalde resimde daha az belli olyor aceleyle ceketim takvime bakılırsa doğruda yani

Kuzum henuz pik olmamis Bu arada sende elazigda oturuyon nasilsin deprem.oldu bu sabah
Evet çokk salladı cnmm baya salladı Rabbim bidaha yaşatmasın sende mi elazığdasn birde su alım a dikkat etmedim ve yeni yaptm ondan pik göstermemiş olablr mi

Ayyy çok üzülüyorm şöyle kadersizlikleri görünce yaa sen o kdr uğraş sonra sonu nasıl olsun... Allahın takdiri tabi ama çok üzücü

Evet çokk salladı cnmm baya salladı Rabbim bidaha yaşatmasın sende mi elazığdasn birde su alım a dikkat etmedim ve yeni yaptm ondan pik göstermemiş olablr mi
Evet kuzum olabikir simdi su alimini biraksan saat 10dada yapabilirsin Cook gecmis olsun canm bn diyarbakirda oturuyorum ama hissedildi burdada

Adama Allah sabir versin Allah rahmet eylesin
Gercekten her seyin hayirlisi dememiz lazım gec olsun hayirli olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…