- 16 Kasım 2019
- 1.384
- 1.981
- 48
- 29
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #59.921
kaç cnm hormonun ben kann verdim geçende dahiliyeye 0 4arasi 2.5cikti
Oooo baya baya belirgin hadi hayırlı olsun canım sağlıcakla kucağına alırsın inşallahTam 11 ay sonraa
Manisa merkez cnmYok cnm ama yakınında İZMİRDESEN CNM
Yap yap hadi rast gelsinTamam kuzum sağol macunu daha kullanmam ilişkide olur eğer sakıncası yoksa bende bu gün yapayım bari
Küçük bir yer burasıAaa gecen sene kardeşimin yemin törenine gelmiştik Manisa ya
Yok canım olmaz sen daha devam etme yeterli bilmiyordun sonuçtaHm öylemi ama canim ben bugün kontrole gittim ine vurulacagimi bilmiyordum yumurta takibi için gittim sabahda macunu yiyip gittim doktor yumurtalık iyi güzel ine vuralım dedi bende vuruldum macunu bırakmam gerektiğini bilmiyordum bi sakıncası olurmu ki acaba
Öyleymiş yaa ama çok şükür can ve mal kaybı olmamisİiyiim kuzmm ama çok salladı korkuttu yabi
Kuzum benim ben ovulasyon yapmadığım için bu konuda fikrim yok maalesefkızlar ovulasyonum
papatya kağıdı gözüken bugün olan.diğeri dünki test.karsılaştırmanız için koydum.
@D1DEM @diloyloy1 B BUSR4 @Rainbow3461 @trncysl @Martilikiz07Tuana-38 @rosebatum
İnşallah kuzum inşallahAy hadi inşallah
Kaptırdım bile sankiKuzum bende aynı durumdayım ilk kez bu ay oluyor umutlanıyorum ama çok kaptirmicam yıkılmamak için sonrasinda sende çok kaptirma kuzum hayirlisi olsun insallah
Evet canım devam etmeyicem zaten macunu aldığım kadına sordum oda öyle dedi sakıncası yok ama daha öyle yapma falan dedi ine vurul.adan bırak dediYok canım olmaz sen daha devam etme yeterli bilmiyordun sonuçta
Hemde nasil Insana kısır gouyle bakiyorkar o beni daha cok uzuyorKızlar eşimin 2 amcasinin karisi ve benim kuzenim hamile ve bir arkadasin daha hamilelik haberini aldım bu ay yani Allah hayirli etsin saglikla kucagina alsinlar insallah amaaa insann bana ne zaman nasip olacak diyede uzuluyor
hmm benimde sınırda giibsenin normal canım benimki 4.27cıktı aslında normal bi değermiş ama gebelik isteyenlerde 2.5 ve altı olması lazımmış
5.5 çıktı bana neden ilaç vermedi deliricem yaBenım de var insülin direnci diaformın kullanıyorum.. Senin kaç çıktı canım direnc? Benim 6.1 baya yuksek cıktı aslında Nisan ayında da böyle cıkmıstı ilaçla birlikte 2.8 e düşürdük sonra ilacı bıraktım geri yukselmıstekrar basladık ilaca
Sizinki gayet iyiymiş maşallah6 ay once 3.5 çıkmıştı canım çok yüksek değil ama kullan dedi Doktor. 7 kilo verdim bu ay yine olcturdum 3e düşmüş kendi aile hekimim kullanmama gerek ama kadın doğum istediyse devam et dedi. Bende devam ediyorum. Kadın doğum doktoruna söyledim o da devam et dedi.
Sanki elimizde olan bisey Rabbim nasip etmezse her gun beraber olsanda olmazHemde nasil Insana kısır gouyle bakiyorkar o beni daha cok uzuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?