Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende kendi annemle altı ustluyum yeme içme bir ama ev ayrı valla öyle hergun yemek olacak tatli haftada 2 3 gün mutlaka yaparım keşke sevmesek
Aynen canım valla bizde ailecek çok seviyoruz hep kilo ama Allah'tan ben kilo almayanlardanm eşim kaynanam fln müsait kiloya da ben değilim şükür

Hemde nasil Insana kısır gouyle bakiyorkar o beni daha cok uzuyor

Kızlar takmayin be gecen 2 gun tatildik gezdik tozduk sabahlara kadar kardesim diyo bak cocuk olsaydi boyle takilamazdik keyfini cikar felan hak verdim birazcik

Canimmm rüyaya göre neden kendini uzuyosn kuzum neden tersi çıksın ben kendimi ne Zaman hamile görsem rüyamda oldu gerçekten de seninde olcak Allah'ın izniyle kuzumm

Canım direnç ayrı açlık ınsulin değeri ayrı. Açlık kan şekeri ile açlık ınsulin değeri 405 ile çarpılarak ınsulin direncinin kaç olduğu bulunuyor kuzu
Biliyorum canım bnde sonucu soyluyorum zaten direncim 6.1 cıktı tam hatırlamıyorum ama 23lerde bişeyi insülin degeri de

Aynen canım valla bizde ailecek çok seviyoruz hep kilo ama Allah'tan ben kilo almayanlardanm eşim kaynanam fln müsait kiloya da ben değilim şükür
Ben hareketliyim o yüzden almıyorum çok şükür ama haraketsiz olsam alirim benimde kocam asla almaz sabah akşam uyusa yine almaz bide ben çok kolay kilo veriom alsam dahi 1 2 gün dikkat etsem hemen gidiyor çok şükür

Vücudumu psikolojik olarak hamile kalmaya inandırıyorum
Ben birseye inandırmak istemiyorum ya sonra param parca oluyorum inşallah olur diyorum yeter ama bu sağ kasık yanması batması bide rahimde de aynı şey olunca acabamı diyorumda hani piskolojik deil bunlar adım gibi eminim ama bat gelip geçmeden belirtilere bakıcam söz verdim kendime sende öyle yap kuzum en iyisi bu

Öyle ama artık olsun istiyorum çok sabırsızlanıyorum şimdiden gebelik haftası hesaplamaları varya internette onları falan yapıyorum Bende bu belirtilerin psikolojik olduğuna inanmıyorum böyle psikolojik olamaz sanırım ve ilk kez yaşıyorum kimyasallarda dahi olmamıştı

Bende öyleyim kuzum ama beklemekten başka çaremiz yokki
Bencede olamaz kuzum geçen aylarda daha çok taktiğim halde böyle birşey yaşamadım ilk oluyor o yüzden kafami kurcalıyor ama bekliycez sabredicez zaman cabuk geçiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…