- 27 Kasım 2017
- 811
- 1.471
- 43
- 27
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #59.941
Aynen canım valla bizde ailecek çok seviyoruz hep kilo amaBende kendi annemle altı ustluyum yeme içme bir ama ev ayrıvalla öyle hergun yemek olacak tatli haftada 2 3 gün mutlaka yaparım keşke sevmesek
Çocuk düşündüğümüzü ve henüz olamadığını bildiği halde bulduğu bütün bebeklerle fotoğraf çekilip Atab bir arkadasım var Kızlar şimdi ben bu Kıza ne yapsamcinnetin eşiğindeyim
Hemde nasil Insana kısır gouyle bakiyorkar o beni daha cok uzuyor
Canimmm rüyaya göre neden kendini uzuyosn kuzum neden tersi çıksın ben kendimi ne Zaman hamile görsem rüyamda oldu gerçekten de seninde olcak Allah'ın izniyle kuzummKızlar inanmam pek böyle şeylere ama tam tersi mi olurdu ya, hiç olamayacağım herhaldedün rüyamda kendimi hamile olarak gördüm, karnım da baya çıkmıştı. Çok şükür diyodum bu günleri de gördüm yoksa bu hiç mi göremeyeceğime işaret allahımm
Olmaz kuzum daha yumurtlamamiz yeni geçti bizim için soruyorsan senin bat nezaman kuzumAmin amin Kızlar siz böyle konuluyorsunuz ya ben heyecan yapıyorum erken gebelik testi ile belli olur mu şuan ?
Ahaha aynen kuzum ama bize kötü şaka yapmasın tabikiIste kuzum bnde agriyor diye cikardimsuan yok hadi baklaim bize oyun iynamadan ciksin ortaya adetmi gebelikmi herneyse
Biliyorum canım bnde sonucu soyluyorum zaten direncim 6.1 cıktı tam hatırlamıyorum ama 23lerde bişeyi insülin degeri deCanım direnç ayrı açlık ınsulin değeri ayrı. Açlık kan şekeri ile açlık ınsulin değeri 405 ile çarpılarak ınsulin direncinin kaç olduğu bulunuyor kuzu
Sizin azmış dozunu.. Doktor bana 2000 alıcaksın dedi de işte okulda mumkun olmuyor maalesefBende glifor kullanıyorum. Benim direnç 3.5 du 3 e düştü işte. Ama ben günde yarım tablet alıyordum kadın doğum bir tablet al dedi. Günde 1000 mg alıyorum işte şimdi bir tane.
Ah napıcaz biz yaİnşallah kuzum inşallah
Kaptırdım bile sanki
Direnç mi 5.5, insülin degerin mi? Eğer direnç ise yüksek sizinki de verse iyi olurmus5.5 çıktı bana neden ilaç vermedi deliricem ya
Dogru söylüyor o iki gun tatil burnundan gelirdiKızlar takmayin begecen 2 gun tatildik gezdik tozduk sabahlara kadar kardesim diyo bak cocuk olsaydi boyle takilamazdik keyfini cikar felan hak verdim birazcik
Ben hareketliyim o yüzden almıyorum çok şükür ama haraketsiz olsam alirim benimde kocam asla almaz sabah akşam uyusa yine almazAynen canım valla bizde ailecek çok seviyoruz hep kilo amaAllah'tan ben kilo almayanlardanm eşim kaynanam fln müsait kiloya da ben değilim şükür
Vücudumu psikolojik olarak hamile kalmaya inandırıyorumAh napıcaz biz ya
Bende oyle diyorumda benim vücütta nah kalırsin diyorVücudumu psikolojik olarak hamile kalmaya inandırıyorum
Bu gece burnumdan gelcek yine ilaci aldim baslar etkisi birazdanDogru söylüyor o iki gun tatil burnundan gelirdi
Benimki de kimyasal üstüne kimyasal yapıyorBende oyle diyorumda benim vücütta nah kalırsin diyor
Ben birseye inandırmak istemiyorum ya sonra param parca oluyorum inşallah olur diyorum yeter ama bu sağ kasık yanması batması bide rahimde de aynı şey olunca acabamı diyorumda hani piskolojik deil bunlar adım gibi eminim ama bat gelip geçmeden belirtilere bakıcam söz verdim kendime sende öyle yap kuzum en iyisi buVücudumu psikolojik olarak hamile kalmaya inandırıyorum
Öyle ama artık olsun istiyorum çok sabırsızlanıyorum şimdiden gebelik haftası hesaplamaları varya internette onları falan yapıyorumBen birseye inandırmak istemiyorum ya sonra param parca oluyorum inşallah olur diyorum yeter ama bu sağ kasık yanması batması bide rahimde de aynı şey olunca acabamı diyorumda hani piskolojik deil bunlar adım gibi eminim ama bat gelip geçmeden belirtilere bakıcam söz verdim kendime sende öyle yap kuzum en iyisi bu
Bende öyleyim kuzum ama beklemekten başka çaremiz yokkiÖyle ama artık olsun istiyorum çok sabırsızlanıyorum şimdiden gebelik haftası hesaplamaları varya internette onları falan yapıyorumBende bu belirtilerin psikolojik olduğuna inanmıyorum böyle psikolojik olamaz sanırım ve ilk kez yaşıyorum kimyasallarda dahi olmamıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?