Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Kızlar benim yasamadigim belirti kalmadi bigun belirtisiz gecerse tamm hamileyim. Dicem o derece oldum

Evet son 13 inşallah olur bu sefer

Kızlar takmayin be gecen 2 gun tatildik gezdik tozduk sabahlara kadar kardesim diyo bak cocuk olsaydi boyle takilamazdik keyfini cikar felan hak verdim birazcik
Bak o konuda haklısınn, biz mesela eşimle ayıptır söylemesi hemen hemen her haftasonu çıkarız baya gezeriz tozarız flan sosyal medyada hatta millet diyo unfollow etcem senin gezmeni görmekten diye ama işte bi yandan dşünüyorum bebek olunca çok arıcam bu gezmeleri diye onu da düşünmek lazım

Sen bayağı etkiliyorsun demek ki vücudunu canım
Aynn oyle vucut deil bilinç altim resmen alay ediyo benle
Valla kuzum 3 ayda herşeyi yaşadım bu ay farkli bu ay olmazsa zaten artık belirti die birşey yok yani
Aynn kiz hele ilk deneme ayimi hatirliyorumda allahim neler yasamadim hamileyim diye geziniyorum
aynen didem suan solkasik batmam mevcut ama.birseu yok :)
Al bendende okadar
Evet valla aricazda olsun yeterki gelsin
Bol bol su iç ilacin yan etkilerini azaltır ☺
Oyle yapim ya

Aynn oyle vucut deil bilinç altim resmen alay ediyo benle

Aynn kiz hele ilk deneme ayimi hatirliyorumda allahim neler yasamadim hamileyim diye geziniyorum

Al bendende okadar

Evet valla aricazda olsun yeterki gelsin

Oyle yapim ya
Yap tabi yan etkileri suyla atıliyor bol su icinde yeterince eziyet edemiyor ilaç kız ne diycem ben 1.5 saatlik uykuyla ateşimi ölçtum 36 cıktı sonra tekrar yattim 2 saat daha uyudum uyandim ölctum 38 cikti bi halt anlamadim ama goguslerim fena oldular adet ben geliyom hazirlan diyor

Bende de geçen ay belirtiler vardı hatta gebelik testimde de ikinci çizgi silik bir şekilde çıktı ama yine adet oldum
Gölge gibi cizgi bende gordum geçen ay kipkirmizi 2 cizgi gormeden inanmam hayatta
En az 3 saat uyuman lasim kuzu oylr olcuceksin ve ayni saatte surekli farkli saatlerde zatrn deisik deisik cikar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…