- 27 Ağustos 2019
- 12.521
- 21.567
- 348
- 33
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #59.961
Öyle ama artık olsun istiyorum çok sabırsızlanıyorum şimdiden gebelik haftası hesaplamaları varya internette onları falan yapıyorumBende bu belirtilerin psikolojik olduğuna inanmıyorum böyle psikolojik olamaz sanırım ve ilk kez yaşıyorum kimyasallarda dahi olmamıştı
Bende öyleyim kuzum ama beklemekten başka çaremiz yokki
Bencede olamaz kuzum geçen aylarda daha çok taktiğim halde böyle birşey yaşamadım ilk oluyor o yüzden kafami kurcalıyor ama bekliycez sabredicez zaman cabuk geçiyor
Evet son 13Bende öyleyim kuzum ama beklemekten başka çaremiz yokki
Bencede olamaz kuzum geçen aylarda daha çok taktiğim halde böyle birşey yaşamadım ilk oluyor o yüzden kafami kurcalıyor ama bekliycez sabredicez zaman cabuk geçiyor
Sıfır belirti de yaşadım ama olmadı KuzumKızlar benim yasamadigim belirti kalmadibigun belirtisiz gecerse tamm hamileyim. Dicem o derece oldum
Ben hic sifir belirti yaşamadımSıfır belirti de yaşadım ama olmadı Kuzum
Ben yaptim yaparken de biraz heyecanlandim :) umarim gonlumuzden gecen dilekler gercek olur
Audreyhorne Vesile oldugun icin tesekkurler ❤
Sen bayağı etkiliyorsun demek ki vücudunu canımBen hic sifir belirti yaşamadımen guselide bi yerde bi belirti okim. Varya ertesi gun hemem aynisi bana oluyo nasil bi beynim varsa artik
Valla kuzum 3 ayda herşeyi yaşadım bu ay farkli bu ay olmazsa zaten artık belirti die birşey yok yaniKızlar benim yasamadigim belirti kalmadibigun belirtisiz gecerse tamm hamileyim. Dicem o derece oldum
Amin kuzum insallahhhEvet son 13inşallah olur bu sefer
Kuzum ben tersi belirti yaşıyorum öyle araştırıyorum farklı geleniBen hic sifir belirti yaşamadımen guselide bi yerde bi belirti okim. Varya ertesi gun hemem aynisi bana oluyo nasil bi beynim varsa artik
İnşallah cnmm çok sağolCanimmm rüyaya göre neden kendini uzuyosn kuzum neden tersi çıksın ben kendimi ne Zaman hamile görsem rüyamda oldu gerçekten de seninde olcak Allah'ın izniyle kuzumm
aynen didem suan solkasik batmam mevcut ama.birseu yok :)Kızlar benim yasamadigim belirti kalmadibigun belirtisiz gecerse tamm hamileyim. Dicem o derece oldum
Bak o konuda haklısınn, biz mesela eşimle ayıptır söylemesi hemen hemen her haftasonu çıkarız baya gezeriz tozarız flanKızlar takmayin begecen 2 gun tatildik gezdik tozduk sabahlara kadar kardesim diyo bak cocuk olsaydi boyle takilamazdik keyfini cikar felan hak verdim birazcik
Bol bol su iç ilacin yan etkilerini azaltırBu gece burnumdan gelcek yine ilaci aldim baslar etkisi birazdan
Bırak artık kimyasalı fiziksele geç deseydin vücudunaBenimki de kimyasal üstüne kimyasal yapıyorİnatlaşıyorum tutunsun diye
Bende de geçen ay belirtiler vardı hatta gebelik testimde de ikinci çizgi silik bir şekilde çıktı ama yine adet oldumBen hic sifir belirti yaşamadımen guselide bi yerde bi belirti okim. Varya ertesi gun hemem aynisi bana oluyo nasil bi beynim varsa artik
Neler neler diyorum da dinlemiyor pis vücutBırak artık kimyasalı fiziksele geç deseydin vücuduna
Aynn oyleSen bayağı etkiliyorsun demek ki vücudunu canım
Aynn kiz hele ilk deneme ayimi hatirliyorumda allahimValla kuzum 3 ayda herşeyi yaşadım bu ay farkli bu ay olmazsa zaten artık belirti die birşey yok yani
aynen didem suan solkasik batmam mevcut ama.birseu yok :)
Evet valla aricazda olsun yeterki gelsinBak o konuda haklısınn, biz mesela eşimle ayıptır söylemesi hemen hemen her haftasonu çıkarız baya gezeriz tozarız flansosyal medyada hatta millet diyo unfollow etcem senin gezmeni görmekten diye ama işte bi yandan dşünüyorum bebek olunca çok arıcam bu gezmeleri diye onu da düşünmek lazım☺
Oyle yapim yaBol bol su iç ilacin yan etkilerini azaltır ☺
Yap tabi yan etkileri suyla atıliyor bol su icinde yeterince eziyet edemiyor ilaçAynn oylevucut deil bilinç altim resmen alay ediyo benle
Aynn kiz hele ilk deneme ayimi hatirliyorumda allahimneler yasamadim hamileyim diye geziniyorum
Al bendende okadar
Evet valla aricazda olsun yeterki gelsin
Oyle yapim ya
Aynen canim rica ederim❤Saol teşekkür ederim ❤ hepimize geçmiş olsun canım o zman
Evet canim ama o gozle bakmiyorlar ne yazikkiSanki elimizde olan bisey Rabbim nasip etmezse her gun beraber olsanda olmaz
Gölge gibi cizgi bende gordum geçen ayBende de geçen ay belirtiler vardı hatta gebelik testimde de ikinci çizgi silik bir şekilde çıktı ama yine adet oldum
En az 3 saat uyuman lasim kuzu oylr olcuceksin ve ayni saatte surekli farkli saatlerde zatrn deisik deisik cikarYap tabi yan etkileri suyla atıliyor bol su icinde yeterince eziyet edemiyor ilaçkız ne diycem ben 1.5 saatlik uykuyla ateşimi ölçtum 36 cıktı sonra tekrar yattim 2 saat daha uyudum uyandim ölctum 38 cikti bi halt anlamadim ama goguslerim fena oldular adet ben geliyom hazirlan diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?