- 14 Kasım 2019
- 1.979
- 3.341
- 83
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #59.981
Allah islah etsin insanlari kuzumEvet canim ama o gozle bakmiyorlar ne yazikki
38 mi oldu ateşin çok yüksek degilmiYap tabi yan etkileri suyla atıliyor bol su icinde yeterince eziyet edemiyor ilaçkız ne diycem ben 1.5 saatlik uykuyla ateşimi ölçtum 36 cıktı sonra tekrar yattim 2 saat daha uyudum uyandim ölctum 38 cikti bi halt anlamadim ama goguslerim fena oldular adet ben geliyom hazirlan diyor
He ya neler yaşadık neler Allahım artık olsunda kurtulalım bunlardan psikoloji kalmadıAynn oylevucut deil bilinç altim resmen alay ediyo benle
Aynn kiz hele ilk deneme ayimi hatirliyorumda allahimneler yasamadim hamileyim diye geziniyorum
Al bendende okadar
Evet valla aricazda olsun yeterki gelsin
Oyle yapim ya
Evet ya benim su hormon bi düşsün de bakalim nolcakHe ya neler yaşadık neler Allahım artık olsunda kurtulalım bunlardan psikoloji kalmadı
Aynn cnm çok şükür yoktuÖyleymiş yaa ama çok şükür can ve mal kaybı olmamis
Aynen kuzum ben hep öyle yapıyorum ve 1 saat öyle bekliyorum hiç akmıyor gerçektenHic sorma ya eşime diyorum boşalırken tam diple hahaha dışarı çıkmasın. Ben geçen ay fark ettim en az diz dirsek pozisyonunda çıkıyor dışarıya. Bu ay öyle denedim yumurtlama döneminde
Bende bidaha hiç heveslenmemGölge gibi cizgi bende gordum geçen aykipkirmizi 2 cizgi gormeden inanmam hayatta
En az 3 saat uyuman lasim kuzu oylr olcuceksin ve ayni saatte surekli farkli saatlerde zatrn deisik deisik cikar
Insallah yarar kuzum gelir hemen bebiş bu ayEvet ya benim su hormon bi düşsün de bakalim nolcakilqci kulanip hamile kalan cok olmus bana yaricakmi bakalimn
Insallah kuzumInsallah yarar kuzum gelir hemen bebiş bu ay❤
Uyuyamadım napiyim işim vardı kalktımGölge gibi cizgi bende gordum geçen aykipkirmizi 2 cizgi gormeden inanmam hayatta
En az 3 saat uyuman lasim kuzu oylr olcuceksin ve ayni saatte surekli farkli saatlerde zatrn deisik deisik cikar
Ben yaptim yaparken de biraz heyecanlandim :) umarim gonlumuzden gecen dilekler gercek olur
@Melodiaa Vesile oldugun icin tesekkurler ❤
çok yürekten inanıyorum olacak. En kısa zamanda hayat bize beklediğimiz haberleri müjdeleyecek
Dostinex kuzum prolaktin hormonum yuksek cikti ya onum icimDidem kuzm ne ilacı inşallah yarar sanada
Kiz 1 kere ölç ayni saat odaUyuyamadım napiyim işim vardı kalktımaz önce ölctüm 37.4 cikti ama o sayilmaz ben öylesine ölçtüm zaten
Biliyom öylesine ölctüm zaten genelde ilk uyandıgımda ölçuyorumDostinex kuzum prolaktin hormonum yuksek cikti ya onum icim
Kiz 1 kere ölç ayni saat odahep ayri ayri zamanlarda olcersen zaten farkli cikar
Kafani karistirmaya meraklisin benim gibiBiliyom öylesine ölctüm zaten genelde ilk uyandıgımda ölçuyorum
Aynen vallaHe ya neler yaşadık neler Allahım artık olsunda kurtulalım bunlardan psikoloji kalmadı
Ben onunla geziyorum ya ben nereye ateş orayaKafani karistirmaya meraklisin benim gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?