Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kafani karistirmaya meraklisin benim gibi
Yok kız zaten sagdan yumurtladım sol lazimdi bana soldanda olmadigina göre kendi kendimi eğliyom öyle kafam hic karişmiyor olmadigini biliyom. Hatta bugun grip aşisı vurduracaktim eczanede grip aşısı bitmis bide 70 lira olmus vurduramadim acaba varmidir diye bi dusuncem olsa o igneyi vurdurmaya bile gitmezdim

Bende ovulasoynla oyle yapiyodum bu ay keyfim yerinde 3 kere yaptim sadece oh

Hadi rastgelsin ilaclarini aksatma kuzum düşsün su hormonlar gelsin bebekler

ah inşallah kuzum hepimizin hormonlar düzene girsin yoksa sinir hormonlarımda bozulucak 2020’ye bomba gibi girelim hepimiz hamiş olalım

Bu ay tebrik ederim seni hakim. Oldun kendine
Bundan sonra butun ay yapmicam tahmini biliyorum yumurtlamayi zaten kendimi yormim. Bos yere
Hic belli olmaz sagdan sola kayar felan
ah inşallah kuzum hepimizin hormonlar düzene girsin yoksa sinir hormonlarımda bozulucak 2020’ye bomba gibi girelim hepimiz hamiş olalım
Insallah kuzum

İnşallah yaa bu sene burda isteyen herkes hamile olur inşallah, hamileliğmz hakkında konuşuruz artık burda

Ya canim ben kacirmisim oralari sen neden kurtaj oldun?2 ay sart mi korunmak?
Canım benim kese göründü bebek yoktu 7 haftalıkken düştü bir hafta sonra tekrar gittiğimde Dr parça kalmış dedi mecbur kürtaj oldum ve evet en az 2 ay korunmak gerekirmiş kurtajdan sonra kuzum
[/QUOTE]
Cok gecmis olsun canim Rabbim bi daha yasatmasin insallah

Kızlar göbek kayması duydunuz mu hiç gebe kalmayı engelliyo benim iki kuzenim bu şekilde göbeğini yaptırdığı ay hamile kaldılar
Kuzum onu benım ev sahibim söyledi bıde kasık çektirmeyi ve oda kızlarıda ole hamıle kaldı suan bır tanesi hamıle 3 cocuga benım adettım bıtsın gitcez bizde

Canım benim kese göründü bebek yoktu 7 haftalıkken düştü bir hafta sonra tekrar gittiğimde Dr parça kalmış dedi mecbur kürtaj oldum ve evet en az 2 ay korunmak gerekirmiş kurtajdan sonra kuzum
Cok gecmis olsun canim Rabbim bi daha yasatmasin insallah ♥
[/QUOTE]
Geçmiş olsun cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…