- 27 Ağustos 2019
- 12.521
- 21.567
- 348
- 33
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #60.001
Bende ovulasoynla oyle yapiyodumBen onunla geziyorum ya ben nereye ateş oraya
Hadi rastgelsin ilaclarini aksatma kuzum düşsün su hormonlar gelsin bebeklerBugun adetin 5. Günü 2 gün sonra temizlenirim, artık çalışmalara başlamak istiyorum yeteertroidde düşer inşallah
Bu ay tebrik ederim seni hakim. Oldun kendineBende ovulasoynla oyle yapiyodumbu ay keyfim yerinde 3 kere yaptim sadece oh
Hadi rastgelsin ilaclarini aksatma kuzum düşsün su hormonlar gelsin bebekler
Yok kız zaten sagdan yumurtladım sol lazimdi bana soldanda olmadigina göre kendi kendimi eğliyom öyle kafam hic karişmiyor olmadigini biliyom. Hatta bugun grip aşisı vurduracaktim eczanede grip aşısı bitmis bide 70 lira olmus vurduramadim acaba varmidir diye bi dusuncem olsa o igneyi vurdurmaya bile gitmezdimKafani karistirmaya meraklisin benim gibi
Bende ovulasoynla oyle yapiyodumbu ay keyfim yerinde 3 kere yaptim sadece oh
Hadi rastgelsin ilaclarini aksatma kuzum düşsün su hormonlar gelsin bebekler
Bu ay tebrik ederim seni hakim. Oldun kendine
Hic belli olmazYok kız zaten sagdan yumurtladım sol lazimdi bana soldanda olmadigina göre kendi kendimi eğliyom öyle kafam hic karişmiyor olmadigini biliyom. Hatta bugun grip aşisı vurduracaktim eczanede grip aşısı bitmis bide 70 lira olmus vurduramadim acaba varmidir diye bi dusuncem olsa o igneyi vurdurmaya bile gitmezdim
Insallah kuzumah inşallah kuzum hepimizin hormonlar düzene girsin yoksa sinir hormonlarımda bozulucak2020’ye bomba gibi girelim hepimiz hamiş olalım
İnşallah yaa bu sene burda isteyen herkes hamile olur inşallah, hamileliğmz hakkında konuşuruz artık burdaah inşallah kuzum hepimizin hormonlar düzene girsin yoksa sinir hormonlarımda bozulucak2020’ye bomba gibi girelim hepimiz hamiş olalım
Iyidir kuzum calisiyor halaKızçelernasılsıniz ne yapıyorsunuz bakalım ben bindim normalde 10 bncektım ama sefer iptal edildi sımdı bındım neler yapıyorsun bakalım
Kolay gelsin kuzu saol cnmmIyidir kuzum calisiyor halaiyi yolculuklar sana
Canım benim kese göründü bebek yoktu 7 haftalıkken düştü bir hafta sonra tekrar gittiğimde Dr parça kalmış dedi mecbur kürtaj oldum ve evet en az 2 ay korunmak gerekirmiş kurtajdan sonra kuzumYa canim ben kacirmisim oralari sen neden kurtaj oldun?2 ay sart mi korunmak?
Hamileyken de kalinlasiyor canimCanim bu dedigin eger rahim kalinligiysa adet oluncagi zamanda rahim kalinlasir geven bi arkadasimiz 11 miydi 14miydi neydi oyle bisi yazmisti ama hamile ciktimi cikmadimi hatirlamiyorum
Tamm kuzum
Inşallah cnmİnşallah yaa bu sene burda isteyen herkes hamile olur inşallah, hamileliğmz hakkında konuşuruz artık burda ☺
Kuzum onu benım ev sahibim söyledi bıde kasık çektirmeyi ve oda kızlarıda ole hamıle kaldı suan bır tanesi hamıle 3 cocuga benım adettım bıtsın gitcez bizdeKızlar göbek kayması duydunuz mu hiç gebe kalmayı engelliyo benim iki kuzenim bu şekilde göbeğini yaptırdığı ay hamile kaldılar
Cok gecmis olsun canim Rabbim bi daha yasatmasin insallah ♥Canım benim kese göründü bebek yoktu 7 haftalıkken düştü bir hafta sonra tekrar gittiğimde Dr parça kalmış dedi mecbur kürtaj oldum ve evet en az 2 ay korunmak gerekirmiş kurtajdan sonra kuzum
Biliyom kuzum her kalinlasma gebelikden değildir yani diye söylemek istemiştimHamileyken de kalinlasiyor canim
Bende gittim ama bende sorun yokmuşKuzum onu benım ev sahibim söyledi bıde kasık çektirmeyi ve oda kızlarıda ole hamıle kaldı suan bır tanesi hamıle 3 cocuga benım adettım bıtsın gitcez bizde
Birde ben seni gebe sanıyorum yaKuzum onu benım ev sahibim söyledi bıde kasık çektirmeyi ve oda kızlarıda ole hamıle kaldı suan bır tanesi hamıle 3 cocuga benım adettım bıtsın gitcez bizde
Geçmiş olsun cnmCok gecmis olsun canim Rabbim bi daha yasatmasin insallah ♥
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?