Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende haftaya giderim bu hafta memlekete olcam ben bıde bu ay muska takıyorum o yapıldı herşey deniyoruz valahı bebek için
Rabbim en kısa zamanda nasip etsin inşallah bu ay bu kadar gecikme inşallah hazırlanıyor rahim

Rabbim en kısa zamanda nasip etsin inşallah bu ay bu kadar gecikme inşallah hazırlanıyor rahim
Can kuş boncuk kalpli canım benim nasıl hosuma gitti anlatamam Allahım hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kucagına almayi nasip etsin inşallah saglıcakla kuzum gönlüne göre versin inşallah

Yaaa İnşallah canım
Bu arada iyi yolculuklar canım ,kaç saatlik yolculuk ?

Hayırlı akşamlar olsun şeker kızlar nasılsınız size bir sorum olacaktı izin var mıdır
Buyur canim
He soldan yumurtlarken kendi tarafindakini kapamayan tüp sağdaki yumurtayımı kapacak
Hic belli olmaz
Ay inşallah herkes zaten hamileyim dediğim anda kız diyor istemsizce bakalım sağlıklı olsun inşallah
bide kızlar dayanıklıdır diyorlar bunca zaman direniyorsa kızdır heralde
Bencede tiptip vardi ya onun betada dengesiz yukseliyodu nazli onunkide kizlar geliyo bence

Ben yeni evliyim 5. Aya gireceğiz allahın izniyle bu ay ve çocuk istiyoruz ilk zamanlarda vajinusmus denilen hastalık gibi ilk ilişkide çok zorlandık 2 hafta 3 hafta alışma süreci yaşadık sonra alışmaya baslayinca hiç korunmadan iliskiye girdik eşimle evlendigimiz gund3n beri çocuk istiyoruz ben uzak geldim biraz ailemin özlemi geçer diye çok fazla istiyorum geçen ay hamile kaldım sanip iki test aldım ama hamilelik çıkmadı bu ay da yeni yikandim adetim bitti 3 gecedir düzenli iliskiy3 giriyoruz ayaklarımı havaya dikip 1 saat kadar öylekalmaya dikkat ediyorum size bu ay hamile kalabilir miyim hamile kalmak için neler önerirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…