- 13 Ocak 2015
- 2.733
- 3.931
- 133
- 33
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #60.021
Bende haftaya giderim bu hafta memlekete olcam ben bıde bu ay muska takıyorum o yapıldı herşey deniyoruz valahı bebek içinBende gittim ama bende sorun yokmuş
Amin kuzum insallah hepimize hayırlı bir evlat versin inşallahBirde ben seni gebe sanıyorum yainşallah tez zamanda olur
Bazilarinda da kalinlasmiyor şekil a BenBiliyom kuzum her kalinlasma gebelikden değildir yani diye söylemek istemiştim
İnşallah Rabbim hepimize çifter çifter versinBende haftaya giderim bu hafta memlekete olcam ben bıde bu ay muska takıyorum o yapıldı herşey deniyoruz valahı bebek için
Rabbim en kısa zamanda nasip etsin inşallah bu ay bu kadar gecikme inşallah hazırlanıyor rahimBende haftaya giderim bu hafta memlekete olcam ben bıde bu ay muska takıyorum o yapıldı herşey deniyoruz valahı bebek için
İnsallah 2020 hepimize ugur getırıp kucagimiza bebeklerımizi alcaz bak görece hepimiz tek tekİnşallah Rabbim hepimize çifter çifter versin
Can kuş boncuk kalpliRabbim en kısa zamanda nasip etsin inşallah bu ay bu kadar gecikme inşallah hazırlanıyor rahim
Hayırlı yolculuklarKızçelernasılsıniz ne yapıyorsunuz bakalım ben bindim normalde 10 bncektım ama sefer iptal edildi sımdı bındım neler yapıyorsun bakalım
Saol canm benim nasılsın ne yapıyorsunHayırlı yolculuklar
YaaaCan kuş boncuk kalpli ❤ canım benim nasıl hosuma gitti anlatamam Allahım hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kucagına almayi nasip etsin inşallah saglıcakla kuzum gönlüne göre versin inşallah ❤
Senin nazli bi kizin olcak gibiBazilarinda da kalinlasmiyor şekil a Ben
He soldan yumurtlarken kendi tarafindakini kapamayan tüp sağdaki yumurtayımı kapacakBundan sonra butun ay yapmicam tahmini biliyorum yumurtlamayi zaten kendimi yormim. Bos yere
Hic belli olmazsagdan sola kayar felan
Insallah kuzum
Ay inşallah herkes zaten hamileyim dediğim anda kız diyor istemsizce bakalım sağlıklı olsun inşallahSenin nazli bi kizin olcak gibi
Oldu mu olur abla yaa mucizeler var bu hayattaHe soldan yumurtlarken kendi tarafindakini kapamayan tüp sağdaki yumurtayımı kapacak
Sağol güzel kız sen nasılsın?buyur cevabını bilirsek yardımcı olalımHayırlı akşamlar olsun şeker kızlar nasılsınız size bir sorum olacaktı izin var mıdır
İyi valla uzaniyorum bendeSaol canm benim nasılsın ne yapıyorsun
Buyur canimHayırlı akşamlar olsun şeker kızlar nasılsınız size bir sorum olacaktı izin var mıdır
Hic belli olmazHe soldan yumurtlarken kendi tarafindakini kapamayan tüp sağdaki yumurtayımı kapacak
Bencede tiptip vardi ya onun betada dengesiz yukseliyodu nazli onunkideAy inşallah herkes zaten hamileyim dediğim anda kız diyor istemsizce bakalım sağlıklı olsun inşallah♥
bide kızlar dayanıklıdır diyorlar bunca zaman direniyorsa kızdır heralde
Bilmiyom valla mucizelere pek inanmam ama bakalımOldu mu olur abla yaa mucizeler var bu hayatta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?