Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım çok düşünme,kafaya takma,kendine bir aktivite bul zaman hızlı geçsin bak o zaman hayırlısıyla hamile kalırsın
Adetlerin düzenliyse,bir problemin yoksa tabi

Âdetlerim düzenli antalyaya ailemi görmeye gittim 23 ekimde. 25inde de orda adet oldum. Diyarbakıra evime geldim 19 kasım gecesi iliskiye girdik 20 kasım sabahı adet oldum ama kasım ayı beni çok umutlandırdı olmayınca çok üzüldüm bu ayda geçen hafta perşembe günü adet oldum çarşamba gecesi yikandim

Ama her adet olunca üzülme canım herşeye hazırlıklı ol pozitiv olursa çok sevineceksin o zaman ,neqativ olursada çok üzülmeyeceksin
Adetlerin düzenliyse problem yoksa herşey kafada bitiyor inan

Eşimden allah razı olsun bin defa hiç beni sıkboğaz etmedi şimdiye kadar ben ısrarla bebek diye tutturdum kafama cok takiliyor cunku bekarlik doneminde çekmediğim ağrıları evlendikten sonra çekmeye başladım bazen sağlık sorunlarından şüpheleniyorum hastaneye de gitmek için doğru zaman ne zaman bilemiyorum aklım çok karışık bu konularda gerçekten çok bilgisizim

Canim olup olmicagini boyle bisi diyemeyiz insallah tutmustur.. Sana tavsiyem doktora git kontrollerini yaptir hormon testi mutlaka yaptir oyle devam edim esinde görünsün doktora bi sorun yoksa zaten akışına birakirsiniz
İnşallah hadi 2020 kızlar yılı olsun ay kız annesi olmayı hayal edemiyorum bana benzerse ana kız evden kovuluruz
Olsun da kiz olsun kiz
Aman ben ona takılmiyom zaten baska rahatsızliklarim var gibi onlarla ilgilenicem
Akisina birakak

Ama her adet olunca üzülme canım herşeye hazırlıklı ol pozitiv olursa çok sevineceksin o zaman ,neqativ olursada çok üzülmeyeceksin
Adetlerin düzenliyse problem yoksa herşey kafada bitiyor inan
Ister istemez üzülüyorum böyle sorunları anneme yansıtmak da istemiyorum ilk gelinim ilk evlenen çocuğum o yüzden torunlarını erkenden sevsinler istiyorum çoğu zaman rüyalarıma bile girdiği oluyor

Aynen oldugu kadar olmadıgı kader

Ister istemez üzülüyorum böyle sorunları anneme yansıtmak da istemiyorum ilk gelinim ilk evlenen çocuğum o yüzden torunlarını erkenden sevsinler istiyorum çoğu zaman rüyalarıma bile girdiği oluyor
Canım sen kendini ilk başta düşün ,daha 20yaşındasın inan bebekte olucak herşeyin bir zamanı var

Aynen bakalım burdada geç diyorlar cinsiyetini çatlarım ben oğlumda 13-14 haftalıkken öğrenmiştim artık

Niye gec diyolar kiz ultrasonda gozukmuyomuymus
Kiz sen kendine dogru durust bi doktor bul gebelik ilerlemeden
Ya avrupada en az 16haftalıkken diyorlar ya ondan ,gözükürse inşallah erkenden söyler
Valla bende istiyorum Didoş ama rus kadın bile almadı beni yeni hasta almıyorlar mayısta falan çoğusu yer açıcak o zamana artık ben 7aylık olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…