- 11 Kasım 2019
- 1.811
- 3.269
- 48
- 32
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #60.041
İnşallah hadi 2020 kızlar yılı olsunBuyur canim
Hic belli olmaz
Bencede tiptip vardi ya onun betada dengesiz yukseliyodu nazli onunkidekizlar geliyo bence
Aman ben ona takılmiyom zaten baska rahatsızliklarim var gibi onlarla ilgilenicemBuyur canim
Hic belli olmaz
Bencede tiptip vardi ya onun betada dengesiz yukseliyodu nazli onunkidekizlar geliyo bence
Canım çok düşünme,kafaya takma,kendine bir aktivite bul zaman hızlı geçsin bak o zaman hayırlısıyla hamile kalırsınBen yeni evliyim 5. Aya gireceğiz allahın izniyle bu ay ve çocuk istiyoruz ilk zamanlarda vajinusmus denilen hastalık gibi ilk ilişkide çok zorlandık 2 hafta 3 hafta alışma süreci yaşadık sonra alışmaya baslayinca hiç korunmadan iliskiye girdik eşimle evlendigimiz gund3n beri çocuk istiyoruz ben uzak geldim biraz ailemin özlemi geçer diye çok fazla istiyorum geçen ay hamile kaldım sanip iki test aldım ama hamilelik çıkmadı bu ay da yeni yikandim adetim bitti 3 gecedir düzenli iliskiy3 giriyoruz ayaklarımı havaya dikip 1 saat kadar öylekalmaya dikkat ediyorum size bu ay hamile kalabilir miyim hamile kalmak için neler önerirsiniz
Bende pek inanmam doğrusuBilmiyom valla mucizelere pek inanmam ama bakalım
Ama her adet olunca üzülme canım herşeye hazırlıklı ol pozitiv olursa çok sevineceksin o zaman ,neqativ olursada çok üzülmeyeceksinÂdetlerim düzenli antalyaya ailemi görmeye gittim 23 ekimde. 25inde de orda adet oldum. Diyarbakıra evime geldim 19 kasım gecesi iliskiye girdik 20 kasım sabahı adet oldum ama kasım ayı beni çok umutlandırdı olmayınca çok üzüldümbu ayda geçen hafta perşembe günü adet oldum çarşamba gecesi yikandim
Canim olup olmicagini boyle bisi diyemeyiz insallah tutmustur.. Sana tavsiyem doktora git kontrollerini yaptir hormon testi mutlaka yaptir oyle devam edim esinde görünsün doktora bi sorun yoksa zaten akışına birakirsinizBen yeni evliyim 5. Aya gireceğiz allahın izniyle bu ay ve çocuk istiyoruz ilk zamanlarda vajinusmus denilen hastalık gibi ilk ilişkide çok zorlandık 2 hafta 3 hafta alışma süreci yaşadık sonra alışmaya baslayinca hiç korunmadan iliskiye girdik eşimle evlendigimiz gund3n beri çocuk istiyoruz ben uzak geldim biraz ailemin özlemi geçer diye çok fazla istiyorum geçen ay hamile kaldım sanip iki test aldım ama hamilelik çıkmadı bu ay da yeni yikandim adetim bitti 3 gecedir düzenli iliskiy3 giriyoruz ayaklarımı havaya dikip 1 saat kadar öylekalmaya dikkat ediyorum size bu ay hamile kalabilir miyim hamile kalmak için neler önerirsiniz
İnşallah hadi 2020 kızlar yılı olsunay kız annesi olmayı hayal edemiyorum bana benzerse ana kız evden kovuluruz
Akisina birakakAman ben ona takılmiyom zaten baska rahatsızliklarim var gibi onlarla ilgilenicem
Ister istemez üzülüyorum böyle sorunları anneme yansıtmak da istemiyorum ilk gelinim ilk evlenen çocuğum o yüzden torunlarını erkenden sevsinler istiyorum çoğu zaman rüyalarıma bile girdiği oluyorAma her adet olunca üzülme canım herşeye hazırlıklı ol pozitiv olursa çok sevineceksin o zaman ,neqativ olursada çok üzülmeyeceksin
Adetlerin düzenliyse problem yoksa herşey kafada bitiyor inan
Aynen oldugu kadar olmadıgı kaderCanim olup olmicagini boyle bisi diyemeyiz insallah tutmustur.. Sana tavsiyem doktora git kontrollerini yaptir hormon testi mutlaka yaptir oyle devam edim esinde görünsün doktora bi sorun yoksa zaten akışına birakirsiniz
Olsun da kiz olsun kiz
Akisina birakak
Canım sen kendini ilk başta düşün ,daha 20yaşındasın inan bebekte olucak herşeyin bir zamanı varIster istemez üzülüyorum böyle sorunları anneme yansıtmak da istemiyorum ilk gelinim ilk evlenen çocuğum o yüzden torunlarını erkenden sevsinler istiyorum çoğu zaman rüyalarıma bile girdiği oluyor
Aynen bakalımCanim olup olmicagini boyle bisi diyemeyiz insallah tutmustur.. Sana tavsiyem doktora git kontrollerini yaptir hormon testi mutlaka yaptir oyle devam edim esinde görünsün doktora bi sorun yoksa zaten akışına birakirsiniz
Olsun da kiz olsun kiz
Akisina birakak
Aynn oyleAynen oldugu kadar olmadıgı kader
Niye gec diyolar kiz ultrasonda gozukmuyomuymusAynen bakalımburdada geç diyorlar cinsiyetini çatlarım ben oğlumda 13-14 haftalıkken öğrenmiştim artık
Ne hormonu canım ?Aynn oylebu ay pek umrumda değil valla hormonda daha dusmemisse zatrn olmaz bidahaki aya daha umutlu olurulm
Evlendikten sonra sizlerde de bebek isteği hemen mi oluştuCanım sen kendini ilk başta düşün ,daha 20yaşındasın inan bebekte olucak herşeyin bir zamanı var
Ya avrupada en az 16haftalıkken diyorlar ya ondan ,gözükürse inşallah erkenden söylerNiye gec diyolar kiz ultrasonda gozukmuyomuymus
Kiz sen kendine dogru durust bi doktor bul gebelik ilerlemeden
2.5 üstü sıkıntı diyor kadın doğum doktorları hatta dahiliye 3.5 iken ilaç verdi bana. Sizin doktorunuz niye vermemiş anlamadımSizinki gayet iyiymiş maşallah
Mesela ilk sene bende hiç yoktu, istiyodum ilerde tabi ama bir sene boyunca istemedim hiç korunduk bir sene, şmdi de iki seneye yaklaştık nerdeyse korunmayalı olmuyor sebepsiz..Evlendikten sonra sizlerde de bebek isteği hemen mi oluştu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?