- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #60.061
Ben birseye inandırmak is
temiyorum ya sonra param parca oluyorum
inşallah olur diyorum yeter ama bu sağ kasık yanması batması bide rahimde de aynı şey olunca acabamı diyorumda hani piskolojik deil bunlar adım gibi eminim ama bat gelip geçmeden belirtilere bakıcam söz verdim kendime sende öyle yap kuzum en iyisi bu
Bana normalde hiç gerek yoktu da işte kadın doğum doktoru al dedi diye dahiliye yarim al dedi ama kadın doğum 1 al deyince bende 1 almaya başladımSizin azmış dozunu.. Doktor bana 2000 alıcaksın dedi de işte okulda mumkun olmuyor maalesef
Hos geldin canim ama daha yeni evlisin yaşında küçük olur allahin izniyle insallh cokda kafanı takma bazen taktikca kendi kendinimize üretip duruyoruz kuzumIster istemez üzülüyorum böyle sorunları anneme yansıtmak da istemiyorum ilk gelinim ilk evlenen çocuğum o yüzden torunlarını erkenden sevsinler istiyorum çoğu zaman rüyalarıma bile girdiği oluyor
bende olusamadi esim istemese ben daha 34ume kadar dururdum:)30 yasim bu aradaEvlendikten sonra sizlerde de bebek isteği hemen mi oluştu
Aslında tam değil ama korunmuyorduk çoğu zaman benim ilk hamilelik kalbi durdugu için kürtajla sonlandı sonra 2 yıla yakın olmadı sonra oğlum oldu ama şimdi 3,5yaşındaEvlendikten sonra sizlerde de bebek isteği hemen mi oluştu
Ben herhalde hemen kalmam diye korunmuyorduk ama o yaşta hazır değilmişim belki o yüzdende Rabbim kismet etmedi oğlumda ama çok istiyordum artık 3 yıllık evlilik vardı biraz daha büyümüştümbende olusamadi esim istemese ben daha 34ume kadar dururdum:)30 yasim bu arada
Kuzum ben geçen ay gittim kadına göbeğim kaymıştı ve yumurtaliklarim düşmüştü kaldırdı kadın düzeltti ben inaniyorum dogru oldugunu düşünüyorum kadin dedi agirmi kaldirdin spor yapıyordum fitness evet dedim artık spor yok ağır kaldırma dedi ve sporu biraktim geçen ay reglimde sancısız geldi normalde aşırı sancim olurdu bu aydan birazdaha umutluyum çünkü kadında demişti içinde kan da kalmış bu ay tutmazsa bile bidahaki ay tutar insallah diye bakalım kısmetKızlar göbek kayması duydunuz mu hiç gebe kalmayı engelliyo benim iki kuzenim bu şekilde göbeğini yaptırdığı ay hamile kaldılar
Ben not almıyorum çünkü ezberledim artıkBen her gün not ediyorum belirtileri bakalım her ay böle mi die ilk bu ay başladık biz bakalım ne olcak hayırlısı Allah tan inşallah bize de nasip olur
Ne hormonu canım ?
Prolaktin yuksek cikti kuzum ilac kullaniyorim..Ya avrupada en az 16haftalıkken diyorlar ya ondan ,gözükürse inşallah erkenden söyler
Valla bende istiyorum Didoş ama rus kadın bile almadı beni yeni hasta almıyorlar mayısta falan çoğusu yer açıcak o zamana artık ben 7aylık olurum
Ya yerim seni evet burda böyle hatta hollanda da 20haftalıkken söylüyorlar kürtajı önlemek için hepsi aslında iyi birşey cinsiyete göre bebeği aldırmasınlar diye ,ben zaten hayatta yapmam Rabbim inşallah kız nasip eder dükkanı kapatırımProlaktin yuksek cikti kuzum ilac kullaniyorim..
Aa oylemiymis hic bilmiyom valladaha cocuk yapamadik bilgisizim bende eski kadin doktorumdan hic memnun degildim anneminkinden annem icin randevu alirken rica ettim felan aldilar beni allahdam deistirdim ozamam
Takmamak lazım aslında ama ben kimseye çocuk düşünüyor musunuz bile sormaya çekiniyorum belki olmuyordur üzülür diye bu insanlar ne kadar anlayışsız kötü niyetli sinir oluyorumKızlar takmayin begecen 2 gun tatildik gezdik tozduk sabahlara kadar kardesim diyo bak cocuk olsaydi boyle takilamazdik keyfini cikar felan hak verdim birazcik
Aynen cnm göbek kaydı mı adetler sancılı geçer ilişki sırasın da ağrı olur ve gebe kalmayı engeller hani yapmayanlar ve bu tür şikayetleri olan varsa bi baktırsınlar derimKuzum ben geçen ay gittim kadına göbeğim kaymıştı ve yumurtaliklarim düşmüştü kaldırdı kadın düzeltti ben inaniyorum dogru oldugunu düşünüyorum kadin dedi agirmi kaldirdin spor yapıyordum fitness evet dedim artık spor yok ağır kaldırma dedi ve sporu biraktim geçen ay reglimde sancısız geldi normalde aşırı sancim olurdu bu aydan birazdaha umutluyum çünkü kadında demişti içinde kan da kalmış bu ay tutmazsa bile bidahaki ay tutar insallah diye bakalım kısmet❤
Bazen bende çok özeniyorum ya eşimle geceleri partylemek istiyoruz ama yapamıyoruz annem yanımda olsa yaprdıkKızlar takmayin begecen 2 gun tatildik gezdik tozduk sabahlara kadar kardesim diyo bak cocuk olsaydi boyle takilamazdik keyfini cikar felan hak verdim birazcik
Valla sasirdim hic bilmiyodumYa yerim seni evet burda böyle hatta hollanda da 20haftalıkken söylüyorlar kürtajı önlemek için hepsi aslında iyi birşey cinsiyete göre bebeği aldırmasınlar diye ,ben zaten hayatta yapmam Rabbim inşallah kız nasip eder dükkanı kapatırım3 cüye gelemem
ilac kullanıyorsan düşer inşallah ♥Senin tatil varmı haftaya yoksa yine çalışıyormusun
Aynm bende sormuyorum kuzenimin 8 sene olmadi bigun sormadim niye diyeTakmamak lazım aslında ama ben kimseye çocuk düşünüyor musunuz bile sormaya çekiniyorum belki olmuyordur üzülür diye bu insanlar ne kadar anlayışsız kötü niyetli sinir oluyorum
YapmaBazen bende çok özeniyorum ya eşimle geceleri partylemek istiyoruz ama yapamıyoruz annem yanımda olsa yaprdıkbide 2 ci geliyor bi 3 yılı gözden çıkardım
Hormonları düzene sokuyor alman bence de iyi cnm.. Ben tam düzen oturmadan ben kendı kafama göre bıraktım orada hata yaptım geri yükseldi tabi dikkat de etmedim nasılsa düzeldi artık diye.. Aldım boyumun ölçusunu ilaca devamBana normalde hiç gerek yoktu da işte kadın doğum doktoru al dedi diye dahiliye yarim al dedi ama kadın doğum 1 al deyince bende 1 almaya başladım
Direncim bu bencede vermesi gerekiyordu direk diyetisyene yönlendirdi zamana yayacak gittiğim de soylicemDirenç mi 5.5, insülin degerin mi? Eğer direnç ise yüksek sizinki de verse iyi olurmus
Oh iyi bari bolca dinlenirsinValla sasirdim hic bilmiyodumay aman olsumda sonra ogrenmeyede raziyim
Insallah kuzum
Haftaya pazartesi tatilim sali 5e kadar caliscam carsambada tatilim ohh
Peşini birakmicam halletmeye çalışacağım eczacıya danıştım sabah haber edecek2.5 üstü sıkıntı diyor kadın doğum doktorları hatta dahiliye 3.5 iken ilaç verdi bana. Sizin doktorunuz niye vermemiş anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?