- 27 Aralık 2019
- 236
- 503
- 18
- 25
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #60.081
Rabbim hayırlısıyla versin kucağınıza inşallahBana normalde hiç gerek yoktu da işte kadın doğum doktoru al dedi diye dahiliye yarim al dedi ama kadın doğum 1 al deyince bende 1 almaya başladım
İnsanoğlu elindekinin kıymetini bilmiyorYapmabiz gelsin yapmayiz diyoz iste yeterincr yaptik yeter daaa
Doktora gidicem amane diyeyim bilemiyorumAslında tam değil ama korunmuyorduk çoğu zaman benim ilk hamilelik kalbi durdugu için kürtajla sonlandı sonra 2 yıla yakın olmadı sonra oğlum oldu ama şimdi 3,5yaşında
O yüzden tahliller falan yaptırın Didemin söylediği gibi bi sorun yoksa akışına bırakın
Doktora gidicem amane diyeyim bilemiyorum
Ben yeni başladım yaa ondan not edeyim dedimBen not almıyorum çünkü ezberledim artıkinşallah kuzum amin ❤
Evet yaa en kötüsü de beslenme kısmı resmen hayatım tepetaklak oldu. Sevdıgım yiyecekler hep yasaklılar listesinde.. Kilo vermeye başlayınca direnc düşüyor.. Zayıf mısınız acaba zayıf oldufunuz için mi vermedi ki.. Çunku direnci kırmanın en önemli kısmı kilo vermek verdikçe otomatik olarak düşüyor benim 10 kılo fazlam vardı yarıdan fazlasını verdim çok şükürDirencim bu bencede vermesi gerekiyordu direk diyetisyene yönlendirdi zamana yayacak gittiğim de soylicem
Nereye baktircaz göbek düşmesi ile ilgiliAynen cnm göbek kaydı mı adetler sancılı geçer ilişki sırasın da ağrı olur ve gebe kalmayı engeller hani yapmayanlar ve bu tür şikayetleri olan varsa bi baktırsınlar derim
Ay insallah kuzum ya gelsin artik turkiyeye gitmedenOh iyi bari bolca dinlenirsin
inşallah 2020 yılı herkese bebişli gelir
Canim kadin doktoruna git ultrasonla bakilsin rahim yumurtalik vs.. Kültür smear testi yaptir.. Kan tahlili yaptir adetim 2. Gunu hormonlarina bakicaklar.Doktora gidicem amane diyeyim bilemiyorum
Tamam çok teşekkür ediyorum inşallah hiçbir sorun yokturAy insallah kuzum ya gelsin artik turkiyeye gitmedenyoksa gelen giden bebek dicek piskolojimi bozcak
Canim kadin doktoruna git ultrasonla bakilsin rahim yumurtalik vs.. Kültür smear testi yaptir.. Kan tahlili yaptir adetim 2. Gunu hormonlarina bakicaklar.
Göbek yapan teyzelerimiz büyüklerimiz var bi sorup soruşturun eğer düzgün bir şekilde yapan varsa yapsın çünkü bu şekilde hamile kalan çok insan varNereye baktircaz göbek düşmesi ile ilgili
İnşallah canım bu aralar bakıyorum çok kafaya takmıyorsun inşallah olucak hayırlısıylaAy insallah kuzum ya gelsin artik turkiyeye gitmedenyoksa gelen giden bebek dicek piskolojimi bozcak
Canim kadin doktoruna git ultrasonla bakilsin rahim yumurtalik vs.. Kültür smear testi yaptir.. Kan tahlili yaptir adetim 2. Gunu hormonlarina bakicaklar.
Tmm canım bir sorayım doktorlar anlamıyor mu böle bireydenGöbek yapan teyzelerimiz büyüklerimiz var bi sorup soruşturun eğer düzgün bir şekilde yapan varsa yapsın çünkü bu şekilde hamile kalan çok insan var
Çok kilolu değilim ama zayifta değilim eminim benim de fazlam vardır 72-73 varımdır boyda 1.68 eczacımız var o doktora tahlili atacak ilaca gerek varsa yazdırıcaz kafama takıldı çok fena çünkü ben ilk gebe kaldığımda diyetteydim ve o ay hamile kalmıştım gerçi düşükle sonuçlandı ama . Bilmiyordum bu sorunları demekki ozamanda varmış zayıflama iyi geliyorsa hormonlara bende elimden geleni yaparım insülin değerim 27.7 glukoz 82 . Hesapladı 5.5Evet yaa en kötüsü de beslenme kısmı resmen hayatım tepetaklak oldu. Sevdıgım yiyecekler hep yasaklılar listesinde.. Kilo vermeye başlayınca direnc düşüyor.. Zayıf mısınız acaba zayıf oldufunuz için mi vermedi ki.. Çunku direnci kırmanın en önemli kısmı kilo vermek verdikçe otomatik olarak düşüyor benim 10 kılo fazlam vardı yarıdan fazlasını verdim çok şükür
İnşallah canım bu aralar bakıyorum çok kafaya takmıyorsun inşallah olucak hayırlısıyla ♥onlara gelince daha yeni evliyim cicim aylarımız dersin boşver bide onları düşünüp sinir olma
Hayır anlamıyorlar ve kızıyorlar da ama sonuç gebe kalan çok bu şekil de isteye bağlı cnmTmm canım bir sorayım doktorlar anlamıyor mu böle bireyden
Pek bilgim yok kuzum ama catlamadan somra birak benceCanlarım birşey sorucagim soğan kürüne adet bitimi 2.gun başlanıyor 15 gün kullanılıyor ama benim yumurtlamam erken oluyor soğan suyu yumurtlama olduğunda sorun olurmu
İnşallah yaa bu sene burda isteyen herkes hamile olur inşallah, hamileliğmz hakkında konuşuruz artık burda ☺
Kız senin kilo nedir ben 83 kiloyomÇok kilolu değilim ama zayifta değilim eminim benim de fazlam vardır 72-73 varımdır boyda 1.68 eczacımız var o doktora tahlili atacak ilaca gerek varsa yazdırıcaz kafama takıldı çok fena çünkü ben ilk gebe kaldığımda diyetteydim ve o ay hamile kalmıştım gerçi düşükle sonuçlandı ama . Bilmiyordum bu sorunları demekki ozamanda varmış zayıflama iyi geliyorsa hormonlara bende elimden geleni yaparım insülin değerim 27.7 glukoz 82 . Hesapladı 5.5
Ya o zamana kadar hamile kalırsın inşallah hatta göbeyinde çıkarTakmiyom aynen kuzum akisina biraktim ama hazirana kadar olmazsa boku yedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?