Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Doktora gidicem amane diyeyim bilemiyorum

Direncim bu bencede vermesi gerekiyordu direk diyetisyene yönlendirdi zamana yayacak gittiğim de soylicem
Evet yaa en kötüsü de beslenme kısmı resmen hayatım tepetaklak oldu. Sevdıgım yiyecekler hep yasaklılar listesinde.. Kilo vermeye başlayınca direnc düşüyor.. Zayıf mısınız acaba zayıf oldufunuz için mi vermedi ki.. Çunku direnci kırmanın en önemli kısmı kilo vermek verdikçe otomatik olarak düşüyor benim 10 kılo fazlam vardı yarıdan fazlasını verdim çok şükür

Oh iyi bari bolca dinlenirsin

inşallah 2020 yılı herkese bebişli gelir
Ay insallah kuzum ya gelsin artik turkiyeye gitmeden yoksa gelen giden bebek dicek piskolojimi bozcak
Doktora gidicem amane diyeyim bilemiyorum
Canim kadin doktoruna git ultrasonla bakilsin rahim yumurtalik vs.. Kültür smear testi yaptir.. Kan tahlili yaptir adetim 2. Gunu hormonlarina bakicaklar.

Tamam çok teşekkür ediyorum inşallah hiçbir sorun yoktur

İnşallah canım bu aralar bakıyorum çok kafaya takmıyorsun inşallah olucak hayırlısıyla onlara gelince daha yeni evliyim cicim aylarımız dersin boşver bide onları düşünüp sinir olma

Çok kilolu değilim ama zayifta değilim eminim benim de fazlam vardır 72-73 varımdır boyda 1.68 eczacımız var o doktora tahlili atacak ilaca gerek varsa yazdırıcaz kafama takıldı çok fena çünkü ben ilk gebe kaldığımda diyetteydim ve o ay hamile kalmıştım gerçi düşükle sonuçlandı ama . Bilmiyordum bu sorunları demekki ozamanda varmış zayıflama iyi geliyorsa hormonlara bende elimden geleni yaparım insülin değerim 27.7 glukoz 82 . Hesapladı 5.5

Canlarım birşey sorucagim soğan kürüne adet bitimi 2.gun başlanıyor 15 gün kullanılıyor ama benim yumurtlamam erken oluyor soğan suyu yumurtlama olduğunda sorun olurmu

İnşallah canım bu aralar bakıyorum çok kafaya takmıyorsun inşallah olucak hayırlısıyla ♥onlara gelince daha yeni evliyim cicim aylarımız dersin boşver bide onları düşünüp sinir olma
Takmiyom aynen kuzum akisina biraktim ama hazirana kadar olmazsa boku yedim

Canlarım birşey sorucagim soğan kürüne adet bitimi 2.gun başlanıyor 15 gün kullanılıyor ama benim yumurtlamam erken oluyor soğan suyu yumurtlama olduğunda sorun olurmu
Pek bilgim yok kuzum ama catlamadan somra birak bence

Kız senin kilo nedir ben 83 kiloyom

Takmiyom aynen kuzum akisina biraktim ama hazirana kadar olmazsa boku yedim
Ya o zamana kadar hamile kalırsın inşallah hatta göbeyinde çıkar
benim düz göbek yok artık 3 aylık ama hemen çıktı oğlumda 4-5ayında belli oluyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…