Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canlarım birşey sorucagim soğan kürüne adet bitimi 2.gun başlanıyor 15 gün kullanılıyor ama benim yumurtlamam erken oluyor soğan suyu yumurtlama olduğunda sorun olurmu
Benim anneannem dayıma hamileyken soğan suyu içmiki bebek düşsün 5ci cocuk artık diye ama hiçbişey olmamış rahat hamilelik geçirmiş

Evet bende çok hareketliyim biraz da oğlan sağolsun yerinde durmuyor beni de koşturuyor peşinden benim eşimden tam tersi canım su icsem yarıyor diye isyanlarda aman olsun ben onu böyle sevdim zaten

Insulunun başlıca sebebi kilo olduğunu biliyorsun degilmi canim

Ya o zamana kadar hamile kalırsın inşallah hatta göbeyinde çıkar
benim düz göbek yok artık 3 aylık ama hemen çıktı oğlumda 4-5ayında belli oluyordu
Bende iri kemikliyim birde göğüslerim büyük fazlasıyla çocuk olunca nolcak kim bilir
benim de göğüsler başını almış gidiyo boyum 1.65 ama kilomu hiç göstermiyorum

Evet bende çok hareketliyim biraz da oğlan sağolsun yerinde durmuyor beni de koşturuyor peşinden benim eşimden tam tersi canım su icsem yarıyor diye isyanlarda aman olsun ben onu böyle sevdim zaten
Haha ben kendim kilo almayanlardan olduğum için gece bile yemek yerim o zaman eşimede hazırlıyorum adam artık isyan etti bir haftadır sadece bir kere yiyor ,beni sen şişmanlatıyorsun diyor

Canım benim kese göründü bebek yoktu 7 haftalıkken düştü bir hafta sonra tekrar gittiğimde Dr parça kalmış dedi mecbur kürtaj oldum ve evet en az 2 ay korunmak gerekirmiş kurtajdan sonra kuzum
Cok gecmis olsun canim Rabbim bi daha yasatmasin insallah ♥
[/QUOTE]
Çok sağol cnm amin inşallah

benim de göğüsler başını almış gidiyo boyum 1.65 ama kilomu hiç göstermiyorum
Benim boy 1.76 3 aylık hamileyim bence kilo almadım hatta vermişim belki çünkü bulantı çok sadece alıştığım düz göbek yok artık 61-61,5falandım

Insulunun başlıca sebebi kilo olduğunu biliyorsun degilmi canim
Evet ablacığım dikkat edicem bundan sonra bebek düşüncesi olsun olmasın daha 25 yaşındayım çok erken sağlığımı tehdit etmesine izin vermicem ne gerekiyorsa yapicam bu arada bı eczacımız var baya aile ahbabı kan sonuçlarını at dedi ben kendi doktoruma göstereyim gerek varsa sana ilaç yazdirayim dedi Allah'a çok şükür

Haha ben kendim kilo almayanlardan olduğum için gece bile yemek yerim o zaman eşimede hazırlıyorum adam artık isyan etti bir haftadır sadece bir kere yiyor ,beni sen şişmanlatıyorsun diyor
Hahaha aynen sorma canım ben yiyip o yemeyince dayanamıyorum hadi sende he diyorum aynısını oda bana diyor şuan bile cips yiyorum canım çekti ama şükür kilom yerinde sayıyor

Hahaha aynen sorma canım ben yiyip o yemeyince dayanamıyorum hadi sende he diyorum aynısını oda bana diyor şuan bile cips yiyorum canım çekti ama şükür kilom yerinde sayıyor
Aynen bende sadece haşlanmış makarna yiyebiliyorum ,şimdi onu yemekle meşgulum bana bakıp hayret ediyor beyefendi

Aa çok sevindim kuzum iyi olmus kuzum bende 72 kilodan 58 kiloya düştüm oyuzden diyorum bir çok şeye engel çünkü kilo yaşında genc kilo verince göğüslerininde küçülcek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…