- 27 Ağustos 2019
- 12.521
- 21.567
- 348
- 33
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #60.101
Ay insallah kuzum yaYa o zamana kadar hamile kalırsın inşallah hatta göbeyinde çıkar♥
benim düz göbek yok artık3 aylık ama hemen çıktı oğlumda 4-5ayında belli oluyordu
Benim anneannem dayıma hamileyken soğan suyu içmiki bebek düşsün 5ci cocuk artık diye ama hiçbişey olmamış rahat hamilelik geçirmişCanlarım birşey sorucagim soğan kürüne adet bitimi 2.gun başlanıyor 15 gün kullanılıyor ama benim yumurtlamam erken oluyor soğan suyu yumurtlama olduğunda sorun olurmu
Bende iri kemikliyimKız senin kilo nedir ben 83 kiloyom
Evet bende çok hareketliyim biraz da oğlan sağolsun yerinde durmuyor beni de koşturuyor peşindenBen hareketliyim o yüzden almıyorum çok şükür ama haraketsiz olsam alirim benimde kocam asla almaz sabah akşam uyusa yine almazbide ben çok kolay kilo veriom alsam dahi 1 2 gün dikkat etsem hemen gidiyor çok şükür
Insulunun başlıca sebebi kilo olduğunu biliyorsun degilmi canimÇok kilolu değilim ama zayifta değilim eminim benim de fazlam vardır 72-73 varımdır boyda 1.68 eczacımız var o doktora tahlili atacak ilaca gerek varsa yazdırıcaz kafama takıldı çok fena çünkü ben ilk gebe kaldığımda diyetteydim ve o ay hamile kalmıştım gerçi düşükle sonuçlandı ama . Bilmiyordum bu sorunları demekki ozamanda varmış zayıflama iyi geliyorsa hormonlara bende elimden geleni yaparım insülin değerim 27.7 glukoz 82 . Hesapladı 5.5
Ya o zamana kadar hamile kalırsın inşallah hatta göbeyinde çıkar♥
benim düz göbek yok artık3 aylık ama hemen çıktı oğlumda 4-5ayında belli oluyordu
benim de göğüsler başını almış gidiyoBende iri kemikliyimbirde göğüslerim büyük fazlasıyla çocuk olunca nolcak kim bilir
Gebelige engel kilo keşke biraz verebilen canim yanlış anlama beniKız senin kilo nedir ben 83 kiloyom
Haha ben kendim kilo almayanlardan olduğum için gece bile yemek yerim o zaman eşimede hazırlıyorum adam artık isyan etti bir haftadır sadece bir kere yiyor ,beni sen şişmanlatıyorsun diyorEvet bende çok hareketliyim biraz da oğlan sağolsun yerinde durmuyor beni de koşturuyor peşindenbenim eşimden tam tersi canım su icsem yarıyor diye isyanlarda aman olsun ben onu böyle sevdim zaten
Ne dönüyorsun kizSelam gece kuşları nasılsınız bakalım
Cok gecmis olsun canim Rabbim bi daha yasatmasin insallah ♥Canım benim kese göründü bebek yoktu 7 haftalıkken düştü bir hafta sonra tekrar gittiğimde Dr parça kalmış dedi mecbur kürtaj oldum ve evet en az 2 ay korunmak gerekirmiş kurtajdan sonra kuzum
Benim boy 1.76 3 aylık hamileyim bence kilo almadım hatta vermişim belki çünkü bulantı çok sadece alıştığım düz göbek yok artıkbenim de göğüsler başını almış gidiyoboyum 1.65 ama kilomu hiç göstermiyorum
Evet ablacığım dikkat edicem bundan sonra bebek düşüncesi olsun olmasın daha 25 yaşındayım çok erken sağlığımı tehdit etmesine izin vermicem ne gerekiyorsa yapicam bu arada bı eczacımız var baya aile ahbabı kan sonuçlarını at dedi ben kendi doktoruma göstereyim gerek varsa sana ilaç yazdirayim dedi Allah'a çok şükürInsulunun başlıca sebebi kilo olduğunu biliyorsun degilmi canim
Hahaha aynen sorma canım ben yiyip o yemeyince dayanamıyorum hadi sende he diyorum aynısını oda bana diyorHaha ben kendim kilo almayanlardan olduğum için gece bile yemek yerim o zaman eşimede hazırlıyorum adam artık isyan etti bir haftadır sadece bir kere yiyor ,beni sen şişmanlatıyorsun diyor
Öyle yapıyım canım ya tehlikeye atmiyim olmadi olmadı olucagi tutar bide soğan suyundan bişey olur valla deliririm herhaldePek bilgim yok kuzum ama catlamadan somra birak bence
Gostermiyorsan ne güzel iştebenim de göğüsler başını almış gidiyoboyum 1.65 ama kilomu hiç göstermiyorum
Cips yiyorum da canım kilo almiyim spor olsun diyeNe dönüyorsun kiz
Biliyorum cnm ama doktoruma söyledim sordum yok onemli deil dedi rahmin herşeyin temiz ayrıca güzel de yumurta ypıyomuşumGebelige engel kilo keşke biraz verebilen canim yanlış anlama beni
Aynen bende sadece haşlanmış makarna yiyebiliyorum ,şimdi onu yemekle meşgulum bana bakıp hayret ediyor beyefendiHahaha aynen sorma canım ben yiyip o yemeyince dayanamıyorum hadi sende he diyorum aynısını oda bana diyorşuan bile cips yiyorum canım çekti ama şükür kilom yerinde sayıyor
Aa çok sevindim kuzum iyi olmus kuzum bende 72 kilodan 58 kiloya düştüm oyuzden diyorum bir çok şeye engel çünkü kilo yaşında genc kilo verince göğüslerininde küçülcekEvet ablacığım dikkat edicem bundan sonra bebek düşüncesi olsun olmasın daha 25 yaşındayım çok erken sağlığımı tehdit etmesine izin vermicem ne gerekiyorsa yapicam bu arada bı eczacımız var baya aile ahbabı kan sonuçlarını at dedi ben kendi doktoruma göstereyim gerek varsa sana ilaç yazdirayim dedi Allah'a çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?