Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Biliyorum cnm ama doktoruma söyledim sordum yok onemli deil dedi rahmin herşeyin temiz ayrıca güzel de yumurta ypıyomuşum ama sonuç bebiş olmuyo
Biraz öncede yazdım kuzum bende 72 den 58 kiloya düştüm bir çok şeye engel verebiliyorsan ver

Aa çok sevindim kuzum iyi olmus kuzum bende 72 kilodan 58 kiloya düştüm oyuzden diyorum bir çok şeye engel çünkü kilo yaşında genc kilo verince göğüslerininde küçülcek
Diyette yaptınız mı bide ben ezcaciya gebelik düşündüğümü söylemedim ilaç farkeder mi acaba

merhabakızlar. bat 3 ocak kasık ağrım var bugün 7 gün kala bata test yaptım erken gebelik testi silik çizgi oluştu sizce var mı bişeyler? normal testte yaptım silik beyaz uzaktan bakınca vardı çizgi.
Kuzum erkenden yapmisin ama ikinci çizgiyi sanki görüyor gibiyim inşallah öyledir bi kaç gün geçince tekrar yap testini olurmu

Ben delircem artik valla dun iliskiyi istemedi bugun dogru durust konusmadim bile oda hic orali olmadi ilac mahvediyo beni biliyo almis telefonu eline oyun oynuyo bitarafina bile takmiyo beni ben cocuk mocuk yapmiyom bu adamdan valla bezdirdi iki gundur beni

Diyette yaptınız mı bide ben ezcaciya gebelik düşündüğümü söylemedim ilaç farkeder mi acaba
Yok kuzu gebelige engel değil hiç birşey olmaz ilaç kullanman kuzum ben sağlıksız verdim kiloyu sadece iki kaşık corba ile bir ay oyle gecridim sonra netten zayıflama kapsülü buldum onu kullandım haftalık detoslarim vardı

merhabakızlar. bat 3 ocak kasık ağrım var bugün 7 gün kala bata test yaptım erken gebelik testi silik çizgi oluştu sizce var mı bişeyler? normal testte yaptım silik beyaz uzaktan bakınca vardı çizgi.
Var gibi canım ,bi kaç güne tekrarlarsın inşallah Rabbim hayırlısını nasip etsin

Didem oyle deme sus biz onlar için istemiyoruz kendimiz için istiyoruz iki günde bezdin adamdan ben kaç senedir aynı şeyle uğraşıyorum kuzu beni düşün rahatla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…