- 13 Kasım 2019
- 637
- 1.361
- 28
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #60.121
Bende de bişey olucagi tutar valla çok üzülürüm en iyisi catlamada bırakmak galibaBenim anneannem dayıma hamileyken soğan suyu içmiki bebek düşsün 5ci cocuk artık diye ama hiçbişey olmamış rahat hamilelik geçirmiş
Nasıl düşüyor ki
Hayır anlamıyorlar ve kızıyorlar da ama sonuç gebe kalan çok bu şekil de isteye bağlı cnm
Evet cnm ayrıca ayrı bir hava katıyo bana yakışıyoGostermiyorsan ne güzel işte
Biraz öncede yazdım kuzum bende 72 den 58 kiloya düştüm bir çok şeye engel verebiliyorsan verBiliyorum cnm ama doktoruma söyledim sordum yok onemli deil dedi rahmin herşeyin temiz ayrıca güzel de yumurta ypıyomuşumama sonuç bebiş olmuyo
Evet canım sen yinede nasıl diyorsa o tarifde öyle yap ,inşallah Rabbim nasip eder hayırlısıylaBende de bişey olucagi tutar valla çok üzülürüm en iyisi catlamada bırakmak galiba ☹
Diyette yaptınız mı bide ben ezcaciya gebelik düşündüğümü söylemedim ilaç farkeder mi acabaAa çok sevindim kuzum iyi olmus kuzum bende 72 kilodan 58 kiloya düştüm oyuzden diyorum bir çok şeye engel çünkü kilo yaşında genc kilo verince göğüslerininde küçülcek
Kuzum erkenden yapmisin ama ikinci çizgiyi sanki görüyor gibiyim inşallah öyledir bi kaç gün geçince tekrar yap testini olurmumerhabakızlar. bat 3 ocak kasık ağrım var bugün 7 gün kala bata test yaptım erken gebelik testi silik çizgi oluştu sizce var mı bişeyler? normal testte yaptım silik beyaz uzaktan bakınca vardı çizgi.
Afiyet olsun kuzu bende kestane yedim şiştim aklım icli kofte de ne yapsam diye dolanıyorum yemek için uyumam lazımCips yiyorum da canım kilo almiyim spor olsun diye
Fotoda daha silik çıktı sanırım böyle bakınca daha net.Teşekkür ederim inşallah vardır :)Kuzum erkenden yapmisin ama ikinci çizgiyi sanki görüyor gibiyim inşallah öyledir bi kaç gün geçince tekrar yap testini olurmu
Senin boyun maşallahı var kız ayrıca inşallah sağlıklı bir hamilelik geçirir ve sağ Salim kucağına alırsın inşallahBenim boy 1.76 3 aylık hamileyim bence kilo almadım hatta vermişim belki çünkü bulantı çok sadece alıştığım düz göbek yok artık61-61,5falandım
Yok kuzu gebelige engel değil hiç birşey olmaz ilaç kullanman kuzum ben sağlıksız verdim kiloyu sadece iki kaşık corba ile bir ay oyle gecridim sonra netten zayıflama kapsülü buldum onu kullandım haftalık detoslarim vardıDiyette yaptınız mı bide ben ezcaciya gebelik düşündüğümü söylemedim ilaç farkeder mi acaba
Var gibi canım ,bi kaç güne tekrarlarsın inşallah Rabbim hayırlısını nasip etsinmerhabakızlar. bat 3 ocak kasık ağrım var bugün 7 gün kala bata test yaptım erken gebelik testi silik çizgi oluştu sizce var mı bişeyler? normal testte yaptım silik beyaz uzaktan bakınca vardı çizgi.
Ben gördüm canım inşallah vardırmerhabakızlar. bat 3 ocak kasık ağrım var bugün 7 gün kala bata test yaptım erken gebelik testi silik çizgi oluştu sizce var mı bişeyler? normal testte yaptım silik beyaz uzaktan bakınca vardı çizgi.
Sağol canım Rabbim sizlerede nasip etsin hayırlısıyla inşallahSenin boyun maşallahı var kız ayrıca inşallah sağlıklı bir hamilelik geçirir ve sağ Salim kucağına alırsın inşallah❤
Çok teşekkür ederim allah razı olsun inşallah yanıltmaz :)Var gibi canım ,bi kaç güne tekrarlarsın inşallah Rabbim hayırlısını nasip etsin
Didem oyle deme sus biz onlar için istemiyoruz kendimiz için istiyoruz iki günde bezdin adamdan ben kaç senedir aynı şeyle uğraşıyorum kuzu beni düşün rahatlaBen delircem artik valla dun iliskiyi istemedi bugun dogru durust konusmadim bile oda hic orali olmadi ilac mahvediyo beni biliyo almis telefonu eline oyun oynuyo bitarafina bile takmiyo beni ben cocuk mocuk yapmiyom bu adamdan valla bezdirdi iki gundur beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?