- 27 Eylül 2019
- 2.615
- 2.220
- 133
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #60.141
İnşallah canımmmm :)Ben gördüm canım inşallah vardır
Insallah canim insallah erken gününe daha var çünkü bir kaç gün sonra daha net çıkar inşallahFotoda daha silik çıktı sanırım böyle bakınca daha net.Teşekkür ederim inşallah vardır :)
Ne oldu belki bi şeylere trip atıyor ,bir derdi var herhalde çıkar kokusuBen delircem artik valla dun iliskiyi istemedi bugun dogru durust konusmadim bile oda hic orali olmadi ilac mahvediyo beni biliyo almis telefonu eline oyun oynuyo bitarafina bile takmiyo beni ben cocuk mocuk yapmiyom bu adamdan valla bezdirdi iki gundur beni
Amin canm inşallah dua etSağol canım Rabbim sizlerede nasip etsin hayırlısıyla inşallah ♥
İnşallah canımmm. ovu takip ediyordum bugün 10 yada 11.gün yola çıkcam dayanamayıp yaptım .Insallah canim insallah erken gününe daha var çünkü bir kaç gün sonra daha net çıkar inşallah
Kız ne oldu size nazar mı değdi neBen delircem artik valla dun iliskiyi istemedi bugun dogru durust konusmadim bile oda hic orali olmadi ilac mahvediyo beni biliyo almis telefonu eline oyun oynuyo bitarafina bile takmiyo beni ben cocuk mocuk yapmiyom bu adamdan valla bezdirdi iki gundur beni
Bu ik değer çarpılıp 405 ile bölünüyor.. 2.5 üstü direnc kabul ediliyor..ilaç kilo vermeye de yardımcı oluyor benım de boy 170 kılo 82 ye çıktı acaıp ödem vardı o sekılde gıttım doktora şimdi 74 bi 5 kilo daha verirsem iyi olacak benim yapım geregi diyetisyen 65 in altına düşmezsin demişti hadefim 65 işte.. İnternetten araştır neler yemelisin neler yememelisin çok güzel bilgiler veriliyor.. Yürüyüş yap bol bol en az 3 lt su iç günlük doktor bana en az yarım saat tempolu yurusyus yap dedı ama yapamıyorum o ayrı. Benim ailemde çok kişi de şeker var genetik de etkiliyor tek temennim bu kadar erken yakalanmamakÇok kilolu değilim ama zayifta değilim eminim benim de fazlam vardır 72-73 varımdır boyda 1.68 eczacımız var o doktora tahlili atacak ilaca gerek varsa yazdırıcaz kafama takıldı çok fena çünkü ben ilk gebe kaldığımda diyetteydim ve o ay hamile kalmıştım gerçi düşükle sonuçlandı ama . Bilmiyordum bu sorunları demekki ozamanda varmış zayıflama iyi geliyorsa hormonlara bende elimden geleni yaparım insülin değerim 27.7 glukoz 82 . Hesapladı 5.5
Siz sağlam kilo vermişsiniz ama bakalım yarın ola hayrolaYok kuzu gebelige engel değil hiç birşey olmaz ilaç kullanman kuzum ben sağlıksız verdim kiloyu sadece iki kaşık corba ile bir ay oyle gecridim sonra netten zayıflama kapsülü buldum onu kullandım haftalık detoslarim vardı
İyi yapmisin kuzum yolculuk mu varİnşallah canımmm. ovu takip ediyordum bugün 10 yada 11.gün yola çıkcam dayanamayıp yaptım .
Aa ne demek canım biz bunun varız degilmi mutlaka diyeti eş geceme kuzumSiz sağlam kilo vermişsiniz ama bakalım yarın ola hayrolaçok teşekkür ederim benimle ilgilendiğiniz için .
evet hem otobüs hem uçak umarım varsa birşeyler sorun çıkmaz :)İyi yapmisin kuzum yolculuk mu var
Insallah canim benim sen dikkat et yinede kendine gule gule git hayırlı yolculuklarevet hem otobüs hem uçak umarım varsa birşeyler sorun çıkmaz :)
Benim ailede de tansiyon şeker var maalesefBu ik değer çarpılıp 405 ile bölünüyor.. 2.5 üstü direnc kabul ediliyor..ilaç kilo vermeye de yardımcı oluyor benım de boy 170 kılo 82 ye çıktı acaıp ödem vardı o sekılde gıttım doktora şimdi 74 bi 5 kilo daha verirsem iyi olacak benim yapım geregi diyetisyen 65 in altına düşmezsin demişti hadefim 65 işte.. İnternetten araştır neler yemelisin neler yememelisin çok güzel bilgiler veriliyor.. Yürüyüş yap bol bol en az 3 lt su iç günlük doktor bana en az yarım saat tempolu yurusyus yap dedı ama yapamıyorum o ayrı. Benim ailemde çok kişi de şeker var genetik de etkiliyor tek temennim bu kadar erken yakalanmamak
Canım benim kuzenimde hamileliği öyle bulantili geciyor ki kız 9 ay boyunca resmen hicbisey yemiyor her gün hastanelik olup serum yiyorAynen bende sadece haşlanmış makarna yiyebiliyorum ,şimdi onu yemekle meşgulum bana bakıp hayret ediyor beyefendi
Gecmem isteyince veriyorum şükürler olsunAa ne demek canım biz bunun varız degilmi mutlaka diyeti eş geceme kuzum
merhabakızlar. bat 3 ocak kasık ağrım var bugün 7 gün kala bata test yaptım erken gebelik testi silik çizgi oluştu sizce var mı bişeyler? normal testte yaptım silik beyaz uzaktan bakınca vardı çizgi.
Canım sanki çok silik bir çizgi gördüm benmerhabakızlar. bat 3 ocak kasık ağrım var bugün 7 gün kala bata test yaptım erken gebelik testi silik çizgi oluştu sizce var mı bişeyler? normal testte yaptım silik beyaz uzaktan bakınca vardı çizgi.
Teşekkür ederim canımInsallah canim benim sen dikkat et yinede kendine gule gule git hayırlı yolculuklar
Hahaha kız aynen evde böyle güzel bişey oldu mu bende dayanamıyorum aklımdan çıkmıyor yenezsem rahat edemiyorumAfiyet olsun kuzu bende kestane yedim şiştim aklım icli kofte de ne yapsam diye dolanıyorum yemek için uyumam lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?