Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ne oldu belki bi şeylere trip atıyor ,bir derdi var herhalde çıkar kokusu

Bu ik değer çarpılıp 405 ile bölünüyor.. 2.5 üstü direnc kabul ediliyor..ilaç kilo vermeye de yardımcı oluyor benım de boy 170 kılo 82 ye çıktı acaıp ödem vardı o sekılde gıttım doktora şimdi 74 bi 5 kilo daha verirsem iyi olacak benim yapım geregi diyetisyen 65 in altına düşmezsin demişti hadefim 65 işte.. İnternetten araştır neler yemelisin neler yememelisin çok güzel bilgiler veriliyor.. Yürüyüş yap bol bol en az 3 lt su iç günlük doktor bana en az yarım saat tempolu yurusyus yap dedı ama yapamıyorum o ayrı. Benim ailemde çok kişi de şeker var genetik de etkiliyor tek temennim bu kadar erken yakalanmamak

Siz sağlam kilo vermişsiniz ama bakalım yarın ola hayrola çok teşekkür ederim benimle ilgilendiğiniz için .

Benim ailede de tansiyon şeker var maalesef annemde de şeker tansiyon var. Çok teşekkür ederim elimden geleni yapacağım hepimiz sağlığımıza kavuşuruz inşaallah biran önce

Aynen bende sadece haşlanmış makarna yiyebiliyorum ,şimdi onu yemekle meşgulum bana bakıp hayret ediyor beyefendi
Canım benim kuzenimde hamileliği öyle bulantili geciyor ki kız 9 ay boyunca resmen hicbisey yemiyor her gün hastanelik olup serum yiyor

merhabakızlar. bat 3 ocak kasık ağrım var bugün 7 gün kala bata test yaptım erken gebelik testi silik çizgi oluştu sizce var mı bişeyler? normal testte yaptım silik beyaz uzaktan bakınca vardı çizgi.

Var canım iki gün sonra tekrar yap o zaman kesin lesir

merhabakızlar. bat 3 ocak kasık ağrım var bugün 7 gün kala bata test yaptım erken gebelik testi silik çizgi oluştu sizce var mı bişeyler? normal testte yaptım silik beyaz uzaktan bakınca vardı çizgi.
Canım sanki çok silik bir çizgi gördüm ben

Afiyet olsun kuzu bende kestane yedim şiştim aklım icli kofte de ne yapsam diye dolanıyorum yemek için uyumam lazım
Hahaha kız aynen evde böyle güzel bişey oldu mu bende dayanamıyorum aklımdan çıkmıyor yenezsem rahat edemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…