Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım benim kuzenimde hamileliği öyle bulantili geciyor ki kız 9 ay boyunca resmen hicbisey yemiyor her gün hastanelik olup serum yiyor
Ayy ben valla alışık değilim oğlumda çok rahat geçirdim bu ama zorluyor ,inşallah maksimum 12 haftaya kadar olur sonra geçer umuyorum

Benim ailede de tansiyon şeker var maalesef annemde de şeker tansiyon var. Çok teşekkür ederim elimden geleni yapacağım hepimiz sağlığımıza kavuşuruz inşaallah biran önce
İnşallah canım ben bunların yanında hergün sabahları elma sirkesi ve aspir yağı da içiyorum. Bunu da Bi araştır istersen kılo vermene yardımcı oldugu ıcın direnc düşüyor

Kız öyle deme erkekler böyle umursamaz oluyorlar bazen bende kendi kendime triplere giriyorum ama sonra oturup mantıklı düşününce hak veriyorum eşime ayrıca haksız yere.trip çektiğini hissediyorsa ondan da fazla takmaz erkekler tabi bize göre hicbi trip haksız olamaz ama. onlara öyle işte

Didem oyle deme sus biz onlar için istemiyoruz kendimiz için istiyoruz iki günde bezdin adamdan ben kaç senedir aynı şeyle uğraşıyorum kuzu beni düşün rahatla
Kuzu biz daha 5 aylik evliyiz adam telefonda baska bibok yaptigi yok
Ne oldu belki bi şeylere trip atıyor ,bir derdi var herhalde çıkar kokusu
Zikkimin kökü var siccam agzina ilacdan dolayi sersem gibiyim.
Kız ne oldu size nazar mı değdi ne
Biboklar oldu anlamadim bende
Ben trip atmiyom o neyine atcak valla hic umrumda defil artik ne bok yiyorsa yesin

Ayy ben valla alışık değilim oğlumda çok rahat geçirdim bu ama zorluyor ,inşallah maksimum 12 haftaya kadar olur sonra geçer umuyorum ☺
İnşallah cnm yaa benimde 3 aya kadar sürmüştü oğlumda ama bazı şeylere karşı olan tiksintim 9 ay boyunca geçmemişti

Sakin ol canim acik acik konus baktin unursamiyor ustune gitme kendi keyfine bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…