- 11 Kasım 2019
- 1.811
- 3.269
- 48
- 32
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #60.161
Ayy ben valla alışık değilim oğlumda çok rahat geçirdim bu ama zorluyor ,inşallah maksimum 12 haftaya kadar olur sonra geçer umuyorumCanım benim kuzenimde hamileliği öyle bulantili geciyor ki kız 9 ay boyunca resmen hicbisey yemiyor her gün hastanelik olup serum yiyor
Bir an beni gördüm sende aklımda durana kadar midemde dursun diyorumHahaha kız aynen evde böyle güzel bişey oldu mu bende dayanamıyorum aklımdan çıkmıyor yenezsem rahat edemiyorum
Merhabalar hanımlar, gebe kalmak isteyenler, gebe olanlar, yumurtlama dönemini takip etmek isteyenler, yumurtlama testleri, gebelik testleri burada her konuyu birlikte konuşup birlikte tartışacağız, birbirimize destek olup birbirimizi takip edeceğiz
Sizde gebeliğe hazırlık sürecinizi bizimle birlikte takip etmek istiyorsanız;
- Son adet tarihinizi (sat)
- Beklenen adet tarihinizi (bat)
- Aşağı yukarı adet döngünüzü yazarak gruba katılabilirsiniz.
(Not: Her ay güncel BAT belirtmeyen ve aktif olmayan kullanıcılar listeden silinecektir.)
GÜZELLER GÜZELİ ANNE ADAYLARIMIZ
.
Derya Leia 1 Ocak MY MIRACLE 1 Ocak Luniss 1 Ocak Minnosella098 3 Ocak Emotioonnn 3 Ocak cypriska 3 Ocak MoonfacedMom 4 Ocak Tubaa9533 4 Ocak Tatlı mucize 4 Ocak Nrarslnn 5 Ocak Ipek8006 5 Ocak kartalice28 5 Ocak hiranur3419 5 Ocak BUSR4 6 Ocak Glrbrk 6 Ocak eylul801 6 Ocak seniseviyorum- 7 Ocak gizsiz 8 Ocak Esell 8 Ocak nurchun 8 Ocak Masalsu01 8 Ocak K Kanaryaaa 8 Ocak D1DEM 9 Ocak U UykucuPanda18 9 Ocak artova 9 Ocak Papatyaa90 9 Ocak Rainbow3461 9 Ocak glshtnc 10 Ocak Sevda Masal 10 Ocak rosebatum 10 Ocak Oguzek 10 Ocak Ayse denz 11 Ocak Kurabiyem1 11 Ocak 11limon11 14 Ocak RSHN 15 Ocak Yildiz23 19 Ocak Carmen_ 19 Ocak livelong 19 Ocak Bet2708 20 Ocak Zeze92 20 Ocak Yildem 21 Ocak cilekliturtam34 21 Ocak hilaalaa 22 Ocak Denizrsy 23 Ocak merosssss 24 Ocak Ecemsuhasanahmet35 Greeneliton 12 Aralık bendimm Zafece sardunya58 encu Duygulu14 23 Aralık Gamgam2506 23 Aralık Dnz1234 23 Aralık Mucize84 25 Aralık Hlise 25 Aralık trncysl Kumsallltanem 28 Aralık Dijlej 28 Aralık Ashne 28 Aralık yillldizzz 29 Aralık papatya7203 31 Aralık Dilos06 31 Aralık
GÜZELLER GÜZELİ ANNELERİMİZ
İnşallah canım ben bunların yanında hergün sabahları elma sirkesi ve aspir yağı da içiyorum. Bunu da Bi araştır istersen kılo vermene yardımcı oldugu ıcın direnc düşüyorBenim ailede de tansiyon şeker var maalesefannemde de şeker tansiyon var. Çok teşekkür ederim elimden geleni yapacağım hepimiz sağlığımıza kavuşuruz inşaallah biran önce
Ah bu erkekler ne yaptıkları belli değil
Kafaya takma kuzum sende bizle takıl sallama kendi halinde bırak
Ben delircem artik valla dun iliskiyi istemedi bugun dogru durust konusmadim bile oda hic orali olmadi ilac mahvediyo beni biliyo almis telefonu eline oyun oynuyo bitarafina bile takmiyo beni ben cocuk mocuk yapmiyom bu adamdan valla bezdirdi iki gundur beni
Kız öyle deme erkekler böyle umursamaz oluyorlar bazen bende kendi kendime triplere giriyorum ama sonra oturup mantıklı düşününce hak veriyorum eşimeBen delircem artik valla dun iliskiyi istemedi bugun dogru durust konusmadim bile oda hic orali olmadi ilac mahvediyo beni biliyo almis telefonu eline oyun oynuyo bitarafina bile takmiyo beni ben cocuk mocuk yapmiyom bu adamdan valla bezdirdi iki gundur beni
Ovulasyon testi net sonuç vermio gebelik testi yapınİyi geceler hanımlar bi soru sormak istiyorum adete 1 gün var ovulasyon testi yaptım silik çıktı hamile olma şansım var mı sizce
Elma sirkesini nasıl içiyorsunuz zorlanmıyor musunuzİnşallah canım ben bunların yanında hergün sabahları elma sirkesi ve aspir yağı da içiyorum. Bunu da Bi araştır istersen kılo vermene yardımcı oldugu ıcın direnc düşüyor
Yapan arkadaşlar var canım ama gebelik yokdu çok koyu çıktığı haldeİyi geceler hanımlar bi soru sormak istiyorum adete 1 gün var ovulasyon testi yaptım silik çıktı hamile olma şansım var mı sizce
Elinde gebelik testin varsa yarın ilik idrarla yap CNN inşallah her şey gönlünce olur kuzumİyi geceler hanımlar bi soru sormak istiyorum adete 1 gün var ovulasyon testi yaptım silik çıktı hamile olma şansım var mı sizce
Gözün aydın canım sağlıkla büyür gelişir inşallahHepinize teşekkür edermmkan sonucumda 335 çıktı çok şükür pazar takrr ettrcemm inşllhh sorn çıkmazz rabbim dileyen isteyen herkese nasip etsin
Kuzu biz daha 5 aylik evliyiz adam telefonda baska bibok yaptigi yokDidem oyle deme sus biz onlar için istemiyoruz kendimiz için istiyoruz iki günde bezdin adamdan ben kaç senedir aynı şeyle uğraşıyorum kuzu beni düşün rahatla
Zikkimin kökü var siccam agzina ilacdan dolayi sersem gibiyim.Ne oldu belki bi şeylere trip atıyor ,bir derdi var herhalde çıkar kokusu
Biboklar oldu anlamadim bendeKız ne oldu size nazar mı değdi ne
Ben trip atmiyom o neyine atcak valla hic umrumda defil artik ne bok yiyorsa yesinKız öyle deme erkekler böyle umursamaz oluyorlar bazen bende kendi kendime triplere giriyorum ama sonra oturup mantıklı düşününce hak veriyorum eşimeayrıca haksız yere.trip çektiğini hissediyorsa ondan da fazla takmaz erkekler tabi bize göre hicbi trip haksız olamaz ama. onlara öyle işte
Olur olur daha kaç ay varTakmiyom aynen kuzum akisina biraktim ama hazirana kadar olmazsa boku yedim
Boyle gidese bibok olmicakOlur olur daha kaç ay var
İnşallah cnm yaa benimde 3 aya kadar sürmüştü oğlumda ama bazı şeylere karşı olan tiksintim 9 ay boyunca geçmemiştiAyy ben valla alışık değilim oğlumda çok rahat geçirdim bu ama zorluyor ,inşallah maksimum 12 haftaya kadar olur sonra geçer umuyorum ☺
İyi geceler cnmHanımlar iyi geceler herkese tatlı rüyalar❤
Hahaha bende kendimi yiyen de ölüyor yemeyende diye avutuyorum ve hoop mideyeBir an beni gördüm sende aklımda durana kadar midemde dursun diyorum
Sakin ol canim acik acik konus baktin unursamiyor ustune gitme kendi keyfine bakKuzu biz daha 5 aylik evliyiz adam telefonda baska bibok yaptigi yok
Zikkimin kökü var siccam agzina ilacdan dolayi sersem gibiyim.
Biboklar oldu anlamadim bende
Ben trip atmiyom o neyine atcak valla hic umrumda defil artik ne bok yiyorsa yesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?