Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım benim eşimden aynı seninki gibi evlendiğimizden beri telefona bakıyor sürekli maalesef huyları bu sanırım ben artık böyle kabullendim ama çok şükür düşüncelidir bana karsi, işinde gücünde , gözü dışarda değil, anlayışlı bu huyuna da katlanayim diye avutuyorum kendimi yapacak birşey yok kuzum ☺

E Ecemsuhasanahmet35
G Greeneliton 12 Aralık
bendimm
Z Zafece
E encu
Duygulu14 23 Aralık
Dnz1234 23 Aralık
H Hlise 25 Aralık
Kumsallltanem 28 Aralık
D Dijlej 28 Aralık
A Ashne 28 Aralık

İyi akşamlar kızlarr
Etiketlere dönüş yapmayan ve yeni bat bildirmeyenleri aktif olmayanları listeden siliyoruz biliyorsunuz günü gelen arkadaşlarım bizi bilgilendirebilir mi, gebelikse sevinelim olmadıysa 2020 için hep birlikte umut edelim.
Ve gebelik testi yapmış pozitif almış arkadaşlar, son durum nedir kan testleriniz nasıl gidiyor ona göre gebeler kısmına alalım sizi :)

Kuzum yumurtlama geç oldu tahmince 1 ocak bat bekliyorum bakalım

Hepsi öyle Didem valla bak benimkide oyle telefona bi bakıyorsa birdaha kafasını kaldırmıyor işten gelince bosver allah aşkına

Kizlar bende hamileyim ama benim ki mucize gibi 8 buçuk sene oldu evleneli eşimin bir testisi yok doktor yüzde 90 çocuğunuz çok zor olur dedi biz denedik olmadı sonra bıraktık işin ucunu geçen sene bu zamanlar eşim kalp krizi geçirdi ölümden döndü 1 senedir beraber olmadık hiç kalpi için zaten bir sürü ilaç kullanıyor yan etkileri kısırlık yapabilir 17 gün önce beraber olduk 14 ayın üstüne bugün adetim 6 gün geçince test yaptım hamileyim çok heyecanlıyım hiç ümitinizi kesmeyin rabbim isterse veriyor

Bazen çok üstüne gitmemek fazla da Trip atamamak gerek canim bosver o nasıl umursamiyor gibi davranıyor sen de aynısını yap normal konuş Erkekler böle şeyleri inan bizden daha çok takiorlar biz takioz bebek öldü olmadı onlar bizden beter ama belli etmiolar

Ayy ne kadar çok sevindim çok güzel rabbim herkese nasip etsin böle güzel mutlu haberler

Sakin ol canim acik acik konus baktin unursamiyor ustune gitme kendi keyfine bak
Kac kere konust canim. Fayda etmiyo
Ben katlanamiyorum valla deliricem artik
Hepsi öyle Didem valla bak benimkide oyle telefona bi bakıyorsa birdaha kafasını kaldırmıyor işten gelince bosver allah aşkına
Agladigimi gordu gel yanima diyo s.. Lan ne gelcem daha yenimi geldi aklina

Çok geçmiş olsun yaaa rabbim ne güzel mucizeler veriyor degilmi hayırlı olsun kuzum kucağında almayı nasip etsin Rabbim inşallah Dr ne dediği önemli değil yeterki rabbim ol desin

Canım masallahh rabbim ne güzel nasip etmiş sana çok şükür Allah'ın bir mucizesi bu işte isteyen herkese versin rabbim bu mucizeden özellikle de sana MY MIRACLE

Didoşum ya telefon ve oyun konusunda ciddi bi konuşma yapman lazım sanırım

Ben n bugün adet oldum canım sonraki bat 25 ocak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…