- 11 Kasım 2019
- 1.811
- 3.269
- 48
- 32
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #60.181
Aynen tiksinme benimde 7-8aya kadar tavuk yiyememistim bide yeni yikanan camasir kokusunaİnşallah cnm yaa benimde 3 aya kadar sürmüştü oğlumda ama bazı şeylere karşı olan tiksintim 9 ay boyunca geçmemişti
Canım benim eşimden aynı seninki gibi evlendiğimizden beri telefona bakıyor sürekli maalesef huyları bu sanırım ben artık böyle kabullendim ama çok şükür düşüncelidir bana karsi, işinde gücünde , gözü dışarda değil, anlayışlı bu huyuna da katlanayim diye avutuyorum kendimi yapacak birşey yok kuzum ☺Kuzu biz daha 5 aylik evliyiz adam telefonda baska bibok yaptigi yok
Zikkimin kökü var siccam agzina ilacdan dolayi sersem gibiyim.
Biboklar oldu anlamadim bende
Ben trip atmiyom o neyine atcak valla hic umrumda defil artik ne bok yiyorsa yesin
E Ecemsuhasanahmet35 | |
G Greeneliton | 12 Aralık |
| |
Z Zafece | |
E encu | |
| 23 Aralık |
| 23 Aralık |
H Hlise | 25 Aralık |
| 28 Aralık |
D Dijlej | 28 Aralık |
A Ashne | 28 Aralık |
Kız sorma ben balık, turşu, madımak,çay hepsinden tiksintim toplucaAynen tiksinme benimde 7-8aya kadar tavuk yiyememistim bide yeni yikanan camasir kokusuna
Kuzum yumurtlama geç oldu tahmince 1 ocak bat bekliyorum bakalım
E Ecemsuhasanahmet35 G Greeneliton 12 Aralık bendimm Z Zafece E encu Duygulu14 23 Aralık Dnz1234 23 Aralık H Hlise 25 Aralık Kumsallltanem 28 Aralık D Dijlej 28 Aralık A Ashne 28 Aralık
İyi akşamlar kızlarr
Etiketlere dönüş yapmayan ve yeni bat bildirmeyenleri aktif olmayanları listeden siliyoruz biliyorsunuz günü gelen arkadaşlarım bizi bilgilendirebilir mi, gebelikse sevinelim olmadıysa 2020 için hep birlikte umut edelim.
Ve gebelik testi yapmış pozitif almış arkadaşlar, son durum nedir kan testleriniz nasıl gidiyor ona göre gebeler kısmına alalım sizi :)
kuzum lafım sana değildi ya toplu kopyalıyorum ya günü gelenleri, senin aktif olduğunu biliyorummm alınma sakınKuzum yumurtlama geç oldu tahmince 1 ocak bat bekliyorum bakalım
Bir bardak suyu bir tatlı kaşığı elma sirkesi ile bir tatlı kasıgı aspır yagı koyup içiyorum yemekten 15 dk önce sabah ve aksam seyreltince zor olmuyor.. Çok faydalı gercektenElma sirkesini nasıl içiyorsunuz zorlanmıyor musunuz
Hepsi öyle Didem valla bak benimkide oyle telefona bi bakıyorsa birdaha kafasını kaldırmıyor işten gelince bosver allah aşkınaKuzu biz daha 5 aylik evliyiz adam telefonda baska bibok yaptigi yok
Zikkimin kökü var siccam agzina ilacdan dolayi sersem gibiyim.
Biboklar oldu anlamadim bende
Ben trip atmiyom o neyine atcak valla hic umrumda defil artik ne bok yiyorsa yesin
Yok kzum neden alinayim belirtmek istedim bendekuzum lafım sana değildi ya toplu kopyalıyorum ya günü gelenleri, senin aktif olduğunu biliyorummm alınma sakın
tamamdır kuzum 1 ocağa aldım senide inşallah yılbaşı müjdelerle gelir sanaYok kzum neden alinayim belirtmek istedim bende
Ayy ne kadar çok sevindim çok güzel rabbim herkese nasip etsin böle güzel mutlu haberlerKizlar bende hamileyim ama benim ki mucize gibi 8 buçuk sene oldu evleneli eşimin bir testisi yok doktor yüzde 90 çocuğunuz çok zor olur dedi biz denedik olmadı sonra bıraktık işin ucunu geçen sene bu zamanlar eşim kalp krizi geçirdi ölümden döndü 1 senedir beraber olmadık hiç kalpi için zaten bir sürü ilaç kullanıyor yan etkileri kısırlık yapabilir 17 gün önce beraber olduk 14 ayın üstüne bugün adetim 6 gün geçince test yaptım hamileyim çok heyecanlıyım hiç ümitinizi kesmeyin rabbim isterse veriyor
Kac kere konust canim. Fayda etmiyoSakin ol canim acik acik konus baktin unursamiyor ustune gitme kendi keyfine bak
Ben katlanamiyorum valla deliricem artikCanım benim eşimden aynı seninki gibi evlendiğimizden beri telefona bakıyor sürekli maalesef huyları bu sanırım ben artık böyle kabullendim ama çok şükür düşüncelidir bana karsi, işinde gücünde , gözü dışarda değil, anlayışlı bu huyuna da katlanayim diye avutuyorum kendimi yapacak birşey yok kuzum ☺
Agladigimi gordu gel yanima diyo s.. Lan ne gelcem daha yenimi geldi aklinaHepsi öyle Didem valla bak benimkide oyle telefona bi bakıyorsa birdaha kafasını kaldırmıyor işten gelince bosver allah aşkına
Yapacağım çok sağolunBir bardak suyu bir tatlı kaşığı elma sirkesi ile bir tatlı kasıgı aspır yagı koyup içiyorum yemekten 15 dk önce sabah ve aksam seyreltince zor olmuyor.. Çok faydalı gercekten
Çok geçmiş olsun yaaa rabbim ne güzel mucizeler veriyor degilmi hayırlı olsun kuzum kucağında almayı nasip etsin Rabbim inşallah Dr ne dediği önemli değil yeterki rabbim ol desinKizlar bende hamileyim ama benim ki mucize gibi 8 buçuk sene oldu evleneli eşimin bir testisi yok doktor yüzde 90 çocuğunuz çok zor olur dedi biz denedik olmadı sonra bıraktık işin ucunu geçen sene bu zamanlar eşim kalp krizi geçirdi ölümden döndü 1 senedir beraber olmadık hiç kalpi için zaten bir sürü ilaç kullanıyor yan etkileri kısırlık yapabilir 17 gün önce beraber olduk 14 ayın üstüne bugün adetim 6 gün geçince test yaptım hamileyim çok heyecanlıyım hiç ümitinizi kesmeyin rabbim isterse veriyor
Canım masallahh rabbim ne güzel nasip etmiş sana çok şükür Allah'ın bir mucizesi bu işteKizlar bende hamileyim ama benim ki mucize gibi 8 buçuk sene oldu evleneli eşimin bir testisi yok doktor yüzde 90 çocuğunuz çok zor olur dedi biz denedik olmadı sonra bıraktık işin ucunu geçen sene bu zamanlar eşim kalp krizi geçirdi ölümden döndü 1 senedir beraber olmadık hiç kalpi için zaten bir sürü ilaç kullanıyor yan etkileri kısırlık yapabilir 17 gün önce beraber olduk 14 ayın üstüne bugün adetim 6 gün geçince test yaptım hamileyim çok heyecanlıyım hiç ümitinizi kesmeyin rabbim isterse veriyor
Didoşum ya telefon ve oyun konusunda ciddi bi konuşma yapman lazım sanırımBen delircem artik valla dun iliskiyi istemedi bugun dogru durust konusmadim bile oda hic orali olmadi ilac mahvediyo beni biliyo almis telefonu eline oyun oynuyo bitarafina bile takmiyo beni ben cocuk mocuk yapmiyom bu adamdan valla bezdirdi iki gundur beni
Ne deyimki dido sakın ol kuzumKac kere konust canim. Fayda etmiyo
Ben katlanamiyorum valla deliricem artik
Agladigimi gordu gel yanima diyo s.. Lan ne gelcem daha yenimi geldi aklina
Ben n bugün adet oldum canım sonraki bat 25 ocak
E Ecemsuhasanahmet35 G Greeneliton 12 Aralık bendimm Z Zafece E encu Duygulu14 23 Aralık Dnz1234 23 Aralık H Hlise 25 Aralık Kumsallltanem 28 Aralık D Dijlej 28 Aralık A Ashne 28 Aralık
İyi akşamlar kızlarr
Etiketlere dönüş yapmayan ve yeni bat bildirmeyenleri aktif olmayanları listeden siliyoruz biliyorsunuz günü gelen arkadaşlarım bizi bilgilendirebilir mi, gebelikse sevinelim olmadıysa 2020 için hep birlikte umut edelim.
Ve gebelik testi yapmış pozitif almış arkadaşlar, son durum nedir kan testleriniz nasıl gidiyor ona göre gebeler kısmına alalım sizi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?