- 3 Kasım 2017
- 11.601
- 34.311
- 598
- 31
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #60.201
öncelikle çook büyük geçmiş olsun Rabbim tekrar yaşatmasınKizlar bende hamileyim ama benim ki mucize gibi 8 buçuk sene oldu evleneli eşimin bir testisi yok doktor yüzde 90 çocuğunuz çok zor olur dedi biz denedik olmadı sonra bıraktık işin ucunu geçen sene bu zamanlar eşim kalp krizi geçirdi ölümden döndü 1 senedir beraber olmadık hiç kalpi için zaten bir sürü ilaç kullanıyor yan etkileri kısırlık yapabilir 17 gün önce beraber olduk 14 ayın üstüne bugün adetim 6 gün geçince test yaptım hamileyim çok heyecanlıyım hiç ümitinizi kesmeyin rabbim isterse veriyor
Hosgeldin kuzumBu arada 20 yaşındayım adım ceren nur tanıştığıma memnun oldum bana tavsiyeler de bulunursanız çok mutlu olucam
Aminn inşallah kuzumtamamdır kuzum 1 ocağa aldım senide inşallah yılbaşı müjdelerle gelir sana
ekledim seni kuzum etiketleyip bildirdiğin için görebiliyorum ama işte etiketlemeyen hatta hiç uğramayan sadece bat bildirip gidenlere lafım...Ben n bugün adet oldum canım sonraki bat 25 ocak
Salı günü yapmıştım negatif ti değişir mi sonuç sizceElinde gebelik testin varsa yarın ilik idrarla yap CNN inşallah her şey gönlünce olur kuzum
Kızlar bu ay olmazsa bende mi gitsem ama nereden bulucam anlayaniAynen cnm göbek kaydı mı adetler sancılı geçer ilişki sırasın da ağrı olur ve gebe kalmayı engeller hani yapmayanlar ve bu tür şikayetleri olan varsa bi baktırsınlar derim
tamamdır kuzum 1 ocağa aldım senide inşallah yılbaşı müjdelerle gelir sana
Canım benim şuan sinirlisin diye böyle düşünüyorsun kirmayın birbirinizi tam şu anda sana önerim yaşadığınız güzel zamanları düşün yada herhangi bir zor gününde yanında olduğunu düşün inan çok iyi geliyor canım şuan tamamen kötü huyuna odaklandığın için böylesin biraz da iyi yönlerini düşün hak vericeksnKac kere konust canim. Fayda etmiyo
Ben katlanamiyorum valla deliricem artik
Agladigimi gordu gel yanima diyo s.. Lan ne gelcem daha yenimi geldi aklina
Anladım canım bende böyle paylaşıyorsunuz ya arada hemen panik edip bildiriyorum listeden çıkmayayim diyeekledim seni kuzum etiketleyip bildirdiğin için görebiliyorum ama işte etiketlemeyen hatta hiç uğramayan sadece bat bildirip gidenlere lafım...
iyiyim kuzumm sen nasılsın :)Busra cim ne yapiosun nasıl gidioo
Salı günü yapmıştım negatif ti değişir mi sonuç sizceOvulasyon testi net sonuç vermio gebelik testi yapın
Tamm canım sormak istediğin bişey olursa sorabılırsın her zaman..Yapacağım çok sağolunyarın eczacı haber etsin yazarun size de
Kızlar bu ay olmazsa bende mi gitsem ama nereden bulucam anlayani
arada sohbetede gel bak girip bakıyorum profillere başka yerlere yazmışlar buraya yazmamışlarsa siliyorumAnladım canım bende böyle paylaşıyorsunuz ya arada hemen panik edip bildiriyorum listeden çıkmayayim diye
Adet geçince yapın bence tabi değişebilir
Salı günü yapmıştım negatif ti değişir mi sonuç sizce
Insulin değerin çok yüksekmis kuzu ya benim 13. Gebelik için ideal olanı 8 diyorlar. Açlık şekerin normal ama. Benim de açlık genelde ideal çıkıyor ama tokluk yüksek çıkıyor hep. Insulin değeri yüksekken hormonları etkiliyor diyorlar. Sen kadın doğumla da konuş bence bununla ilgili.Çok kilolu değilim ama zayifta değilim eminim benim de fazlam vardır 72-73 varımdır boyda 1.68 eczacımız var o doktora tahlili atacak ilaca gerek varsa yazdırıcaz kafama takıldı çok fena çünkü ben ilk gebe kaldığımda diyetteydim ve o ay hamile kalmıştım gerçi düşükle sonuçlandı ama . Bilmiyordum bu sorunları demekki ozamanda varmış zayıflama iyi geliyorsa hormonlara bende elimden geleni yaparım insülin değerim 27.7 glukoz 82 . Hesapladı 5.5
Genellikle sohbete girmeye çalışıyorum. Zaten sadece bu topikdeyim. Valla bana çok şey kattı. Resmen ikinci ailem oldunuz. Annemlere falan bahsediyorum sizleri onlarda alıştı soruyorlar hamile olan var mı birbirinize dua edin aman hamileler dikkat etsin olmayanlar kendini üzmesin diye söylüyorarada sohbetede gel bak girip bakıyorum profillere başka yerlere yazmışlar buraya yazmamışlarsa siliyorum
uğraşıyorum yani işsiz ve evdeyim şu sıralar haberiniz olsun
yaa yerim kuzumm evet biliyorum genelde burdasın zaten takılıyorum sanaGenellikle sohbete girmeye çalışıyorum. Zaten sadece bu topikdeyim. Valla bana çok şey kattı. Resmen ikinci ailem oldunuz. Annemlere falan bahsediyorum sizleri onlarda alıştı soruyorlar hamile olan var mı birbirinize dua edin aman hamileler dikkat etsin olmayanlar kendini üzmesin diye söylüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?