Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
öncelikle çook büyük geçmiş olsun Rabbim tekrar yaşatmasın
ve çok sevindim gerçekten Rabbim ol deyince oluyor her şey yaa sağlıkla büyüsün

Kac kere konust canim. Fayda etmiyo

Ben katlanamiyorum valla deliricem artik

Agladigimi gordu gel yanima diyo s.. Lan ne gelcem daha yenimi geldi aklina
Canım benim şuan sinirlisin diye böyle düşünüyorsun kirmayın birbirinizi tam şu anda sana önerim yaşadığınız güzel zamanları düşün yada herhangi bir zor gününde yanında olduğunu düşün inan çok iyi geliyor canım şuan tamamen kötü huyuna odaklandığın için böylesin biraz da iyi yönlerini düşün hak vericeksn

ekledim seni kuzum etiketleyip bildirdiğin için görebiliyorum ama işte etiketlemeyen hatta hiç uğramayan sadece bat bildirip gidenlere lafım...
Anladım canım bende böyle paylaşıyorsunuz ya arada hemen panik edip bildiriyorum listeden çıkmayayim diye

Anladım canım bende böyle paylaşıyorsunuz ya arada hemen panik edip bildiriyorum listeden çıkmayayim diye
arada sohbetede gel bak girip bakıyorum profillere başka yerlere yazmışlar buraya yazmamışlarsa siliyorum
uğraşıyorum yani işsiz ve evdeyim şu sıralar haberiniz olsun

Insulin değerin çok yüksekmis kuzu ya benim 13. Gebelik için ideal olanı 8 diyorlar. Açlık şekerin normal ama. Benim de açlık genelde ideal çıkıyor ama tokluk yüksek çıkıyor hep. Insulin değeri yüksekken hormonları etkiliyor diyorlar. Sen kadın doğumla da konuş bence bununla ilgili.

arada sohbetede gel bak girip bakıyorum profillere başka yerlere yazmışlar buraya yazmamışlarsa siliyorum
uğraşıyorum yani işsiz ve evdeyim şu sıralar haberiniz olsun
Genellikle sohbete girmeye çalışıyorum. Zaten sadece bu topikdeyim. Valla bana çok şey kattı. Resmen ikinci ailem oldunuz. Annemlere falan bahsediyorum sizleri onlarda alıştı soruyorlar hamile olan var mı birbirinize dua edin aman hamileler dikkat etsin olmayanlar kendini üzmesin diye söylüyor

yaa yerim kuzumm evet biliyorum genelde burdasın zaten takılıyorum sana
evet benimde annem soruyor herkesi

Geçen ay yaptigim hcg testinden kuruma cizgisi çıkmış ona baktım ne kadar mutlu oldum çizgi çıkmış diye üstünden bir ay geçmiş gerçeğini görsem nasıl olurum acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…