Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
yaa yerim kuzumm evet biliyorum genelde burdasın zaten takılıyorum sana
evet benimde annem soruyor herkesi
Gerçekten çok iyisiniz hepiniz. Ben normalde bu çocuk konusunu kafama çok takmıştım. Bide eşimde sorun çıkınca çok üzülmüştüm ama iki ayda burda sizlerin sayesinde eskisi gibi değilim artık hemen pes etmiyorum. Muhabbetiniz falan çok güzel sanki senelerdir birbirinizi tanıyor gibisiniz. İnşallah hep böyle olur

Biliyorum cnm ama doktoruma söyledim sordum yok onemli deil dedi rahmin herşeyin temiz ayrıca güzel de yumurta ypıyomuşum ama sonuç bebiş olmuyo
Canım bana doktorum her gordugunde kilo ver diyor..dedim hocam sizinle konuştuktan sonra 7 kilo verdim diyorum. Şuan ideal kilima yakınım. Ona rağmen kilo ver diyor. Kocam da herif kilolu kadın sevmiyor herhalde dedi. Çünkü 7 kiloyu verdikten sonra toparladım bayağı ama adam aferin devam et daha da ver diyor

inşallah kuzummm bende çok seviyorum hepinizi

BEN adet oldum

Kizlar gobek kaldirma yontemini birebir kuzenim yaptirdi ve o ay gebe kaldi cevrenize sorun gobrk kaldiran kocakari tehzeler varmi diye mutlaka varsa soylerler

İyi işte yazın kaynanangil sorarsa oglunuz telefonu elinden birakirsa olacak ama bırakmadıgı icin olmuyor dersin suçu ona at

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…