- 18 Mart 2019
- 707
- 1.212
- 113
- 28
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #60.221
Gerçekten çok iyisiniz hepiniz. Ben normalde bu çocuk konusunu kafama çok takmıştım. Bide eşimde sorun çıkınca çok üzülmüştüm ama iki ayda burda sizlerin sayesinde eskisi gibi değilim artık hemen pes etmiyorum. Muhabbetiniz falan çok güzel sanki senelerdir birbirinizi tanıyor gibisiniz. İnşallah hep böyle oluryaa yerim kuzumm evet biliyorum genelde burdasın zaten takılıyorum sana
evet benimde annem soruyor herkesi
Canım bana doktorum her gordugunde kilo ver diyor..dedim hocam sizinle konuştuktan sonra 7 kilo verdim diyorum. Şuan ideal kilima yakınım. Ona rağmen kilo ver diyor. Kocam da herif kilolu kadın sevmiyor herhalde dedi. Çünkü 7 kiloyu verdikten sonra toparladım bayağı ama adam aferin devam et daha da ver diyorBiliyorum cnm ama doktoruma söyledim sordum yok onemli deil dedi rahmin herşeyin temiz ayrıca güzel de yumurta ypıyomuşumama sonuç bebiş olmuyo
inşallah kuzummm bende çok seviyorum hepiniziGerçekten çok iyisiniz hepiniz. Ben normalde bu çocuk konusunu kafama çok takmıştım. Bide eşimde sorun çıkınca çok üzülmüştüm ama iki ayda burda sizlerin sayesinde eskisi gibi değilim artık hemen pes etmiyorum. Muhabbetiniz falan çok güzel sanki senelerdir birbirinizi tanıyor gibisiniz. İnşallah hep böyle olur
İnşallah bol hamileli sene olur. Hepimiz en kısa zamanda güzel haberler alırız.inşallah kuzummm bende çok seviyorum hepinizi
BEN adet oldum
E Ecemsuhasanahmet35 @Greeneliton 12 Aralık @bendimm @Zafece @encu @Duygulu14 23 Aralık @Dnz1234 23 Aralık @Hlise 25 Aralık @Kumsallltanem 28 Aralık @Dijlej 28 Aralık @Ashne 28 Aralık
İyi akşamlar kızlarr
Etiketlere dönüş yapmayan ve yeni bat bildirmeyenleri aktif olmayanları listeden siliyoruz biliyorsunuz günü gelen arkadaşlarım bizi bilgilendirebilir mi, gebelikse sevinelim olmadıysa 2020 için hep birlikte umut edelim.
Ve gebelik testi yapmış pozitif almış arkadaşlar, son durum nedir kan testleriniz nasıl gidiyor ona göre gebeler kısmına alalım sizi :)
çok üzüldüm hatice ya..BEN adet oldum
inşallah kuzummmİnşallah bol hamileli sene olur. Hepimiz en kısa zamanda güzel haberler alırız.
inşallah kuzummm
Sakın üzülme kuzu yanliş makıne yüzünden umutlandık degerım flan aynı şekilde devam etmıs hastane sonu cundan dolayı 34.5 sandımçok üzüldüm hatice ya..
kimyasal mıydı yani
İyi işte yazın kaynanangil sorarsa oglunuz telefonu elinden birakirsa olacak ama bırakmadıgı icin olmuyor dersin suçu ona atBen delircem artik valla dun iliskiyi istemedi bugun dogru durust konusmadim bile oda hic orali olmadi ilac mahvediyo beni biliyo almis telefonu eline oyun oynuyo bitarafina bile takmiyo beni ben cocuk mocuk yapmiyom bu adamdan valla bezdirdi iki gundur beni
ama sanki testte de çift çizgi görmüştün dimiSakın üzülme kuzu yanliş makıne yüzünden umutlandık degerım flan aynı şekilde devam etmıs hastane sonu cundan dolayı 34.5 sandım
Ona bıdaha ınanmayacagım onun ustune de deger cıkınca iyice ümitlendik ama değilmişama sanki testte de çift çizgi görmüştün dimi
üzüldüm kuzum hayırlısı olsun yaOna bıdaha ınanmayacagım onun ustune de deger cıkınca iyice ümitlendik ama değilmiş
❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤gebeler listesinde bir tipi tip var sanki
Valahı normalde 30 günde bir adet oluyorum ama bu sefer cok gecıktı ya bilmiyorum ama tahmınım gene öle olurüzüldüm kuzum hayırlısı olsun ya
yeni bat ne zaman peki
Bencede kuzum katiliyorumAynen cnm göbek kaydı mı adetler sancılı geçer ilişki sırasın da ağrı olur ve gebe kalmayı engeller hani yapmayanlar ve bu tür şikayetleri olan varsa bi baktırsınlar derim
listeyi güncellemek için soruyorm kuzum 28 ocak mı yazayımValahı normalde 30 günde bir adet oluyorum ama bu sefer cok gecıktı ya bilmiyorum ama tahmınım gene öle olur
Et kuzum ozamanBen yeni başladım yaa ondan not edeyim dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?