- 13 Ocak 2015
- 2.733
- 3.931
- 133
- 33
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #60.241
Amin canım cümlemize inşallah. Bir tutsaydı artıkRabbim hayırlısıyla versin kucağınıza inşallah
Benim kızda saolsun çok fena beni yiyoEvet bende çok hareketliyim biraz da oğlan sağolsun yerinde durmuyor beni de koşturuyor peşindenbenim eşimden tam tersi canım su icsem yarıyor diye isyanlarda aman olsun ben onu böyle sevdim zaten
Canım glisemik indeksi düşük beslenmek lazım. Meyve sadece deyip gömülmemek lazım fruktoz çok yükselince normal şekerden daha tehlikeliymiş. Ben çok meyve yerdim azalttım şimdi. Günde en fazla 2 meyve yiyorum. Onunda saatine dikkat ediyorum elimden geldiğince. Patatesi, ekmeği, makarna pirinci nerdeyse hiç yemiyorum artık. Caydan kahveden sekerli keseli 7 ay oldu. Ne kadar dikkat edersek sagligimiz o kadar düzenli olurHormonları düzene sokuyor alman bence de iyi cnm.. Ben tam düzen oturmadan ben kendı kafama göre bıraktım orada hata yaptım geri yükseldi tabi dikkat de etmedim nasılsa düzeldi artık diye.. Aldım boyumun ölçusunu ilaca devam
Kiz benim adette 1 ocakti ama yumurtlama azcik geç oldu 2-3 ocakta olabilirkuzum lafım sana değildi ya toplu kopyalıyorum ya günü gelenleri, senin aktif olduğunu biliyorummm alınma sakın
Canım sen onu Hıc bekleme 9 ay sana ugramayacakKiz benim adette 1 ocakti ama yumurtlama azcik geç oldu 2-3 ocakta olabilir
Estagfrullah kuzum gebeliktir hersey normal bu donemde degerin cok iyi masallah insallah hep boyle giderKızlar kusura bakmatın yazamıyorum dünden beri mide bulantım ve baş dönmem var ve progestan iğnesi vurunuyorum kalçadan çok ağrı yapıyor ne yürüyebiliyorum ne oturabiliyprum nede uzanabiliyorum böyle olanlae ne yapıyor kızlar? Nasılsınız iyi misiniz? Yeni hamişler var? Beniö hamileliğim biraz zor geçiyor. Bu arada bugün değerim 589çıktoiı çok şükür
Kac defa konustum kuzucum öküz iste bos konusuyomnDidoşum ya telefon ve oyun konusunda ciddi bi konuşma yapman lazım sanırım
Suan tek istedigim bagirip cagriip kavga etmek halim yok onadaCanım benim şuan sinirlisin diye böyle düşünüyorsun kirmayın birbirinizi tam şu anda sana önerim yaşadığınız güzel zamanları düşün yada herhangi bir zor gününde yanında olduğunu düşün inan çok iyi geliyor canım şuan tamamen kötü huyuna odaklandığın için böylesin biraz da iyi yönlerini düşün hak vericeksn
Cok iyi fikirİyi işte yazın kaynanangil sorarsa oglunuz telefonu elinden birakirsa olacak ama bırakmadıgı icin olmuyor dersin suçu ona at
Cok sagol canim hepimize insallahCanım masallahh rabbim ne güzel nasip etmiş sana çok şükür Allah'ın bir mucizesi bu işteisteyen herkese versin rabbim bu mucizeden özellikle de sana MY MIRACLE
İnşallah kuzum amin Allahım tüm isteyenlere nasip etsin sizlere hep dua ediyorum,,Estagfrullah kuzum gebeliktir hersey normal bu donemde degerin cok iyi masallah insallah hep boyle gider
Hehehe sev tabiki sevv cnm.mutlulugunuz daim olsun sevginiz hiç eksilmesinnBenim kızda saolsun çok fena beni yiyo
Bende eşim kilo alsın istiyorum ama olmuyor malesefhep zayıftı hala zayif bende oyle sevdim ama canım kocisim benim ❤ ❤
Amiiinnn cnm inşallah bu topik hepimize uğurlu gelecekCok sagol canim hepimize insallah
Hatta sen kaynanı simdiden ara sikayet et günah senden gitsin sana bebek yokmu daha diyecek yüzleri kalmazKac defa konustum kuzucum öküz iste bos konusuyomn
Suan tek istedigim bagirip cagriip kavga etmek halim yok onada
Cok iyi fikir
Kalk iki birsey fırlat insan rahatlıyor ben evde borcam bırakmadım kırmakdan artık ySaklandi eve borcamKac defa konustum kuzucum öküz iste bos konusuyomn
Suan tek istedigim bagirip cagriip kavga etmek halim yok onada
Cok iyi fikir
Kuzum sen hiç hamile kalamiyor degilsinki bence gerek yok ama sen bilirsin yinedeKızlar bu ay olmazsa bende mi gitsem ama nereden bulucam anlayani
İyiyim ben çok şükür cnm :) Gözün aydın olsun kuzum sağlıkla kucağına al bebişini inşallahKızlar kusura bakmatın yazamıyorum dünden beri mide bulantım ve baş dönmem var ve progestan iğnesi vurunuyorum kalçadan çok ağrı yapıyor ne yürüyebiliyorum ne oturabiliyprum nede uzanabiliyorum böyle olanlae ne yapıyor kızlar? Nasılsınız iyi misiniz? Yeni hamişler var? Beniö hamileliğim biraz zor geçiyor. Bu arada bugün değerim 589çıktoiı çok şükür
Ben başka hiç biyere yazmiyom valla buraya bile zor yetisiyorumarada sohbetede gel bak girip bakıyorum profillere başka yerlere yazmışlar buraya yazmamışlarsa siliyorum
uğraşıyorum yani işsiz ve evdeyim şu sıralar haberiniz olsun
Aynen hee ne çok konusuyoz yaa bı kaç. Saat girmesem kaç sayfa birikmiş oluyor gelişmeleri kaçırmamak için hepsini tek.tek okuyorum da merak başa.belaBen başka hiç biyere yazmiyom valla buraya bile zor yetisiyorum
Çok sağol canım amin inşallah. Allahıöm iyilik versin[
İyiyim ben çok şükür cnm :) Gözün aydın olsun kuzum sağlıkla kucağına al bebişini inşallahBende su önümüzdeki 2 ay dolsa da çalışmalara baslasam of.zaman geçmez ki şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?