Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet bende çok hareketliyim biraz da oğlan sağolsun yerinde durmuyor beni de koşturuyor peşinden benim eşimden tam tersi canım su icsem yarıyor diye isyanlarda aman olsun ben onu böyle sevdim zaten
Benim kızda saolsun çok fena beni yiyo
Bende eşim kilo alsın istiyorum ama olmuyor malesef hep zayıftı hala zayif bende oyle sevdim ama canım kocisim benim ❤

Kızlar kusura bakmatın yazamıyorum dünden beri mide bulantım ve baş dönmem var ve progestan iğnesi vurunuyorum kalçadan çok ağrı yapıyor ne yürüyebiliyorum ne oturabiliyprum nede uzanabiliyorum böyle olanlae ne yapıyor kızlar? Nasılsınız iyi misiniz? Yeni hamişler var? Beniö hamileliğim biraz zor geçiyor. Bu arada bugün değerim 589çıktoiı çok şükür

Canım glisemik indeksi düşük beslenmek lazım. Meyve sadece deyip gömülmemek lazım fruktoz çok yükselince normal şekerden daha tehlikeliymiş. Ben çok meyve yerdim azalttım şimdi. Günde en fazla 2 meyve yiyorum. Onunda saatine dikkat ediyorum elimden geldiğince. Patatesi, ekmeği, makarna pirinci nerdeyse hiç yemiyorum artık. Caydan kahveden sekerli keseli 7 ay oldu. Ne kadar dikkat edersek sagligimiz o kadar düzenli olur

Estagfrullah kuzum gebeliktir hersey normal bu donemde degerin cok iyi masallah insallah hep boyle gider

Didoşum ya telefon ve oyun konusunda ciddi bi konuşma yapman lazım sanırım
Kac defa konustum kuzucum öküz iste bos konusuyomn
Suan tek istedigim bagirip cagriip kavga etmek halim yok onada
İyi işte yazın kaynanangil sorarsa oglunuz telefonu elinden birakirsa olacak ama bırakmadıgı icin olmuyor dersin suçu ona at
Cok iyi fikir

Benim kızda saolsun çok fena beni yiyo
Bende eşim kilo alsın istiyorum ama olmuyor malesef hep zayıftı hala zayif bende oyle sevdim ama canım kocisim benim ❤
Hehehe sev tabiki sevv cnm.mutlulugunuz daim olsun sevginiz hiç eksilmesinn

Kac defa konustum kuzucum öküz iste bos konusuyomn

Suan tek istedigim bagirip cagriip kavga etmek halim yok onada

Cok iyi fikir
Hatta sen kaynanı simdiden ara sikayet et günah senden gitsin sana bebek yokmu daha diyecek yüzleri kalmaz ben yaptim kaynana söyledim elinden telefon düşmuyorki oglunun torunun olsun dedim. benim herifin agzina etti resmen ahlaksız edepsiz neler duyuyorum ben kucagimda torun istiyorum senin yaptigin işmi diye bi kaydı ogluna ohh dedim içimin yaglari eridi. Tabi herif biraz trip attı anneme sikayet ettin diye ama umrumda oldumu tabiki hayır

[ İyiyim ben çok şükür cnm :) Gözün aydın olsun kuzum sağlıkla kucağına al bebişini inşallah Bende su önümüzdeki 2 ay dolsa da çalışmalara baslasam of.zaman geçmez ki şimdi

arada sohbetede gel bak girip bakıyorum profillere başka yerlere yazmışlar buraya yazmamışlarsa siliyorum
uğraşıyorum yani işsiz ve evdeyim şu sıralar haberiniz olsun
Ben başka hiç biyere yazmiyom valla buraya bile zor yetisiyorum

Ben başka hiç biyere yazmiyom valla buraya bile zor yetisiyorum
Aynen hee ne çok konusuyoz yaa bı kaç. Saat girmesem kaç sayfa birikmiş oluyor gelişmeleri kaçırmamak için hepsini tek.tek okuyorum da merak başa.bela

[
İyiyim ben çok şükür cnm :) Gözün aydın olsun kuzum sağlıkla kucağına al bebişini inşallah Bende su önümüzdeki 2 ay dolsa da çalışmalara baslasam of.zaman geçmez ki şimdi
Çok sağol canım amin inşallah. Allahıöm iyilik versin dediğin gibi bu iki ay biraz zor geçer ama inşallah hemen cicik geçer kuzun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…