- 22 Ağustos 2018
- 6.862
- 12.671
- 168
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #60.261
Gelince görürsün kara listedeCanım sen onu Hıc bekleme 9 ay sana ugramayacak❤
Niye öyle diyorsun belki olduGelince görürsün kara listede
Bana dedi özellikle ugramayacağim daha çokkkk bekler dediGelince görürsün kara listede
Kesinlikle öyle.. Zaten diğer arkadsımıza da yazdım beslenme sekli tamamen değişti bütün sevdiğim yiyecekler yasaklılar listesinde..Canım glisemik indeksi düşük beslenmek lazım. Meyve sadece deyip gömülmemek lazım fruktoz çok yükselince normal şekerden daha tehlikeliymiş. Ben çok meyve yerdim azalttım şimdi. Günde en fazla 2 meyve yiyorum. Onunda saatine dikkat ediyorum elimden geldiğince. Patatesi, ekmeği, makarna pirinci nerdeyse hiç yemiyorum artık. Caydan kahveden sekerli keseli 7 ay oldu. Ne kadar dikkat edersek sagligimiz o kadar düzenli olur
Heehe konus beee anlamıyor evrene mesaj yollayın yaaaNiye öyle diyorsun belki oldu
Allah razi olsun kuzum bnmİnşallah kuzum amin Allahım tüm isteyenlere nasip etsin sizlere hep dua ediyorum,,
İyi düşünelim güzel dusunelimki olsunHeehe konus beee anlamıyor evrene mesaj yollayın yaaa
Ne demek kuzum lafi bile olmazAllah razi olsun kuzum bnm
Kuzum ben son kan durumumu yazdım, şimdilik kese göründü.
E Ecemsuhasanahmet35 G Greeneliton 12 Aralık bendimm @Zafece @encu @Duygulu14 23 Aralık @Dnz1234 23 Aralık @Hlise 25 Aralık Kumsallltanem 28 Aralık @Dijlej 28 Aralık @Ashne 28 Aralık
İyi akşamlar kızlarr
Etiketlere dönüş yapmayan ve yeni bat bildirmeyenleri aktif olmayanları listeden siliyoruz biliyorsunuz günü gelen arkadaşlarım bizi bilgilendirebilir mi, gebelikse sevinelim olmadıysa 2020 için hep birlikte umut edelim.
Ve gebelik testi yapmış pozitif almış arkadaşlar, son durum nedir kan testleriniz nasıl gidiyor ona göre gebeler kısmına alalım sizi :)
Tamam kuzum bi dahaki girdiğimde 3 ocak yapayım kardeşimin doğum günüKiz benim adette 1 ocakti ama yumurtlama azcik geç oldu 2-3 ocakta olabilir
Azıcık rahatlarsın kavga edersen hep sen alttan alıyorsun gibi geliyor bana çünküKac defa konustum kuzucum öküz iste bos konusuyomn
Suan tek istedigim bagirip cagriip kavga etmek halim yok onada
Cok iyi fikir
Yok kuzum lafım sizlere değil ya inan ki günü gelenlerin hepsini yeni sekmede açıp bakıyorum en son ne zaman yazmış G Greeneliton mesela yazmıyor kaç gündür ama en son buraya yazmış diye silmedim yani giremiyordur falan diye, ama bazısı başka topiklerde buraya sadece bat yazmaya geliyor. Onları görünce sinir oluyorum aktif olmayanlar silinecektir yazıyor orda kocamanBen başka hiç biyere yazmiyom valla buraya bile zor yetisiyorum
Allahm kucagına almayi nasip etsin inşallah saglıcakla kuzum gönlüne göre versin inşallahKuzum ben son kan durumumu yazdım, şimdilik kese göründü.
Bebek ve kalp atışı duyduğumda yazacağım inşallah ☺
Dualarım bütün isteyenlerle
Listemize kara liste de dendi aaa dostlarGelince görürsün kara listede
Ne yapmak lazım buna şimdiListemize kara liste de dendi aaa dostlar
Aminn kuzumm, İnşallah
Allahm kucagına almayi nasip etsin inşallah saglıcakla kuzum gönlüne göre versin inşallah
O kara listede adının yanında çiçekler açacak onun az kaldıNe yapmak lazım buna şimdi
He oldu oldu sizlerde hiç bi sorun yokken daha bekliyosunuz bak benim kalan o tek tüpün calısıp calısmadıgi bile belli degil yani hayal kurmaya gerek yokNiye öyle diyorsun belki oldu
İnşallah evet canım ben gideceğim vesilenin nerden geleceği belli olmaz hayırlısı bakalımSen mi gidiceksin canim? İnsallah sifa olur
Bekletmiyorki sagolsunBana dedi özellikle ugramayacağim daha çokkkk bekler dedi
Şuan bana göre kara listeListemize kara liste de dendi aaa dostlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?