- 13 Ocak 2015
- 2.733
- 3.931
- 133
- 33
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #60.281
Gün gelecek bekleyecekBekletmiyorki sagolsun
Anca çicek açar zatenO kara listede adının yanında çiçekler açacak onun az kaldı
Ne gün o gün işte varmi öyle bigün oda belli degil varsada elini cabuk tutsun yaş 37 ye dayandiGün gelecek bekleyecek
Burda az önce birisi yazmıştı seni etikletmis birisi görmedin mi onu bebeğimİnşallah evet canım ben gideceğim vesilenin nerden geleceği belli olmaz hayırlısı bakalım
O çiçekler gül gibi acılacak o kadarO kara listede adının yanında çiçekler açacak onun az kaldı
Bildirim yok kuzum görmedim ne yazmıştı acabaBurda az önce birisi yazmıştı seni etikletmis birisi görmedin mi onu bebeğim
Hiçte bile ole düşünme kızarım cokkNe gün o gün işte varmi öyle bigün oda belli degil varsada elini cabuk tutsun yaş 37 ye dayandi
İnsallah hepimizinkinde açilsinO çiçekler gül gibi acılacak o kadar
Bir bucuk sene oldu kuzum tık yok yani yaşta geçiyor napayimHiçte bile ole düşünme kızarım cokk
8 buçuk yıllık evliler kuzumdr sizin çocuğunuz çok zor olur demiş eşi kalp kiriz geçirmiş 1 yıl boyunca ilişki flan olmamış 14 aydan sonra ilişki olmuş ve hamileyim dedi kafanızı takmayın diye yazmış arkadaş görmediniz ımiBildirim yok kuzum görmedim ne yazmıştı acaba
Aa pardon sizi değil my miracle yi biri etiket yapmıştı8 buçuk yıllık evliler kuzumdr sizin çocuğunuz çok zor olur demiş eşi kalp kiriz geçirmiş 1 yıl boyunca ilişki flan olmamış 14 aydan sonra ilişki olmuş ve hamileyim dedi kafanızı takmayın diye yazmış arkadaş görmediniz ımi
Uykucupanda etiketlemişti beniAa pardon sizi değil my miracle yi biri etiket yapmıştı
8 buçuk yıllık evliler kuzumdr sizin çocuğunuz çok zor olur demiş eşi kalp kiriz geçirmiş 1 yıl boyunca ilişki flan olmamış 14 aydan sonra ilişki olmuş ve hamileyim dedi kafanızı takmayın diye yazmış arkadaş görmediniz ımi
Bende bakınıyordum nerde nerde diye neyse olur öle şeylerAa pardon sizi değil my miracle yi biri etiket yapmıştı
Umutsuz olmak yokUykucupanda etiketlemişti beni
Kusura bakma canımBende bakınıyordum nerde nerde diye neyse olur öle şeyler
Bızım karsı komsumuz 47 yasında ıkızlere hamıle kaldı hemde tedavesiz hemdeBir bucuk sene oldu kuzum tık yok yani yaşta geçiyor napayim
Kısmetten öteye köy yok kısmetimizde varsa olur yoksa olmazUmutsuz olmak yok
47 çok erken degilmi yaBızım karsı komsumuz 47 yasında ıkızlere hamıle kaldı hemde tedavesiz hemde
Orasi oyle tabikiKısmetten öteye köy yok kısmetimizde varsa olur yoksa olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?